Erkekleri bi türlü anlayamıycaz.Fikire ihtiyacım var nolur

Bk yesin sevgilin olunca ortak arkadaslarinla fotonu paylasirsirsin.kızlar bana hasta moduna girmiş.sen sevgilinle mutluyken havası sonsun onun
Ha ha ne hastası ama kimsenin onla konustugu yok kendim diye demiyorum ama herkesle aram iyidir ve bi havam da var mesaj atmam hataydı aslında ama o bi hamle yapmazdı böylece icimde kalmamis oldu kendimi rahat hissediyorum

Ya birakin Allah askina helal lik aldinizmi tmm..mevzu kapanmıştır,merhamet guzel ama bir erkege karsi dikkatle yaklasmak lazim yok hatta en guzeli arkadiniza bakmadan kacmak lazim..kafa yapilari bizim gibi degil bakis acilarimiz tamamen farkli
Direkt trip modu ve bir acık kapı bıraktı seni bilemem diyerek beni napcan yani.Bi erkek kafası farklı.Ben dönmüsüm seni muhatap almisim haklı oldugum halde yazmisim sen daha ne istiyon neyin havasi

kadın zihniyle bir erkeği anlamaya çalışmak en büyük hata zaten.
yanlış yargılara kapılmış o şekilde davranmışsınız.
umursamaz olun biraz.

A
Gereksiz uzatmışsınız, adam da muhabbeti uzatmak için çabaladığınızı fark etmiş. "Rüyamda seni gördüm, iyi misin" mesajları gibi zorlama olmuş yani.
Aslında uzatma degil de sen bilirsin havasıydı ve sadece vicdan icin attigimi anlasindi.Trip modunda olduğu icin yazmamis olabilir.Ünide de böyle tipler var malesef.Bence bu bi erdem ben hatamı kabül ediyorum sonucta.

kadın zihniyle bir erkeği anlamaya çalışmak en büyük hata zaten.
yanlış yargılara kapılmış o şekilde davranmışsınız.
umursamaz olun biraz.
Zaten acayip umursamaz davranıyodum yani o bi hayalet ve ben onu görmüyorum havalarında herkesle kanka gülümseyen eglenceli tipe devamdı.Ama icim icimi yiyoru bu beni seviyo mu diye.Attım bi olta iste dayanamadim

Zaten acayip umursamaz davranıyodum yani o bi hayalet ve ben onu görmüyorum havalarında herkesle kanka gülümseyen eglenceli tipe devamdı.Ama icim icimi yiyoru bu beni seviyo mu diye.Attım bi olta iste dayanamadim
eh geçmiş olsun. zaman zaman hislerimize kapılıyoruz ancak artık ah of demeye lüzum yok.
siz normal hayatınıza devam edin.

Arkadaşlar üniden sınıf arkadaşımın benden hoşlandığını düsünüyodum.
Biz bunla sudan sebeplerden kavga ettik ve ben olaya nokta koyup bitirdim.Kapıyı yüzüne çaldım.
Yaklaşık 7 aydır küstük başlarda yörüngemde geziyodu.
Sonra etrafımdakileri uzaklaştırmaya çalıştı.
Misalen A kisisiyle konusuyom ona bağırıp gelsene yapıyo başka gün B falan gidiyo...
En sonkinde arkadaşta yeter ama iki cift laf ettirmiyon dedi yani o bile anlamış.
Benim haksız yönlerim vardı gaza gelip ona kötü davranmıstım ama 10 haklıysam 1 haksızdım ve ben o 1 haksız olmama dayanamayıp ona mesaj attım.
Helallik istedim.Bireysel bi sorun yok dedim.Vicdanen rahat diilim dedim.

Ve verdiği cevap helal olsun tarzinda bisey.Ama sana olan davranısım benim acımdan degismeyecek seni bilemem ama.Sadece kimlerle arkadaş olamayacağımı anlıyorum demis.

Bende helal etmene sevindim vicdanımı rahatlatmis oldum Allah razi olsun dedim.
Tabi cevap vermedi.

Şimdi bu neyin artistliği.
Neyin kafası ?
Ben zaten haklıyım bunu biliyorum başkalarıda öle diyo.

Hemen atlamamak ya da gurur amaçlı ya da az sürünsün deyip triplenme mi bu ?

Ya birakin soyle tipleri ya adam yerine koyup bosuna 7 ay 1 seneni heba etme mezun olup gidince adini bile hatirlamayacaksin, ondan arkadasin olsa ne yazar olmasa ne yazar. Hani bir laf vardir kopeklerin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi diye.. Kendi kendini adam yerine koymaya devam etsin sen hiiccc dikkate alma bile..
Belli ki sana yanasmis sende yuz vermemissin istedigini alamayinca cirkeflesmis ustelik hirsini alamamis senin arkadaslarinida senden uzaklastirmaya calisiyor, bos beyinli bos insanin teki
Bu tiplere kafa yoracagina derslerine okuluna gelecegine bak derim...

Ya birakin soyle tipleri ya adam yerine koyup bosuna 7 ay 1 seneni heba etme mezun olup gidince adini bile hatirlamayacaksin, ondan arkadasin olsa ne yazar olmasa ne yazar. Hani bir laf vardir kopeklerin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi diye.. Kendi kendini adam yerine koymaya devam etsin sen hiiccc dikkate alma bile..
Belli ki sana yanasmis sende yuz vermemissin istedigini alamayinca cirkeflesmis ustelik hirsini alamamis senin arkadaslarinida senden uzaklastirmaya calisiyor, bos beyinli bos insanin teki
Bu tiplere kafa yoracagina derslerine okuluna gelecegine bak derim...
Wooow ne güzel yazmissin öyle kardesim

keşke atmasaydın mesajı adımın kendini birşey zannetmesine sebep olmuştur kesin ben bu erkekleri anlayamıyorum gerçekten:KK12:
Biliyo musun bende hep öyle düşünüyodum hatta ondan adım bekliyodum ama yok olmadı.Dayanamayip attim ama içimde kalmamış oldu.Yine de bu yazdiklarini beklemezdim.Bi sansimi deniyim dedim.Ben sandim ki olaylari konusuruz baskalari yüzünden tartistigimizi anlar.Ben de bi daha onun imalarini üstüme alınmam.Ama artistlik yaptı.Bu kadar kaba olmaz bi insan ya.Hic yoktan helal olsun bu kadar takilma ben de senin hakkini almisimdir falan der bi insan ama beyimiz tripkolik

Wooow ne güzel yazmissin öyle kardesim
Belli ki sana yanasmis demissin ya durum oydu bir zamanlar etrafimda pervane bana iltifatlar hep ben merkezli hayat.Ozel ilgi falan küsünce anormal ergen ve gicik davranmaya basladi.Ama biz kavga ettigimizde ben ortami terkettim.Erkekler bu farki anlamiyor ben istemedim ben sildim onu.Sanki ben onu istiyomusum da o beni sallamiyomus gibi yapmasi sinir bozucu

Mesaj atmasaydiniz keske belliki bir hoslantiymis adaminki gecmis gitmis.
Bir daha gorusmezsiniz olur biter.

Mesaj atmasaydiniz keske belliki bir hoslantiymis adaminki gecmis gitmis.
Bir daha gorusmezsiniz olur biter.
Ama işte niye trip atar ki bu trip midir sizce ? Valla dayanamadim cünkü bende hoslaniyodum aslinda ama acayip sogudum öyle böyle değil.Bi sansimi deniyim dedim ve rahatlama amacliydi kendim icindi aslinda.Ve bana benim sana olan davranislarim degismeyecek demis ama seni bilemem.Sanki hala bi acik kapi var.Benden sanane ? Ya ben anlamiyorum.Istemiyosan da genel bi cevap ver bitir yani neyin kafasi canım anlatsam ohaa dersin ben zaten bi milyon hakliyim bunu arkadaslarda biliyo ama iste salak kafam attim ya

Ama işte niye trip atar ki bu trip midir sizce ? Valla dayanamadim cünkü bende hoslaniyodum aslinda ama acayip sogudum öyle böyle değil.Bi sansimi deniyim dedim ve rahatlama amacliydi kendim icindi aslinda.Ve bana benim sana olan davranislarim degismeyecek demis ama seni bilemem.Sanki hala bi acik kapi var.Benden sanane ? Ya ben anlamiyorum.Istemiyosan da genel bi cevap ver bitir yani neyin kafasi canım anlatsam ohaa dersin ben zaten bi milyon hakliyim bunu arkadaslarda biliyo ama iste salak kafam attim ya

Canim burda okuduguma gore yorum yaptim. Ama iş biraz farkliymis. Erkekler bazen duz mantik davranabiliyor. Hemen egolari onlara bana x mesaj atti ben ulasilmaz biriyim artik talimatini verdi. Size tavsiyem o yaklasmadikca size sizde ona yaklasmayin. İyice havalara ucmasin.

Canim burda okuduguma gore yorum yaptim. Ama iş biraz farkliymis. Erkekler bazen duz mantik davranabiliyor. Hemen egolari onlara bana x mesaj atti ben ulasilmaz biriyim artik talimatini verdi. Size tavsiyem o yaklasmadikca size sizde ona yaklasmayin. İyice havalara ucmasin.
Yani şunu istemem bana mesaj attı bana adim atti demesin.Ben cevap olarak "peki helal etmene sevindim suçluluk duygusundan kurtulmus oldum Allah razi olsun "dedim.Sence nasil bi cevap

Back
X