Erkekleri bir kez daha tanıyalım...

Bu arada kızlar çoğumuz olayın hamilelik kısmına takılmşş..benim konumda bahsetmek istediğim şey çok farklı mevzu..olayı farklı acıdan bakın..mesela geniş bi kadınsınız eşinize diyorsnuz ki al sana fıstık gibi hatun ama benim haberim olsun arkamdan gizili kalmasın diyorsnuz...

çoğu adam bunu kabul etmiyor ..diyorkii işler gizli olsun çıkaym edeyim hafiften aşık olayım..bu iş kuru kuru olmaz ki canım diyor.eşinin teklifini kabul etmiyor..

Kötü olan bir insanı arkadan kandırmak..başkasını sevmek...ne kötü ,ne kötüü

ne alaka?
siz nereden bileceksiniz adamin icinden gecenleri? sadece tahmin ve kuruntu sizdeki.. boyle sacma sapan teklifleri kocasina yapan kadinlarda, sonrasinda kocasinin verdigi "olur mu oyle sey" tepkisine inanmayan hanimlarda hepsi cok gereksiz kuruntu yapiyor ve sacmaliyorlar.

ayrica hamileyken de cinsellik yasanabilir. o kadinin kocasina oyle bisey demesi kurdun aklina zorla kuzuyu sokmaktan baska bisey degildir. Bu kadar seviyesiz bi evlilik bence hic saglikli degil.

:46::46::46::46::46::46::46:

Bu sadece kadının zayıflığını ve acizliğini gösterir. Ben bu evlilikte ne aşk ararım ne saygı :)

Son düzenleme:
ogün ilginç şeylerde gerçekleşti..oda bulunan bir kaç erkek doğru düşünce beynmizimi okudu diyerek söylendi.yanımdaki erkek arkadaş bunu eşinize belirtirmisiniz deyince..yk ya allah korusun hayatı zindan eder dedi..bende illaki duygulsal mı gerek sanıım evet kuru kuruya tat vermez dedi..

Tamam bende katılıyorum iğrenç bi konu mevzu tiyatro sikeç ne bilim..lakin suna kesin inanıyoum bir insanı tanımak gerekiryosa..onun istediği şekilde değil..görmek istediği şekil davran ki şekli belli olsun..nasıl mı diceniz.gene tiyatroda bi sikeç oynandı..

Mahalleye bi kız geliyor..o mahallede yaşayan çocukluktan arkadaş 2 kız var..bu kız herbri ile ayı ayrı arkadaşlık kuruyor.kızlardan çok muhafazakar olanın evine gidiyor.konu erkeklerden açılıyor.muhafazakar kız ben erkeklerlen öpüşmem allah korusun günah diyo mahelleye gelen kız ayy bende öle sende tam kafama göresin diyor..

Başka gün diğer kızın evine gidiyor..öbür kız biraz rahat biri.bunlada erkeklerlen ilgili konuyorlar.ama bu sefer bizim rahat kız cinselliğin rahat normal olduğunu anlatıyor..

Peki diyorum misafir kız ne yapıyor sizce

"tabi canım çok haklısın, zaten namus iki bacak arasında değildir" falan demiştir. dimi?

"tabi canım çok haklısın, zaten namus iki bacak arasında değildir" falan demiştir. dimi?

çok zekisin aynen öyle dedi..ve o misafir kızcağız..aslında zengin adamlarlan bereber olan bir kadın çıkıyor..ama diğer ablaya namus abidesi kesildi.yaklaşım çok önemliydii..

sonra mahellenin erkeği bu kızı beğeniyor..yalan söylediği kıza soruyor bu ablamızı..kızda aaa çok temiz namuslu tam senlik diyor..diğerine gidiyor diğeride sakın arkadaşım uzak d o öle değiş diyor. erkekse ben şimdi onu çözerim diyor kızlan buluşuyor..oda diğer kız gibi namus bacak arasında değil hangi zamandayız diyor..ve kızı deniyor..kızda çözülüyor tabi...

çok zekisin aynen öyle dedi..ve o misafir kızcağız..aslında zengin adamlarlan bereber olan bir kadın çıkıyor..ama diğer ablaya namus abidesi kesildi.yaklaşım çok önemliydii..

sonra mahellenin erkeği bu kızı beğeniyor..yalan söylediği kıza soruyor bu ablamızı..kızda aaa çok temiz namuslu tam senlik diyor..diğerine gidiyor diğeride sakın arkadaşım uzak d o öle değiş diyor. erkekse ben şimdi onu çözerim diyor kızlan buluşuyor..oda diğer kız gibi namus bacak arasında değil hangi zamandayız diyor..ve kızı deniyor..kızda çözülüyor tabi...

ben öle zeki değilim bacım da kız çok salakmış. hiç bi erkeğe en geniş görüşlüsüne bile denmez bu memlekette o laf. çok güvendiğin dostun arkadaşın olur ayrı mevzu.

Back
X