Uuu en büyük hata. Sırf flört dönemi için değil, hayatının hiçbir döneminde kimseyi kendinden daha öncelikli sıraya koymamalısın yoksa seni üzerler. Sen daha kendine değer vermiyorsun ki, ona verdiğin mesaj onu kendinden daha önce tuttuğun. Adam seni neden değerli görsün?
Flört dönemi biraz daha kaçmalı kovalamalı geçmesi gereken bir dönem. Çok da cozutmadan tabi ama erkek milleti flört dönemindeyken biraz daha gizemli kızlardan hoşlanıyor. Dakikası dakikasına sana ulaşamamalı, seni merak etmeli. Hislerini tam anlamıyla bilmemeli, yani evet hoşlandığını hissettirmelisin ama bir yandan da "Lan acaba?" dedirtmelisin. Sana açılmasını bu tetikler çünkü. Her şeyini bildiği, ona direkt kendini adamaya hevesli, özverili davranan bir kızı başlarda hiçbir erkek çekici bulmaz. Keza kadınlar da öyle, hemen istekli, hevesli gözüken erkekleri çekici bulmazlar. Yani burada genel olarak yapman gereken karşındakinden ziyade kendine değer vermen, kendi önceliklerini belirlemen ve kurallarını koyman, sonrasında da "İşine geliyorsa, ben böyleyim" mesajını ona verebilmen.
Astoria
Kendime nasıl değer vermeye başlarım sen sanırım psikoloji ile ilişki içindeydin bana tavsiyelerin var mı
Ben de sivridiliiyim lafin altina kalmam o yuzden bomba bir eslesme olacagimizi dusunmus