• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri çözemiyorum .

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkesın ılıskı dınamıgı farklıdır
kız trıp atınca sevgılısı ustune dusuyor dıye sız aynısını yaparsanız sızın ılıskınız bunu kaldırmayabılır
buyuzden oldugumuz gıbı davranmak gerekır
ıcınızden ne gecıyorsa onu yapın ve ne gecıyorsa soyleyın bır sorun varsa o an konusun ertelemeyın eger karakterlerınız ortusmuyorsa o kısı olmak zorunda degıl yurumuyorsa yurumesın bosverın

O yirmi tl lik tişört için kavga eden kişi insta hesap şifremden tutun da whatsapp konuşmalarıma kadar irdelerdi hikayeme selfie fotosu atsam kıskanırdı alttan alta. Boğazda yemeğe götürdüğü kadını göbeği açık kafaya alkol dikerken çekip atmış. Sanırım kıskançlığa da izin vermemek ve şuh davranmak gerekiyor

O yirmi tl lik tişört için kavga eden kişi insta hesap şifremden tutun da whatsapp konuşmalarıma kadar irdelerdi hikayeme selfie fotosu atsam kıskanırdı alttan alta. Boğazda yemeğe götürdüğü kadını göbeği açık kafaya alkol dikerken çekip atmış. Sanırım kıskançlığa da izin vermemek ve şuh davranmak gerekiyor

Karaktersizlik resmen . Çok çelişkili

Erkekleri çözmek gerekmiyor zaten, çözersen soğursun. Öte yandan, taktikler seni iyi bir satranç oyuncusu yapabilir ama iyi bir ilişki sahibi yapmaz. Sen içinden geldiği gibi davran, doğal ol. Doğallığın hangi ilişkiyi yeşertiyorsa doğru ilişki odur. Diğerlerini pas geç...

Selam hanımlar size hayatımda çözüm bulamadığım bir kaç soru için danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .

Flört yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya çalışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor çocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .

Hadi diyorum başka flörtte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kaçmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum çocuğa şefkat gösteriyor çocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .

Ben anlamadım Allah rızası için şu olayı çözen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?

Kendi rızalarıyla flörtü başlatıp ortadan tüyüveriyorlar . Gerçekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yöntemi çözemiyorum :)

++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan çok soğuk ciddi görünüyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?
Bende bir sıcağım birde soguk cevremdeki kızlara bakıyorum da erkeklerle konuşmasına bende onlar gibi yapayım diyorum sonra kendime bi bakıyorum cok yapmacık geliyor başkalarında normal olan şeyin bende yapmacık olması en iyisi kendin gibi olman beğenmeyen beğenmesin

Selam hanımlar size hayatımda çözüm bulamadığım bir kaç soru için danışmak istiyorum .
Direk mevzuya gireyim .

Flört yaşarken kavram karmaşası yaşıyorum . Bir aklım diyor ki hemen kendini kaptırma uzak tut eğer seni istiyorsa zaten sana yanaşmaya çalışır . Hop bakıyorum adam benden daha fazla uzaklaşmış . Ama mesela diğer arkadaşlarıma bakıyorum kız sevgilisine naz yapıyor soğuk davranıyor çocuk bunu daha fazla sarıp sarmalıyor .

Hadi diyorum başka flörtte ikinci yolu deneyeyim bu sefer sıcak sıcak muhabbetler kurayım yakın davranayım . Bakıyorum bu sefer yine kaçmış . Yine diğer kız arkadaşlarıma bakıyorum çocuğa şefkat gösteriyor çocuk buna yine sarılıp sarmalanıyor .

Ben anlamadım Allah rızası için şu olayı çözen biri beri gelsin bana deyiversin ya bu nedir ? Bunların olayı nedir ?

Kendi rızalarıyla flörtü başlatıp ortadan tüyüveriyorlar . Gerçekten anormal biri değilim okuluna gidip gelen sıradan bir vatandaşım . Sadece davranış yöntemi çözemiyorum :)

++ Bir de insanlar bana der ki dışarıdan çok soğuk ciddi görünüyorsun . Bunu nasıl aşabilirim ?
Doğal davran. Seni seven öyle sevsin. Ve şunu sormak istiyorum. Sen ne istediğini bilemeyen tipleri çekiyor olabilir misin?

Yani aslında soru şu galiba kıymet görmek için ne yapılmalı ?
Kıymet gören hanımlar siz neler yapıyorsunuz da bunlar sizin peşinizden ayrılmıyor . Aman maşallah diyeyim nazar
Özel birşey yapmiyorum vallahi şöyle ki 32 yasindayim iki evladim var ama icimde hala cok yaramaz bir kiz cocugu var büyümüyor bazen dibe vuruyorum bazen neşe saçıyorum zorlu bir hayatim var bu arada teraziyim ben de eşimle ilk evlendigimizde ergen gibi davranmicam diye cok sıkıyormuşum kendimi sonra bir gun dedim ki beni seven adam her halimle sevsin ya hu oyuna gerek yok 8 senedir evliyiz esim cok dalga gecer ergen benim hatunum 18 lik kafasi diye 😂 ama bir o kadar da yapıcı yol gosterici fikir verici olurum kendisine hani tamamende ergen kafasi yasiyor degilim diyeceğim o ki bu işin matematiği yok nasılsan oyle ol seni seven oyle sevsin

Valla konuyu çok beğendim konuyu açan hanımefendi bende aynı soruların cevabını merak ediyorum :)

Hani mesela üstte bir arkadaş yazmış ya bemden 20 tl lik t-shirt ü bile aldı ama yeni sevgilisini boğaza karşı yemeğe götürüyor diye . O yemeğe götürülmeye layık kadın nasıl olunuyor ? o manada dedim :KK43:
Ya bunların cevabını bende merak ediyorum :)

Bence hiç böyle taktikler yapma. Kendin ol. Biri seni sevecekse sen olduğun için sevsin. Kimse kendini tamamen gizleyemez. Elbette bir gün gerçek hâlin ortaya çıkar ve o zaman sevdiğin kişi senden uzaklaşır, çok üzülürsün. Elbette seni seven biri olacak.

Bence hiç böyle taktikler yapma. Kendin ol. Biri seni sevecekse sen olduğun için sevsin. Kimse kendini tamamen gizleyemez. Elbette bir gün gerçek hâlin ortaya çıkar ve o zaman sevdiğin kişi senden uzaklaşır, çok üzülürsün. Elbette seni seven biri olacak.

Gerçekten artık inancım kalmadı birinin beni de seviceğine . Tek başıma çürüyorum resmen .
Kız arkadaşlarım sevgilileriyle gençliğini yaşıyor .
Daha dün mesaj atmış sevgilimle bak kapadokyaya gezmeye gidiyoruz diye .
Umarım mutlulukları daim olur ama çürüyorum tek başıma sevgisizlikten

Bunları bilerek isteyerek yaptığın için doğal duruyordur. Sorun kendin olmaman kendin ol rahat ol ben böyle süpermiş beni seven böyle sevsin de

Bı defa taktik yapmak tan vazgeç. Her insan farklıdır birini tanırsın alışırsın daha sorma baska birine aynı şekilde davrandığını da kıyamet kopabilir yani her taktik herkeste işe yaramaz. Doğru insan çıktığında karsina zaten taktik gibi ergence şeylere ihriyacin kalamayacak. Soğuk görünme olayına gelince o bendede var. Dışardan çok soğuk duruyorsun sınırlı görünüyorsun derlerdi bana hep bu tipinle ifadeyle alakalı bunu değiştiremezsin ki. Ama mesela benim saçlarım siyah olduğu için çok sert duruyor bu yüzden saçlarımı kahveye boyadim biraz daha ifademi yumusatsin diye. Koyu renkler çok sert gösteriyor insanı saçlarının rengini açabilir makyaj stilini daha yumuşak tonlarda yaoabilirsin

Ya bu bana çok imkansız geliyor . İki insanın birbirini bu kadar çok sevmesi nasıl oluyor hiç yaşamadığım için yaşamayacakmışım gibi hissediyorum . Hayatım hayal kırıklıklarıyla dolu . Maşallah umarım hep mutlu olursunuz ya
Bana da :110:

Ben çözdüğüm için çocukluğumdan beri onlarla bir yakınlık kurmuyorum. Böylesi daha iyimiş.

Back
X