• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri degil tek erkegi esimi anlasam yeter ya

Hayir

Hic agir degil isi..kirmamaya calisiyo kabul ediyo ama gittigimzde bi yerlere soyleniyo

işte nereye gidiyorsunuz

cidden esasen olay bu

ne bileyim yani gittiğiniz yerden hoşlanmıyor olabilir adam

mesela ben eşimin annesinin evine gitmekten hoşnut değilim az giderim ama her hafta gitsem valla elimden telefon düşmez gibi

Artik ben de fazlasiyla rahatsiz oluyorum elinde telefon..annemlerinde dikkatini cekiyor hatta tontis bi ananem var o hatta her defasnda der oyunmu oynuyosun oglum napiyosun diye ben utaniyorum yani telefonu birak desem ters bi bakiso var onu atar hemen huysuz oldu bu aralar
Yok zaten insanların yanında uyarmak olmaz.
Yalnızken oturup konuşun.
Hareketlerinin hoş olmadığını usul usul anlatın.
Ters bakmak da neyin nesi?
Çok kızarım,sinirli adamlara.
Henüz cicim aylarında huysuz olması gereken gelindir,damat değil!
Biraz nazlanın da toplasın kendini!

Yok zaten insanların yanında uyarmak olmaz.
Yalnızken oturup konuşun.
Hareketlerinin hoş olmadığını usul usul anlatın.
Ters bakmak da neyin nesi?
Çok kızarım,sinirli adamlara.
Henüz cicim aylarında huysuz olması gereken gelindir,damat değil!
Biraz nazlanın da toplasın kendini!
Ben zaten ondan kaybettim nazlanmadim hic soyle bi anlatmaya baslasam o kadar cok sey var ki anlatilacak evlendkten sonra bi kac arkadasm daha evlendi benden sonra inanin ben hic bir sey yapmamisim ne naz ne niyaz aman uzulmesinler diye

Evde biz de tableti tlf alırız ama karşılıklı maç falan oynarız, kendi köşemize çekilmeyiz. Bir ara aileler yanında biz de tlf uğraşırdık baktık kötü oluyor kullanmama gereği duyduk. Bu konuda mutlaka uyarmanız lazım ya da aynısını siz de yapacaksınız ki Nasıl kötü olduğunu anlasın

Ben zaten ondan kaybettim nazlanmadim hic soyle bi anlatmaya baslasam o kadar cok sey var ki anlatilacak evlendkten sonra bi kac arkadasm daha evlendi benden sonra inanin ben hic bir sey yapmamisim ne naz ne niyaz aman uzulmesinler diye
İyi ya şimdi başla nazlanmaya o zaman.
Henüz geç kalmış değilsin.

tecrübeyle sabit ben daha nişanlılıkta adamların saçma hallerine katlanamıyorum da evlenince çok zor hayatımı yaşıyorum şu an nişanı attım bekarlık iyidir :halay::spor::cool:
Ohh hadi bakalim keyfini cikar bekarligin yaa :) Rabbim insallah hayirli omrune guzellik katacak insanlarla karslastrsin

Diger bir yoruma da cevap verdigim gibi evlenmeden once surekli birlikte olmadgmz icin bu kadar belirgin olmuyor bazi seyler..evet is arama donemndeyim calstgm zamanlarda belki boyle olmcak ama yeni evliligin tadini tv karsisinda cikarmak da degsk bisi yani

İnsanın karşısındaki adamın huyunu suyunu anlaması için sürekli birlikte olması gerekmez. Sevgililik, nişanlılık müesseseleri bunun için var zaten. Gördüğünüz her davranışı üçle çarpıp evlilik içindeki tutumlarını anlayabilir genç kızlarımız aslında. Ama genelde görmezden geliniyor ve pembe hayallerle evleniliyor.

Eşinizin huyu bu, pek değişeceğini sanmıyorum. Ama yine de karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapabilirsiniz ben böyle bir evlilik böyle bir eş istemiyorum diye başlayan.

Back
X