- Konu Sahibi schmetterling
-
bana da ters geldievliliğe ikna etmek sözü bana çok ters geldi..evlenmeyi istemesi lazım..eğer sizi seviyorsa insan sevdiğiyle bir yuva kurmak ister..ama kafamda cinsellik konusunda soru işareti oldu..yani sizinle evlenmeden cinsellikmi yaşamak istedi..eğer öyleyse sakın arkadaşım sakın zayıf anında yanlış kararlar verme...
evliliğe ikna etmek sözü bana çok ters geldi..evlenmeyi istemesi lazım..eğer sizi seviyorsa insan sevdiğiyle bir yuva kurmak ister..ama kafamda cinsellik konusunda soru işareti oldu..yani sizinle evlenmeden cinsellikmi yaşamak istedi..eğer öyleyse sakın arkadaşım sakın zayıf anında yanlış kararlar verme...
Bence o seni sevdiğine tam olarak inanıyorsa evliliği düşünürdü ayrıca cinsellikle ilgili konuşup evlilikten kaçan erkekten kork derim!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemen evlenmesi gerek demiyorum ama bence bir ilişki laf olsun diye olmamalı hemen evlenmeseniz dahi bunu sana şimdiden sözleriyle ciddi düşündüğünü belli etmeli. Evlilik düşünmeyen erkekleri anlamıyorum ya çok sinirleniyorum böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?