canım böyle bi konuyu dert ediyosa hiç üstüne varma yani yapamam edemem deme insan nelere alışıyo
ben sevgilimle 9.5 yıldır birlikteyim ama öyle bi densizlik yapsa yani kan gelmedi düşünmeliyim güvenemem demiş olsa bi dk durmaz ayrılırım yinede etkilemek istemem[/
youmların çoğunu okudum ve bende birkaç şey yazmak istedim:
1-Namus bacak arasında değildir, vücudundaki herşeyin sahibi sensin ve kızlık zarını kafasına takan biri ile olman en büyük hata.Çünkü seni sen yapan o iki damla kan değil ( her zaman kan gelmez esnekte olabilir zarın)
2-Cinsellik istenerek yaşanırsa tek eşli olmak kaydıyla harika bir duygudur.Ve bunun için evli olman şart değil, önemli olan ten uyumu-anlaşmak-arada yaşanılan herşeyin sonsuza kadar iki kişi arasında kalmasıdır.
3-Kadınlar cinselliktede duygu arar ama erkekler hiçbirşey hissetmediği bir kadınla da sevişebilir.
4- Kimseyi bir şeye ikna etmeye çalışmamalı. Ben denedim ve öğrendimki istek kişide başlar, istek varsa herşey olur yoksa istersen as kendini bir yere varamazsın.
5- 5 ay evlilik için çok erken. Gez , toz, hayatını yaşa, herseyden önemlisi tanı karşındakini imkanın varsa ev ortamında birlikte zaman geçir, seyahat et, kızgın anlarında ve üzgünken tepkilerini ölç. Kararını sonra ver.
6- Herkes yaşadığını kendi bilir. Amacım akıl vermek değil, düşüncelerimi belirtmek.