G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
İdare etmek??
Kimi idare ediyoruz,nasıl idare ediyoruz ki?:uhm:
Sevip seviliyorsanız,karşılıklı saygı görüyorsanız,biraz da tanıyorsanız huyunu suyunu zaten kavgada ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz.
Hiçkimsenin ilişkisi,evliliği bir başkasına benzemez ki..fisfisfis
Her insanın kişiliği,duyguları,hayata bakışı farklı olduğu için genelleme yapılmaz bu konularda!
Her insana her madde sökmez!:tomato:
hep kadın werici olursa,hep kadın alttan alır fedakarlık yaparsa bu kadına esiyet olur.neden kadının canı yokmu:uhm:benim düşüncem her iki tarafında yeri geldiinde alltan almasıdır.ben sinirlendiğimde o alır,o sinirlendiğinde ben alırım.bazende heç kimse almaz.ama bunu kadın hep yapmamalı.kadınında düşüncesi kendine göre doğruları yanlışları war.fedakarlık iki tarafında yapması gereken bişeydir.hep bana,hep bana olmas.ayrıca herkes aynı deildirki her dawranış herkesde aynı tepkiler yaratmaz.eşini bildikten tanıdıktan,oda seni tanıdıktan sonra herşey hallolur.önmli olan saygının yitirilmemesidir.
tamam da ne kiziyosun ki?
unlem isaretleri falan?
ben az cok benzedigini dusunuyorum,olamaz mi, bu benim dusuncem
dogru budur boyle olmasi gerekirvdemene gerek yok yani, herkesin dogrusu farklidir
Hiç kavgalı olmadığımız hatta bal-şeker olduğumuz zamanlarda aslında bazen kendisinin de yaptığı hareketleri başkası yapmış gibi anlatıyorum ve gıyabında o insanı ayıplıyorum...
tabikide öleee....ama hep ben sabırlı olamam ben bunu anlatmaya çalıştım arkdşmyasakkelimehep bis alttan alırsak kendi doğrularımısdan olurus demek istedim nie öle kısdın anlmadım.:uhm:ayrıca herkesin düşüncesi farklıdır sen öle düşünürsün ben öle düşünmem.bana göre herkese uygulanacak dawranışlar farklıdır herkesde aynı tepkiler uyandırmas.......
Bir noktalama işareti olan ünlem işareti, cümle sonuna konduğunda cümlenin bitişini belirtir. Ayrıca kelimelerin ardında da kullanılabilir.
Türk Dil Kurumu yazım kuralları]]na göre;
"Sevinç, kıvanç, acı, korku, şaşma gibi duyguları anlatan cümlelerin sonuna konur,
Seslenme, hitap ve uyarı sözlerinden sonra konur,
Alay, kinaye veya küçümseme anlamı kazandırılmak istenen sözden hemen sonra yay ayraç içinde ünlem işareti kullanılır."[2]
bilgi paylaşıldıkça çoğalırmış...
Engin bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Betty Hanım!!!!(bu kıvanç içindi):icecream:
Noktalama işaretlerini güzel ve yerinde kullandığım tescillediğine göre arkadaşın problemine dönelim,belkim yardım edecek birileri daha çıkar!!!!!!(bu da seslenme ve uyarı içindi)şakkıdı
sadece kadın erkeği idare etmez...
yeri geldiğinde erkek de kadını idare eder...
bunların nasıl olacağını öğrenmek de çok basit...
bir erkek olacak hayatında...yaşayarak öğreneceksin...
inan bir kullanma klavuzları yok...
sadece kadın erkeği idare etmez...
yeri geldiğinde erkek de kadını idare eder...
bunların nasıl olacağını öğrenmek de çok basit...
bir erkek olacak hayatında...yaşayarak öğreneceksin...
inan bir kullanma klavuzları yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?