Erkekleri ikna etmenin yolları.

gecemelegi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
9
0
6
İzmir
Tek bir cevabı var bu sorunun TATLI DİL TATLI DİL TATLI DİL.
Bir erkeğe tatlı dille yaptıramayacağınız şey yok kızlar. Bizzat denedim gördüm yaşadım. Siz o ne yaparsa yapın gözünüzü kapatıp canıım demeye devam edin. Erkekler gerçekten annelerinin büyümeyen çocukları. Eğer ay boyunca hiç ses çıkarmadan tatlı dil uyguluyorsanız . ayın sonunda o yapmamasını istediniz şey her ne ise hala yapıyorsa o zaman ceza verebilirsiniz.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz, tartışmak ve inatlaşmak erkekler söz konusu olduğunda hiçbir işe yaramıyor.
En önemlisi tatlı dil, güler yüz ve sabır göstermek...

yapmayan yine yapmaz isterseniz dünyanın en tatlı dilli insanı siz olun

katılıyorum. tatlı dil her zaman işe yaramaz, o kişiye ve yapıya göre değişir. mesela ben tatlı dil yerine, olmasını istediğim işin mantıklı taraflarını sıralamayı tercih ediyorum o zaman istediğim şey "olmazsa olmaz" kategorisine giriyor çünkü

aynen bende mantıklı yönlerini saymayı severim

çok doğru mesela benim eşim karşısında ben çirkefleşmeye başlayyınca kendisi der tatlı olsan güzel söylesen şu isteklerini yada şimdi sussan ben sakinleşince yada ortam gergin değilken sölesen güzelce yaparım der..ama gelde o anda bunu bana anlatt ama daha iyiyim bu konuda 5 yılın sonun da :))))

benim eşim de tatlı dille herşey yapar ama ben birazcık sabırsızım bazen patlıyorum.. eşimin abisi tam tersi katı sölemeden yapmıyor kişiye göre değişen bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…