- 31 Ekim 2011
- 794
- 224
- 333
merhaba :)
ben hemen konuya gireyim başlıkta da yazdıgım gibi benim de derdim bir erkek.en bastan analatayım.biz 3 ay önce twitterdan biriyle tanıştık o beni takip etti sonra bende takip etti biraz klasik olucak ama surekli twetlerimi favlayıp dikkatimi çekti açıkçası sayfasına sonra da yavas yavas fotograflarına bakmaya basladım ama daha aramızda favlamaktan ilerde bir şey yok.sonra bir durum paylastı bende yorum yazdım orda kısacık bir muhabbet oldu.birbirimizin feysinde ekliyiz ama.attıgı tivitler fotografları falan yavas yavas ilgimi çekmeye basladı.sonra bir gun feysten cok az konustuk ama ben nasıl mutluyum heyecandan cevap veremıyorum desem yeridir
sonra o gunden sonra hıc yazmadı bende gurur yaptım tabi bende yazmadım sonra tivit attım aklında bile değilimdir kesin falan filan diye daha da dayanamadım ben yazdım buna baya konustuk o tweetleri bana mı azdın dedi bende bişey hissetmediğini biliyorum falan yazdım sonra bu bulusalım mı haftaya dedi bende cok erken falan dedim sonra da aklıma yattı olur dedım tam sonra ki gün buluşucaz ben kıyafetlerimi hazırladım butun arkadaslarıma haber verdim mutluluktan abim yüzünden aksilik çıktı tabi bende gelemiycem falan dedim
( biz mesajlasıyoruz bu arada.ben haftaya bulusuruz diye bekliyodum sonra ki hafta oldu yarın gorusucek mıyız dedım bilmiyorum ki falan dedi bende tamam dedim hiç uzatmadım.sonra biz bunla 3 aydır konusuyoruz 1 kere maca davet etti aksam cıkamam ondan olmaz dedim.sonra aksam yenıden dısarı cıkalım dedi yine cıkamadım tabi bunları aralıklı soyluyo 1 ayda 1 anca teklif ediyo.ama o da calısıyo yani bi akşamları bos ama pazar gunu var sonucta.neyse bunlar geride kaldı zaten biz şuan o kadar samimi konusuyoruz ki sanki yıllardır arkadasmışız gibi görenler cok begeniyo çok içten çok samimi konusuyosunuz falan diyolar :) hee bi de sms i bitti daha yapmıycam dedi yapmadı da feysten konusuyoruz artık.bana ben uyuyakaldıgımda uzun uzuun mesajlar atıyo her saniye ne yaptıgını yazıyo bu da benim hoşuma giidiyo tabi.bir kere sakasına seviyorum lan seni bile dedi hatta
sonra 2 gun once gece yazdıgı mesajda bugun hiç senine konusamadık özlediğimden herhalde dur sana bgun neler yaptıgımı falan yazdı.şimdi diyceksiniz ne var bunda benim aklımda ki soru neden artık hiç buluşalım demiyo? ne arkadasız ne de sevgiliyiz o donemlerdeyız ama hıc kesin bişey soylemiyo ozledım bile diyemiyo özledim herhalde falan diyo.benimle öylesine konusuyo desem geceleri neden o kadar uzun mesajlar atıyo ben geceleri uyuyakaldıgımda hasta oldugumda beni azarlıyo işte bunları hep düşünüyorum.asıl size sorum sizce ne düşünüyordur benimle öylesine mi konusuyo inanın ne durumda oldugumuzu hıc bılmıyorum zaten sevgili konularını hiçç acmıyo ne yapmalıyım sizce elimde olmadan kaptırdım iyice kendimi insanın bir an bile aklından çıkmaz mı çıkmıyo işte sabah kalkarken o yatarken o derler ya aynen öyle nasıl daha hiç görmeden bu kadar baglandım inanın bende bilmiyorum.
ben hemen konuya gireyim başlıkta da yazdıgım gibi benim de derdim bir erkek.en bastan analatayım.biz 3 ay önce twitterdan biriyle tanıştık o beni takip etti sonra bende takip etti biraz klasik olucak ama surekli twetlerimi favlayıp dikkatimi çekti açıkçası sayfasına sonra da yavas yavas fotograflarına bakmaya basladım ama daha aramızda favlamaktan ilerde bir şey yok.sonra bir durum paylastı bende yorum yazdım orda kısacık bir muhabbet oldu.birbirimizin feysinde ekliyiz ama.attıgı tivitler fotografları falan yavas yavas ilgimi çekmeye basladı.sonra bir gun feysten cok az konustuk ama ben nasıl mutluyum heyecandan cevap veremıyorum desem yeridir