Erkekleri unutmanın yolları nedir?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
slm kızlarr ...
konu başlığındanda anlaşıldığı üzre erkekleri unutmanın yolları nelerdir??? yaşlı gözlerle ayrıldığımız sevgililerimizi nasıl daha kolay unutabiliriz??
aramızda bunun formülünü bilen varmı??? farklı ve pratik önerilerinizi bekliyorum hem birazda eğlenmiş oluruz:)))
psikologsuz, ilaçsız, ağrısız, sızısız nasıl defedebiliriz hayatımızdan lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın..hiçbir acı sonsuza dek sürmez belki ama daha basit nasıl atlatılabilir önerilerinizi bekliyorum sevgiler:)))

slm kızlarr ...
konu başlığındanda anlaşıldığı üzre erkekleri unutmanın yolları nelerdir??? yaşlı gözlerle ayrıldığımız sevgililerimizi nasıl daha kolay unutabiliriz??
aramızda bunun formülünü bilen varmı??? farklı ve pratik önerilerinizi bekliyorum hem birazda eğlenmiş oluruz:)))
psikologsuz, ilaçsız, ağrısız, sızısız nasıl defedebiliriz hayatımızdan lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın..hiçbir acı sonsuza dek sürmez belki ama daha basit nasıl atlatılabilir önerilerinizi bekliyorum sevgiler:)))

ya bende çok soruyodum bu soruyu ama .özellikle hiç görmemek çok işe yarıyo ölmüş farzetmek gibi..zamanla çıkıyo aklından zaten.ama sürekli düşünürsen olmaz çok daha kötü oluyo.müzik dinlemek hatırlatıyo onunla gittiğin yerlere gitmek belli bi süre bunlara dikkat etmek gerek.mesala ben şuan onu ara ara unuttuğumu fark edince diyom unutuyom falan :D

Baska erkeklere takilmak. Ama baskasina asik olup tekrar uzulme onuda unutmayi isteme gibi bir risk var =((

Unutmak için önce unutmayı istemeli .. kişi kendinle muhakeme yapmalı ve sonra unutmak istediğin kişinin tüm negatif yönlerini düşünmeli eksilerini bulmalı ve onunla yaşanan hatıralardan uzaklaşmalı sanırım işe yarıyor ...

unutmanın yolunu bende hep merak etmişimdr ama biraz düşününce zaman dan başka ilaçımız yokk malesef

iki senedir bende uğraşıyorumunutmayı gerçekten istiyorum ama olmuyo hep bişiler hatırlatıyo atımdan çıkartmak istiyrum arıyo amıca diyorum dayanmıyorum sonra kendime kızıyorum sinirleniyorum nden ben bukadar güçsüzüm ona krşı diye bir türlü çıkamıyorum işin içinden aslında biz ne kadar unutmayı istesek de olar unutulmak istemedikleri sürece unutamıyoruz çünkü sürekli bir şekilde hatırlatıyolar kendilerni.benimki açık açık söylemişti unutturmak istemiyorum diye allahın cezası ve zafer yine onun acımasız olmak lazım aslında hemde sonuna kadar erkeklereölümmmm:))))):52:

O akliniza geldiginde gozlerinizi kapatin.. Ikinizin bi ucurum kenarinda oldugunu hayal edin.. Onu ucurumdan asagi atin.. Hiiiiic acimayinn:D bunu psikoloji okuyan bi arkadasim soylemisti, bilincaltindaki cöplükleri temizlemek lazim:)

slm kızlarr ...

hafızanı kaybederek unutabilirsin başka türlüsü mümkün değil ne yazık ki. zaman sadece hafifletir acıları ama unutturmaz.

birini unutmak icin baskasini seveceksinnn....cok seveceksin ama senin icin imkansiz olmuycak yani gerektiginde hic gozunu kirpmadan unutabileceksinnn....

olmuyo öyle ne yazık ki ya da ben yapamıyorum o ayrı tabii. imkansız olmazsa aşk olmaz bence sadece yapılacak zamana bırakmak acın hafifler o zaman. Başkasını sevmek mi aslaaaa ...

seveceksin ama asla asik olmuycaksinnn....asik olmak baglanmaktir resmen birine tum hayatini feda etmektir onsuz asla yasayamamaktir..oyle degil aslinda onlarsizda dünya dönüo

Öncelikle ikiniz için anlam taşıyan yerlere gitme, şarkıları dinleme, bu anlamda her türlü paylaşımı unut ki bu sayede diyeceğimi yaparken objektif olabilesin. Eline bir kağıt al ve mümkün olduğunca dürüst olarak (herkesten önce kendine) o kişinin artılarını ve eksilerini yaz. Her artıyı ve eksiyi değerlendir kenmdi kafanda, sonra da o kağıdı parça pinçik yap ve at çöpe... :52:

Elinden geldiğince sosyal anlamda aktif ol ve yalnız kalmamaya çalış, kursa vb. bir yerlere yazılmayı düşünebilirsin. Kafan hiç boşta kalmasın, hep meşgul olsun, o kişi hariç her türlü meseleyle dolabilir. Bol bol kitap oku, film izle (tabii romantikler hariç :37:). Yeni bir ilişkiyle çözmeye çalışma, çünkü karşına çıkacak herkeste o kişiyi arama hatasına düşmen ve sonunda duvara daha fena toslaman muhtemeldir... İnşallah bu dediklerimin bir yardımı olur, mutluluklar. :34:

Sadece erkekleri değil herhangi birşeyi unutmanın yolu zihnini ve bedenini meşgul edecek yoğun ama güzel sevilen bir işle birşeylerle meşgul olmak galiba :55:

Unutmakla, içindeki aşkı bitirmek arasında fark var. Eski sevgilinize karşı olan "aşkınızı" bitirmek istiyorsanız eğer, tabi ki bunun en iyi yolu zaman. Fakat ben daha eğlenceli ve pratik yollar biliyorum. Aşk acısından kurtulmak için, çeşitli bilinçaltını temizleme yöntemlerini kullanabilirsiniz. Hatta bu sayede bilinçaltınızdaki karakterinize kötü etkide bulunan birçok kirli düşüncelenirizden de kurtulabilirsiniz. Yani tabii ki bunun bi çok yöntemi var, örneğin Pİ-Kİ testi yaptırabilirsiniz (internetten araştırırsanız bilgi sahibi olabilirsiniz). Hipnoza gidebilirsiniz ki, bu şu güne kadar çok kez işe yaramış bir yöntemdir, aşık olunan eski sevgiliye karşı duyguları silme konusunda. Psikologun bi faydası olmaz, buna güvenmiyorum. O sadece sizi rahatlatacaktır. Onun dışında kendinizi geliştirmek için yapacağınız birçok şey de (dil öğrenmek, bilimum kurslara başlamak vs..) bu yolda etkili olacaktır. Ayrıyeten kişisel gelişim kitapları okumakta faydalı olacaktır. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutmayın. Sizin için sizden daha önemli hiçbir şey yok. Yaşadığınız anların keyfine bakın ve ciddi ciddi anı yaşamaya çalışın. O zaman herşey daha kolay olacaktır. Bu arada; aşkın ve aşk acısının bilimsel olarak tanımlandığı ve çözüldüğü günlerdeyiz. Bu konuda bildiğim kadarıyla İstanbul'da bir tane klinik açıldı. [burada link veremiyorum fakat google'a "Aşk Kliniği Açıldı" yazarsanız çıkan sonuçlardan, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.] Dilerseniz, aşkın nasılda vücudun kimyasını değiştirdiğini, birkaç ufak yöntemle ve mutluluk hormonu salgılayan, adrenalini düşüren ilaçlarla, çok kısa ve hafif olarak bunu atlatabileceğinizi görürsünüz. Dediğim gibi, hayatınızı mahvetmektense canınızı yakan ve sizi hiç haketmeyen biri için çektiğiniz bu dertten çok kolay bir şekilde kurtulun. Umarım hepiniz, en kısa zamanda bu dertten kurtulursunuz.

Back
X