erkeklerimi anlamak zor yoksa bende mi sorun var

Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....

bende 4,5 aylık falan evlıyım konu sahıbı arkadasım gıbı derdım ..eşim futbola okadar onem verıyorkı bıktım artık gercekten sureklı mac ızlıyor hastayken annemde kaldıgım zaman senı ozluyorum falan dıyordu ama gıttım yıne aklı fıkrı macta ıddıa da. napsam kar etmıyor cılve yapsan bı rahat bırak su macı ızleyım dıyor:(

O bilgisayara geçtiğinde git kucağına otur. Kollarını onun boynuna sar ve bi öpücük kondur. Sonra sana mı bakıyor bilgisayara mı ;-)
Ben bu taktiğimi eşim maç izlemeyi bıraksın diye yapıyorum :-)

aslında daha evliliğin başındsınız eşinin daha ilgili olması gerekirdi sen tatlılıkla işveyle cilveyle sıkıntını anlat canım tartışmadan surat asmadan konuş.umarım bir faydası olur:31:

sende sorun yok eşinde var. benimde yarın nikahım var aynı şekilde senin gibi uzaga gidecegim anlayabiliyorum az cok demek istedigini. bu kadar bilgisayarla ilgilenmesinin nedenini öğrenmelisin bence. yanlış birşeyler olmadıgından emin olduktan sonra onunla konuşup bundan rahatsız oldugunu yalnız kaldıgını söylemelisin.

arkadaşlar bence konuşmak bir erkeği daha çok boğar diye düşünüyorum.
Ben bekarım ama arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla bu böyle.
Onun yerine sizinde bağlanacağınız bir hobiniz olsun. aynısını siz yapın tabi sinir etmeyecek şekilde.
Sözler yerine uygulamalı olarak anlatırsanız daha iyi anlıycaktır :34:

bende 4,5 aylık falan evlıyım konu sahıbı arkadasım gıbı derdım ..eşim futbola okadar onem verıyorkı bıktım artık gercekten sureklı mac ızlıyor hastayken annemde kaldıgım zaman senı ozluyorum falan dıyordu ama gıttım yıne aklı fıkrı macta ıddıa da. napsam kar etmıyor cılve yapsan bı rahat bırak su macı ızleyım dıyor:(
Ozaman sen ayak uydur mesela tuttuğu takımı tut eşinden böyle taraftar olmaz forma alalım de Maçlara gidelim de ayak uydur eşine yorumlarda bulun .)) Eşin bi zaman sonra futboldan soğuyacaktır. Ben kendimden çok iyi biliorumm :D :D :D

nette eşinizin ne yaptığına bakın. işmi arıyor. sohbet mi ediyor. önce buna bi bakın. ayrıca eşlerin kendine özel vakti olması lazım. onlarda insan . işten bunalır size anlatamaz kafasını öyle dağıtır. bağımlılık derecesindemi?benimde eşim nette uğraşırken gider bakarım. öylesine forumlarda filan takılıyorsa oturur kucağına bende bakarım. sadece öpüp koklaşmak değil vakit geçirmek. biz eşler bizi anlamıyor diye hayıflanıyoruz. onun hoşlandığı şeylere bakın. maç izlerken meyve soyun getirin ellerinizle yedirin. ara sıra soru sorun. anlamak zorunda değilsiniz. onun ilgilendiği bir hobi varsa birşeyler yapın. o kendi köşesine siz kendi köşenize çekilmeyin.
surat asmak çözüm değil. erkekler bunu çocukluk olarak algııyor. ve en fazla 5 dk umursuyor. sonra doğal hallerine geri dönüyorlar. eve geldiği zaman adam sürekli konuşup dert yanmayın. ozaman erkekler kaçıyorlar. uysa sakin huyuna gidin. erkekler çocuk gibidir. onları büyütecek olan kadınlar bunu unutmayın.

a aydır evliyiz demişsin.4 ay çok az bir süre. severek mi evlendiniz ? flört evresinde nasıldı? internette nerelere bakıyor sohbetmi ediyor araştırmamı önce bunu öğrenin ,en önemlisi sizin yanınızdamı internete giriyor yoksa kendi odasında mı?siz öünüzde rahatça internette gezindikleri yerleri gösteriyorsa okadar sorun yok. sen biraz daha kendine çekmeye çalışırsın olur biter .önce bunları öğren hayatım daha yardımcı oluruz

a aydır evliyiz demişsin.4 ay çok az bir süre. severek mi evlendiniz ? flört evresinde nasıldı? internette nerelere bakıyor sohbetmi ediyor araştırmamı önce bunu öğrenin ,en önemlisi sizin yanınızdamı internete giriyor yoksa kendi odasında mı?siz öünüzde rahatça internette gezindikleri yerleri gösteriyorsa okadar sorun yok. sen biraz daha kendine çekmeye çalışırsın olur biter .önce bunları öğren hayatım daha yardımcı oluruz

biz severek evlendik flört dönemimiz cok uzun değil zaten 10 ay snra evlendik yanımda giriyor forumları var onun işiyle alakalı işi gücü oralarda dosya indirmek yorum yazmak lisedeki arkadaşlarıyla konuşmak face de konuşuyordu bi gün bende actım ordan yazdım en sonunda öyle konusamıyoruz burdan konusalım bari diye güldü 10 dk snra yanıma geldi oturdu

nette eşinizin ne yaptığına bakın. işmi arıyor. sohbet mi ediyor. önce buna bi bakın. ayrıca eşlerin kendine özel vakti olması lazım. onlarda insan . işten bunalır size anlatamaz kafasını öyle dağıtır. bağımlılık derecesindemi?benimde eşim nette uğraşırken gider bakarım. öylesine forumlarda filan takılıyorsa oturur kucağına bende bakarım. sadece öpüp koklaşmak değil vakit geçirmek. biz eşler bizi anlamıyor diye hayıflanıyoruz. onun hoşlandığı şeylere bakın. maç izlerken meyve soyun getirin ellerinizle yedirin. ara sıra soru sorun. anlamak zorunda değilsiniz. onun ilgilendiği bir hobi varsa birşeyler yapın. o kendi köşesine siz kendi köşenize çekilmeyin.
surat asmak çözüm değil. erkekler bunu çocukluk olarak algııyor. ve en fazla 5 dk umursuyor. sonra doğal hallerine geri dönüyorlar. eve geldiği zaman adam sürekli konuşup dert yanmayın. ozaman erkekler kaçıyorlar. uysa sakin huyuna gidin. erkekler çocuk gibidir. onları büyütecek olan kadınlar bunu unutmayın.

ben sürekli dert yanan bi insan değilim inanın bekarken çok düşünürdüm nasıl mutlu edeerim kitaplar okudum evlilik üzerine ama bu tanıdığım erkeklerin hiç birine benzemiyor kii ben onun hoşlandığı şeylere bakıyorum ama o benimkileri umursamıyor taviz veren ben oluyorum buda beni sıkıyor zaten başka kimsem yokki derdimi paylaşayım bunu bilmesine rağmenn değişen bişey yokk malesef

Back
X