Benim Eşim de Bir ara internete sardı bende dört duvar arasında olan bi insanım Yanına gittim dedim ki ben evde yalnızım sıkılıyorum yemek yap çamaşır yıka bulaşık yıka ütü eşyaları yerleştir temizlik yap başka birşey yok Tv izliyorum kendi başıma çay demledim yanında Şu var bu var gel hadi Beraber yiyelim Sıcacık çayımızı içelim napacaksın nette hep aynı şeyler dedim. Çayı yiyecekleri getirdim baktım hem benle hemde pc le uğraşmaya calısıyor Cektım Pc nin Fişini geldi oturdu hemen yanıma sohbet ettik gülüştük naz yaptım biraz cilve yaptım sevgi gösterdim Ayıştık boğuştuk birbirimizi gıdıkladık uykumuz geldi birbirimize sarılarak uyuduk. Surat Assaydım veya kızıp bağarıp çağırsaydım kavga ederdik Küserdik Ben Sinirlenince Çok pislik manyak derecesinde oluyorum ve hırsslandıkca hırslanıyorum Hem kendimi yatıştırıyorum hemde Eşimi kendime bağlıyorum. Ben Bağarıp çağırmaya baslarsam kendimi kontrol edemem hemen öfkelenirim gerek yok bence.....
bende 4,5 aylık falan evlıyım konu sahıbı arkadasım gıbı derdım ..eşim futbola okadar onem verıyorkı bıktım artık gercekten sureklı mac ızlıyor hastayken annemde kaldıgım zaman senı ozluyorum falan dıyordu ama gıttım yıne aklı fıkrı macta ıddıa da. napsam kar etmıyor cılve yapsan bı rahat bırak su macı ızleyım dıyor