erkeklerin allah belasını vermesin

Mis gibi kocası olan kadınlar da var burada yav.
Dert bölümüne gelip ne okumayı bekliyordunuz?
Bu kadar etkileniyorsanız biraz ara verin.
Bu histerik yaklaşmaya gerek yok.
Bizim evde oturan kocaların ne suçu var.
senin kocan haric ablaa

Düzgün erkeği bulursanız bu sefer konularda bahsedilen kaynana-gorumce-eltiden dolayı korktum falan diyebilirsiniz. Bosverin buradaki konuları. Olaya sizin gibi yaklassak hepimiz boşayacaz kocaları

ay ne alaka ya forumun adi "bir derdim var"
tabii ki insanlar sorunlarini anlatacaklar. erkek forumu olsa bu sekilde kadinlara saydiracaklardi.

Geyik yapmak için açtığın o kadar belli ki.Bütün erkekler şöyledir böyledir deyip milletin sinirlerini hoplatayım da biraz eğleneyim.
hayır bu arada klasik bir ragebait (öfke tuzağı) değil bu, ciddi fikirlerimi doktum. bütün erkekler soyledir boyledir kısmı biraz geyige kacıyo

yanlıs baslıga yazılmıs yerinde bir ofke diyebilir miyiz?
yoo
bu bakış acini degistirmelisin bence
daha ergenken, universitedeyken cevremde ne kadar "zaten erkekler soyle boyle, aldatmayan erkek yok, erkekler kötü" vs diyen kiz varsa hepsi cidden kötü iliskiler yasadilar.
kendini gerceklestiren kehanet diye birsey var.
dunyada milyonlarca iyi evlilik var. ama en uyi evliliklerin bile sınandigi, zor zamanlar yasadigi donemler olabilir gelip buraya konu acabilirler. Bu demek degildir ki her günleri kötü
ama burasi BDV
kötü esi olanlar, o gun mutsuz olanlar yaziyor öyle konulara da hicbirimiz girip "ay seninki oyle yapmis ama benim kocam melek, beni el ustunde tutar" demeyiz

Sayfadan bu kadar etkileniyorsan bence sıkıntı var arkadaşınız size hiç mi derdini anlatmıyor.

hayır bu arada klasik bir ragebait (öfke tuzağı) değil bu, ciddi fikirlerimi doktum. bütün erkekler soyledir boyledir kısmı biraz geyige kacıyo
E yani genelleme yapamayız.Çok düzgün erkekler var çünkü.

Ben aldatılmadım gözümün içine bakan kocam var mutluyum evliliğin konforunu seviyorum kadın sevmek sevilmek sevişmek ister mutsuz olsam boşanırım ki boşanmış ailenin kızıyım bu benim için dünyanın sonu değil

Bu siteye baz alarak erkeklere sinirlenmek doğru mu? Cinsiyetleri arası farklar oluyor, hayat gerçekleri de var. Burada okuduğum
kadınlar ateşe yürüyor korkmuyor, bazı şeyler ortada olduğu halde devam ediyorlar. Geçen bir kadın evlenmek istediği adamın düzenli eskort tuttuğunu öğrenmişti, sonra devam etti neymiş ailesi doktormus. Şimdi bu kadın bile isteye evleniyor ne diyelim. Yine maganda olan veya aldatma belirtileri olan erkekten kopamayan kadınlar var, ayrıl dünyada tek erkek bu mu diyoruz, kötü olan biz oluyoruz.

E mutlu evliligi olan yazmiyo ki buraya, neden yazsin. Problemi olan yaziyo. Duzgun erkeklerin mutlu karilari keyfinde sen merak etme Buraya yazan 3-5 kisiye gore genelleme yapilir mi ayol. Bi de senin daha yasin ne basin ne kuzum, ne gerek var bunlari dusunmeye. Ben senin yasinda gezip tozum keyfime bakiyodum oh...

bilmiyorum abla universite sınavına hazırlanınca insan boslukta napıcagını sasırıp kendini evli kadınların aldatılma hikayelerini okurken bulabiliyo

Hayır, tüm erkekler aldatmaz, eşlerine/sevgililerine sadık olan çok da erkek vardır. Kötülerin sayısı çok olabilir ama halen iyi erkekler var. Onların hakkını yemeyelim..

Herşeyden önce; kendine saygısı olan aldatmaz..

Herşeyden önce; kendine saygısı olan aldatmaz..
Burda o kadar konu okudum, karısı çok güzel çıtır gibi gencecik , eşi yaşça bayağı büyük, aşağılık kompleksi yaşıyor ve eşini aldatıyor gözü dışarda, doyumsuz. Aldatan erkeklerin karakteri bozuk demeyeceğim çünkü hiç karakterleri yok. Sizin de yazdığınız gibi kendisine saygısı olan aldatmaz zaten. Başkasından hoşlanmaya başladıysa ayrılır yoluna öyle devam eder.

hayır be geyik yapmak icin acmıstım ama kural ihlali falanmıs baya. bide silinmi banlamasalar bari
Geyik için bdvye konu açmaz, sitenin üslupsuz mesaj, polemik, hakaret vb gibi diğer kurallarına da uyarsanız banlanmazsınız, tabii be’li ba’lı da yazmamak gerekiyor

Bir insanın içinde kötülük, hainlik olmayagörsün. Aldatmak, insanın kendisiyle alakalı. Dünyanın en muhteşem eşine de sahip olsanız farketmez..

`