- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sugarbaby2006
-
senin kocan haric ablaaMis gibi kocası olan kadınlar da var burada yav.
Dert bölümüne gelip ne okumayı bekliyordunuz?
Bu kadar etkileniyorsanız biraz ara verin.
Bu histerik yaklaşmaya gerek yok.
Bizim evde oturan kocaların ne suçu var.
yanlıs baslıga yazılmıs yerinde bir ofke diyebilir miyiz?ay ne alaka ya forumun adi "bir derdim var"
tabii ki insanlar sorunlarini anlatacaklar. erkek forumu olsa bu sekilde kadinlara saydiracaklardi.
Geyik yapmak için açtığın o kadar belli ki.Bütün erkekler şöyledir böyledir deyip milletin sinirlerini hoplatayım da biraz eğleneyim.hayır be geyik yapmak icin acmıstım ama kural ihlali falanmıs baya. bide silinmi banlamasalar bari
büyük oyunu cozmussunuzGeyik yapmak için açtığın o kadar belli ki.Bütün erkekler şöyledir böyledir deyip milletin sinirlerini hoplatayım da biraz eğleneyim.
hayır bu arada klasik bir ragebait (öfke tuzağı) değil bu, ciddi fikirlerimi doktum. bütün erkekler soyledir boyledir kısmı biraz geyige kacıyoGeyik yapmak için açtığın o kadar belli ki.Bütün erkekler şöyledir böyledir deyip milletin sinirlerini hoplatayım da biraz eğleneyim.
yooyanlıs baslıga yazılmıs yerinde bir ofke diyebilir miyiz?
Sayfadan bu kadar etkileniyorsan bence sıkıntı var arkadaşınız size hiç mi derdini anlatmıyor.feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)
E yani genelleme yapamayız.Çok düzgün erkekler var çünkü.hayır bu arada klasik bir ragebait (öfke tuzağı) değil bu, ciddi fikirlerimi doktum. bütün erkekler soyledir boyledir kısmı biraz geyige kacıyo
E mutlu evliligi olan yazmiyo ki buraya, neden yazsin. Problemi olan yaziyo. Duzgun erkeklerin mutlu karilari keyfinde sen merak etmefeminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
bilmiyorum abla universite sınavına hazırlanınca insan boslukta napıcagını sasırıp kendini evli kadınların aldatılma hikayelerini okurken bulabiliyoE mutlu evliligi olan yazmiyo ki buraya, neden yazsin. Problemi olan yaziyo. Duzgun erkeklerin mutlu karilari keyfinde sen merak etmeBuraya yazan 3-5 kisiye gore genelleme yapilir mi ayol. Bi de senin daha yasin ne basin ne kuzum, ne gerek var bunlari dusunmeye. Ben senin yasinda gezip tozum keyfime bakiyodum oh...
Hayır, tüm erkekler aldatmaz, eşlerine/sevgililerine sadık olan çok da erkek vardır. Kötülerin sayısı çok olabilir ama halen iyi erkekler var. Onların hakkını yemeyelim..feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
YANLIS MIYIM?
Herşeyden önce; kendine saygısı olan aldatmaz..1 yıldan fazladır burda aktif olarak takılıyorum Kkdeki konular beni de çok olumsuz etkiledi. Ama her erkek aldatır diyemeyiz bu yanlış bir genelleme olur. Gözümüz açık olup bilinçli bir şekilde seçim yaparsak daha az sorunlar yaşarız. Sorunsuz mükemmel bir ilişki, evlilik yoktur. Kendini seven ,kendine değer veren, güzel bir çocukluk yaşamış,iyi aile ilişkileri olan, ne istediğini bilen, kendini bireysel olarak tanıyan, ilişkideki beklentilerinin farkında olan, kendini geliştirmiş işi, gücü ,mesleği elinde olan ,kendi ayağı üzerinde duran kadınlar hayatına aldıkları kişiyi daha iyi seçiyorlar.
Burda o kadar konu okudum, karısı çok güzel çıtır gibi gencecik , eşi yaşça bayağı büyük, aşağılık kompleksi yaşıyor ve eşini aldatıyor gözü dışarda, doyumsuz. Aldatan erkeklerin karakteri bozuk demeyeceğim çünkü hiç karakterleri yok. Sizin de yazdığınız gibi kendisine saygısı olan aldatmaz zaten. Başkasından hoşlanmaya başladıysa ayrılır yoluna öyle devam eder.Herşeyden önce; kendine saygısı olan aldatmaz..
Geyik için bdvye konu açmaz, sitenin üslupsuz mesaj, polemik, hakaret vb gibi diğer kurallarına da uyarsanız banlanmazsınız, tabii be’li ba’lı da yazmamak gerekiyorhayır be geyik yapmak icin acmıstım ama kural ihlali falanmıs baya. bide silinmi banlamasalar bari
Bir insanın içinde kötülük, hainlik olmayagörsün. Aldatmak, insanın kendisiyle alakalı. Dünyanın en muhteşem eşine de sahip olsanız farketmez..Burda o kadar konu okudum, karısı çok güzel çıtır gibi gencecik , eşi yaşça bayağı büyük, aşağılık kompleksi yaşıyor ve eşini aldatıyor gözü dışarda, doyumsuz. Aldatan erkeklerin karakteri bozuk demeyeceğim çünkü hiç karakterleri yok. Sizin de yazdığınız gibi kendisine saygısı olan aldatmaz zaten. Başkasından hoşlanmaya başladıysa ayrılır yoluna öyle devam eder.
Yemezsinsilinmiyomus...ban yememek icin ne yapıcam simdi