- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi sugarbaby2006
-
eyvah nasıl silicemherkes aldatmaz, birlerinin yaptığı karaktersizliğin bedelini tüm erkeklere kesmek de doğru olmaz.
belayı bilmem ama yanlış yere konu açtığın için banlanabilirsin
silinmiyomus...ban yememek icin ne yapıcam simdiherkes aldatmaz, birlerinin yaptığı karaktersizliğin bedelini tüm erkeklere kesmek de doğru olmaz.
belayı bilmem ama yanlış yere konu açtığın için banlanabilirsin
Bütün erkekler kötü değildir evet sayıları çoktur.En temelde sağlıklı huzurlu kadınlar iyi evlatlar yetiştirir o evlatlar kadınlarla güzel ilişki kurar onlara güzel davranır o güzel yuvada iyi çocuklar yetişir ve böyle böyle sağlıklı toplumlar oluşur.....feminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)
Hayatta da mı 3. Gününüz anlamadım ki yaşınız mı küçük hani bölümün adı dert ya burada sadece dert anlatılıyor bir mutluluğum var olsaydı o zaman da bütün erkeklerin iyi yönünü okurdun yani bu tümdengelimlerin tümevarımların insanlar için çok da geçerli olduğuunu düşünmüyorumfeminist devrim istiyorum. sitede 3. günüm okdugum seylerden sonra yogun bir erkek nefreti oluştu. anladığım kadarıyla aldatmayan erkek yok. evlendikten sonra karısından sıkılmayan erkek yok. eski sevgilisini unutan erkek de yok. simdiden gelecekten korkuttular ya. Hiç bir erkeğin ama hiç bir erkeğin sonsuza kadar mikro veya makro aldatmayacağına inanmıyorum. Yeni evli olup ciplak kadınlara bakan mı dersin, eski sevgilisinin anılarını saklayan mı dersin...
En iyi adam, aldatmak için eyleme geçmez ama bir gün güzel bi arkadasımı gorur onu arzular. yok is arkadasıyla florlesir ne bileyim mikro falan aldatır mutlaka bence.
mesela ben bir iliskim oldu ve duygusal olarak arınmak icin her seyi sildim ama her seyi. dunyadan yok ettim. ama bence ilerde tanısacagım hic bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bir caba gostermez hala onu dusunur anılar silmez vs...
YANLIS MIYIM?
(sitede yeniyim erkeklere bela okursam banlanır mıyım bilmiyorum)
Benim beyime deLütfen “senin kocan hariç” der misin bela okurken hahahsjd
sizin kocanız hariccLütfen “senin kocan hariç” der misin bela okurken hahahsjd
Genellemek çok yanlış. Karaktersiz erkekler var olduğu kadar hayatındaki kadına bağlı, dürüst erkekler de vardır. Her erkek aldatmak için zamanını beklemez. Bazıları gerçekten de eşine/sevgilisine gönülden bağlıdır.
sizinkileri cıkardımm sizin kocanız haricBenim beyime de
Burası Kadınlar Külübü diye bütün erkeklere küfürler edip, bela mı okuyalım?
gerçekten okumamıstım pisman oldum yazdıgıma umarım beni banlamazlarŞu bdvyi okuyup okuyup erkolara da kurulmaya gerek yok ya. Feminizm, kadın hakları falan söyle bir şey değil.
Banlamazlar. Ama biraz kendi yaşadıklarını hayal kırıklıklarını yazarsan iyi olur.gerçekten okumamıstım pisman oldum yazdıgıma umarım beni banlamazlar