Cümleye bak. Türkçede bir sıkıntınız var anlaşılan. Siz herhalde birilerinin size ne yapacağınızı, nasıl davranacağınızı söylemesinden zevk duyuyorsunuz. Biraz kitap okuyun. Algınız açılsınannesini seven adamdan rahatsız olan kadından da hayır gelmez.
Ben zaten annesine düşkün olmasın demiyorum ki ben bana ne yapmam gerektiğini söylemesinden rahatsız olduğumu dile getirmiştim. Kaç yaşında insanlarız sonuçta bana annemi ara demesi çok can sıkıcı geliyor. Hepsi mi bu şekilde diye merak etmiştimAnnesini seven sayan, kirmaktan cekinen adam, adam gibi adamdir bence. Elbette ki aramalisiniz siz de. Cok abartilmadigi surece iyi bir huy oldugunu dusunuyorum :))
çok teşekkür ederim gerçekten beni anlayan birini görmek çok güzelHer sey dozunda canim.Ayar kacti mi o da mutsuz olur sende.Ayrica annesini kenara atmasini bekleme yavas yavas eteklerini birakacaktir.Bir cirpida birakandan kork zaten.Annesini ara sira ara halini hatrini sor ama mesafeni de koru saygida kusur etme sonucta buyuk
İşte ben de bu şekilde düşünüyorum. Yani bu içten gelen bir şeydir ve aksi samimiyetsizlik olur. Kendisi annemle sürekli ilgileniyor ama ben öyle değilim. Ama öyle olmamamın sebebi "kaynana" diye değil kesinlikle. Bu benim kendi karakterimle alakalı. Pek akraba ilişkileriyle alakam yoktur ondan. Yani soğuk bir insanım galibaO sizin annenizi arıyor mu? Yoksa bunun kadınlara özel bir görev olduğunu mu düşünüyor?
Bu konuda eşlerin birbirinden bir beklentisinin olması bana abes geliyor. Zaten aramak isteyen, o sevgiyi, saygıyı hissedip, muhabbeti arzulayan insan arar. Aramıyorsa, ortada henüz öyle bir bağ yok demektir, zamanla belki olur, belki olmaz. Hem eşim söyledi diye, görev icabı niye arayayım onun annesini? Gayet samimiyetsiz bir durum.
Erkeklerin hepsi öyle filan da değil. Eşimle 12 yıldır birlikteyiz, ailesiyle iletişimim konusunda tek bir müdahalesi olmamıştır. Şahsen ben aramam, hafta sonları eşim arar, ailecek hep birlikte görüntülü konuşuruz.
Nazik bir dille anneni tabiki ararım ama benden onu aramami istemen hoş değil diyebilirsin.. Benim eşimde annesi tek değil ailesine karşı aradinmi onları der bazen bende şakaya vurarak sen aradinmi önce sen ara ki bende senden utanıp arayayım diyorum bozuluyor ama ne söylemek istediğimi anlıyor(ama gerekli durumlarda ararım aramasam o benim eksiğim olur bence eşlerin söylemesine bile gerek yok)
Evet en pasifi bile böyle çünkü uyari alıyorlar mış evlenmeden önce aile büyükleri aman geline anneni ezdirme diyorlarmış sen düşünNedir bunların bu hali tavrı? Yakında evleniyorum. Bana laf aralarında bazen işte annemi arıyor musun aramanı beklerim vs gibi laflar ediyor bu laflara da ben ayar oluyorum hepsi mi böyle ya
Talimat vermesi cok rencide edici. Anasi size analik yaparsa kaniniz isirsa isterseniz icinizden gelirse ararsiniz, yoook yilan gibi diliyle zehir sacar keyif kacirir ara bozarsa da padisah olsa aramak zorunda degilsiniz.. soyle dusunun siz ona boyle talimatlar veriyor musunuz, babami aramani beklerim falan gibi. Bence deyin, bir sok etkisi yasasin da akli basina gelsin.Nedir bunların bu hali tavrı? Yakında evleniyorum. Bana laf aralarında bazen işte annemi arıyor musun aramanı beklerim vs gibi laflar ediyor bu laflara da ben ayar oluyorum hepsi mi böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?