• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin bakışlarının rahatsız etmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öbür hesaptan yazıyorum. burada uğradığım tacizleri anlatıyorum boş boş güzelmişsin de ondan falan. her kadın tacize uğrarsa güzel veya açık giyiniyor mu anlamına geliyor? hadi diyelim güzelim. konu bu mu? Ayrıca laik atağınız çok gülünç çünkü istanbulda da ortalama bir insan chp seçmeni. Konu yaşadıklarımken boş boş kendi egonuza çektiniz. izmir yaşlı dededen ibaret değil. bence kadın bile değilsiniz çoğunuz çünkü bir kadının tacize uğraması veya bakılması için güzel olması gerekmediğini bilmiyorsanız kadın olamazsınız. banlasınlar burdan da. yönetim de taraflı. boş boş izmir marşı atıp gaz alıyor

Ahahaha allahın hazımsız ergeni 😂😂😂

izmire laf edildi diye banlanıyosa giderim merak etme. burada birbirinizi öper koklarsınız. konu taciz ama ne izmir aşkıysa yaşlı erkek poposu bile koruyup kollanıyor :D böyle bir akıl tutulması.

bu kadar önemsemesen kimsenin bakıp bakmadığını fark etmezsin demekki dışarı çıkarken bir beklentin var içten içe ve farkında değilsin algıda seçicilik yaşıyorsun bunuda sana anlatmaya çalışmış herkes anlamamışsın mecbur geyiğe vurmuş herkes artık

bu kadar önemsemesen kimsenin bakıp bakmadığını fark etmezsin demekki dışarı çıkarken bir beklentin var içten içe ve farkında değilsin algıda seçicilik yaşıyorsun bunuda sana anlatmaya çalışmış herkes anlamamışsın veya işine gelmemiş asıl beklentin bu olmadığı için mecbur geyiğe vurmuş herkes artık
konuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.

konuyu okumamışsın bence tam olarak. ben o türden yorumlara umarım öyledir, öyle olabilir vs. yazdım zaten. ki edit de yaptım o şekilde. burada izmir savunuyolar boş boş. ve tutturmuşlar güzelsin müzelsin diye. az empati ya.

bütün konuyu yorumlarıyla birlikte okudum emin olabilirsin bende izmirde yaşıyorum farkındaysan hiç oraya girmedim bile

Çıtırların ilgisini çekmeye çalışırken dedelerin ilgisini çeken ergen dramı 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X