Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"biz aşkımla birbirimizi ilki olucaz", "benden önce hiç kimseyle ilişkisi olmadığına eminim" gibi şeyler söyleyen kadınların çoğu ilk gecede büyük hayal kırıklığına uğrarlardı bence...
çok güzel olurdu derim...
ama bekaret zarı yoksa ben o kocayı almaz,cümle aleme rezil eder,kadınların intikamını alırdım....
direkt kocayı baba ocağına yollardım,tazminat davası bilem açardım...klava:
yazık ya biz kadınlara neler yaptılarsa bunun bedelini ödetmeye çalışırdım kötükedihüsodesem de aslında bunun benim için hiç önemi olmadığını da sonuç olarak belirtmek isterim...sengözlerimebaksanab
ilginç bir bakış açısı olmuş,sağol canım....
adet görürlerdi..sakalları çıkmaz-kukuları olurdu..adet dönemi hankimizinki en kanlı orkid diye yarışırlardı..bekaret beynimde kardeşim benim diye geneleve giderler forumda kavga ederler-asabiyetleri yüzünden kan bile çıkardı
işte o zaman tam bir eşitlik olurdu. onlar haklarını sonuna kadar savunurlardı çünkü. bizler gibi toplum ne diyorsa kabulumdür demezlerdi... . ve namus bacak arasındadır deyimi de kalkardı,hatta öyle bir deyim olmazdı....ve bu biz kadınlarada yarardı. keşke olsaymış................
erkekler arasında "ilk kim bozdurdu" yarışı olurdu. kızlık zarı (erkeklik zarı mı diyelim yoksa) olan erkekler dışlanırdı. hatta benimki daha kanlıydı diye yarış içinde bile olabilirlerdi.
ONLARIN O YÜCE ZEKALARI Bİ TEK ORAYA ÇALIŞTIĞI İÇİN YENİ Bİ İCATTA BULUNURLARDI EMİNİM:1closedeyes:
MESELA FERMUARLI KIZLIK ZARI kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BOYNA DİKTİRİYO YA
ONLARA DA FERMUARDAN BAŞKASI KAR ETMEZ LAKİNkafamçokkarıştı