Erkeklerin de kızlık zarı olsaydı ne olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erkeklerin de kızlık zarı olsaydı ne olurdu?

• Ankete Katılan
    150
"biz aşkımla birbirimizi ilki olucaz", "benden önce hiç kimseyle ilişkisi olmadığına eminim" gibi şeyler söyleyen kadınların çoğu ilk gecede büyük hayal kırıklığına uğrarlardı bence...

çok güzel olurdu derim...
ama bekaret zarı yoksa ben o kocayı almaz,cümle aleme rezil eder,kadınların intikamını alırdım....
direkt kocayı baba ocağına yollardım,tazminat davası bilem açardım...:oklava:
yazık ya biz kadınlara neler yaptılarsa bunun bedelini ödetmeye çalışırdım kötükedihüsodesem de aslında bunun benim için hiç önemi olmadığını da sonuç olarak belirtmek isterim...sengözlerimebaksanab
ilginç bir bakış açısı olmuş,sağol canım....

hahaha,
bızdekı olay kızların namusunu korumak ıcın hani ya,
erkegın ılkı olsun dıye,

erkeklerde bu olay erkeklık baslangıcı sayılırdı
yırtık mısın eveeet tabıkııı

nee hala bakıre mıymıs o erkekkk ınanmıyorum gıt cabuk bozdurr
dıye konusmalar gecerdı aralarında :delphin:

Hani erkekler bişe yaptıklarında o erkektir yapabilir diye hemen normal bişeymiş gibi gösterilirya eminim bunada bişeler bulurlardı.

onlarda bizim kadar namusuna düşkün olurdu sanırım güzel olurdu :)

adet görürlerdi..sakalları çıkmaz-kukuları olurdu..adet dönemi hankimizinki en kanlı orkid diye yarışırlardı..bekaret beynimde kardeşim benim diye geneleve giderler forumda kavga ederler-asabiyetleri yüzünden kan bile çıkardı

Son düzenleme:
evde kalırdım :)) namuslu eli ayagı düzgün bi erkek arayısına düsüp kiii 1 dene bile bulamaz evde kalırdım:)

işte o zaman tam bir eşitlik olurdu. onlar haklarını sonuna kadar savunurlardı çünkü. bizler gibi toplum ne diyorsa kabulumdür demezlerdi... . ve namus bacak arasındadır deyimi de kalkardı,hatta öyle bir deyim olmazdı....ve bu biz kadınlarada yarardı. keşke olsaymış................

erkekler arasında "ilk kim bozdurdu" yarışı olurdu. kızlık zarı (erkeklik zarı mı diyelim yoksa) olan erkekler dışlanırdı. hatta benimki daha kanlıydı diye yarış içinde bile olabilirlerdi.

Erkeklerde zar olsaydı hiç bir anlamı olmazdı , o kafa yapılarıyla ilk fırsatta kurtulmak için can atarlardı..

çok çok iyi olurdu tabi ona da erkeklik zarı denirdi diğer seçenekte yazdığın gibi... gerçekten eşit olduğumuzu düşünürdüm o zaman

ONLARIN O YÜCE ZEKALARI Bİ TEK ORAYA ÇALIŞTIĞI İÇİN YENİ Bİ İCATTA BULUNURLARDI EMİNİM:1closedeyes:
MESELA FERMUARLI KIZLIK ZARI kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BOYNA DİKTİRİYO YA
ONLARA DA FERMUARDAN BAŞKASI KAR ETMEZ LAKİNkafamçokkarıştı

oh ne guzel esit olurduk vallah oyle bisey olsaydi esim bide bakir cikmasaydiiiiii ha iste o zaman yanmisti namus cinayeti islerdim valla :):)

Son düzenleme:
Back
X