Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkeklik zarı olurdu zeppim onun adı..
kesinlikle kanı görücem o çarşafta..:ecrin_bebek:
bakire olmayan bir erkeği benim ailem kabul etmez..şakkıdı
o kanı görmezsem de doooru babasının evine..:mymeka:
yada kimin koynundan çıktıysa oraya...kaydirigubbakcemile
bizler tarafından kandırılıp,içeceklerine hap atılırdı ilk gece korkusu yaşarlardı evlenmeden olmaz derlerdi
şaka bir yana bence, F......E olurlardı,onlar içinde bu kavram kullanılabilirdi en azından... ve bir kadın olmanım zorluğunu anlayabilirlerdi o zaman...
Benim için farketmezdi ama eminim dünya daha adil bir yer olurdu. Mesela geçen hafta bakire çıkmadı diye intihar eden (ettirilen) 15 yaşındaki kızcağız hayatta olurdu.
bence de ya eşitlik diye buna derlerdi gerisi hikaye ama şöyle derin düşününce bayağı şey farkederdi peki bizde onları kabul ederdik
nasılsa evleneceğiz canım seni alacam derdik yatağa atardık iş bittikten sonra güle güle o geceyi hatırlamıyorum içkiliydim falan
çok süper olurmuş ya aslında
kısslar onlarda sünet oluo ama oda kolay bişi değildir heralde onuda es gecmeyelim boşver olmadığı iyi olmuş onunla uğrasamazdım bileeeeee hele benm gibi korkak olsaydı yanmıştım aayyy