Erkeklerin de kızlık zarı olsaydı ne olurdu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Erkeklerin de kızlık zarı olsaydı ne olurdu?

• Ankete Katılan
    150
anacım doktordan bu tarafa gelmezdi onlar , habire diktir - bozdur - diktir - bozdur :)))

keşke olsaydı evlenmeden olmaz deyişlerini görmek için yapmadıgım sapıklıgı bırakmazdım:))

benimkii kesinn kadınn girerdii koynumaa
yanii evlenmedenn banaa verirdii o bakımdann
çünküü meraklıdırr ve severr
şırfıntııı

o zaman kafaları birşeylere basmaya başlardı ve tabular yıkılırdı.ne güzel olurdu.
tabii "ben dururum evlenene kadar,nolacak" diyebilirlerse buyursunlar,bekleme salonuna alalım :dance:

canım erkeklerin kzılık zarı nasıl olacak kii??CADIARZU
olsa olsa erkeklik zarı olabilir.:1closedeyes:sırnaşık şey

bizim öyle birşeye sahip olduklarından haberimiz bile olmadan ondan kurtulurlardı.olsada heralde dünya üzerinde bakir erkek bulunsa müzeye falan koyarlar fahiş fiyatla müzeye girer bakardık el değmemiş adamcağızlara.

erkeklik zarı olsaydı yırtıldığın da "oğlum erkek olduuu hobaaa" :sm_cool::teytey::teytey::teytey:diyerek silahların patlatılacağı düğün dernek şeklin de kutlanılacak bir hadise olurdu

kızlık zarı yırtıldığın da da silahlar patlıyor ama o ayrı kötükedihüso

ne güzel olurdu aslında,ama erkeklerde zar bulunsaydı, fah....ikten öte bir meslek çıkardı ortaya.....

Kim kimin zarını önce bozacak yarışması başlardı.Bu işi ilk beceren milli olurdu herhalde:)))))))))))))

heh ozaman sawunun işte 'bende bekaret isteyen erkek, bakir olmalı' dıye..
ama şu durumda kendımızı kandırmaya gerek yok. çünkü onların öyle bi sorunu yok.
bakirelik değeri bizlere özgü...bu yuzden kıymetını bılmelıyız ;)

Son düzenleme:
namus cinayetleri ikiye katlanır mıydı dersiniz?

oğlunuzu baba evine gönderiyorum :P ilki değilmişim tüüüüüüüü!

erkeklik zarı olsaydı yırtıldığın da "oğlum erkek olduuu hobaaa" :sm_cool::teytey::teytey::teytey:diyerek silahların patlatılacağı düğün dernek şeklin de kutlanılacak bir hadise olurdu

kızlık zarı yırtıldığın da da silahlar patlıyor ama o ayrı kötükedihüso

hehe süpersin yine canım, aynen katılırım by yazıya a.s. =)

surekli diktirirlerdi hahayyyy

abbooo :kedi:
cilvelenme feyzom der, carsafini balkona asardim olumunekankayizsmile.delikafadulden

Back
X