Doğuma Hazırlık Erkeklerin dış görünüşü & fiziksel yapısının cinsiyete etkisi nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Teletubby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
410
6
0
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bu siteyi takip etmeme rağmen hiç üye olup aktif katılmadım.
Benim Allah bağışlasın 2 tane dünya güzeli kızım var.
Gelelim sorumun açıklamasına: Eşim yapı olarak çok narindir, fiziksel olarak bir erkeğe göre çok güçlü değildir, görüntüsüde çocuk gibi. Yanlış anlamayın ben onun bu halini seviyorum. Ancak merak ettiğim birşey var. Birkaç kişide gözlemlediğime göre bu tipte erkeklerin genelde kızları var. Yani bir bakıma bu yapıda olan erkeklerin kız sperminin daha çok olduğuna inanıyorum ve sırf bu yüzdendirki üçüncü bebeğe cesaret edemiyorum 2 tane cadı yeter bana diye:)...
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benimle paylaşır mısınız?

Canım bir ara gazetelerde çıkmıştı Brad Pitt gibi bebek yüzlü erkeklerin kızı, daha erkeksi ve fazla tüylü erkeklerin oğlu oluyormuş diye.

Yalnız ben de gözlemliyorum genel olarak hatta tahminde bulunuyorum çıkıyor. Ama mesela Barış Manço için kızı olur derdim ama oğulları var. Tutan da var tutmayanda yani..

Nilaycansucum, nedense bana Barış Mançonun oğlu olacağı ihtimali daha büyük gibi geliyor tipine bakarak...
Bu durumda benim üçüncü çocuk yapmamam gerekiyor:)))...

Nilaycansucum, nedense bana Barış Mançonun oğlu olacağı ihtimali daha büyük gibi geliyor tipine bakarak...
Bu durumda benim üçüncü çocuk yapmamam gerekiyor:)))...

Son zamanlarda pek tutturamıyorum zaten:) Eğer ki 3. çocuk için maddi manevi uygunsanız neden olmasın. Cinsiyet belirleme yöntemleri diye topik var belki görmüşsündür bir incele canım oradan yeni bilgiler edinirsin hem cesaret gelir.

Maddi değil ama belki manen yeterli sayılırım:)... Evet canım o topiği görüyorum ve arada bakınıyorum fakat takip etmek mümkün olmuyor. Çünkü çok hızlı ilerliyor. Ayrıca yok canım, cesaret edemem sanırım. Dedim ya eşim bebek yüzlü:)))

ben de şimdi siz yazınca düşündüm etrafımdakileri.
ama pek tutmuyor bi komşumuz var adam tipben ve düşünce bakımından tam bir kıro balkonda falan görüyorum bazen konuşmalarını duyuyorum tam bir erkek anlıycağınız ama 4 tane kızı var
sonra benim 2 tane abim var ikiside nerdeyse iki metre boyunda enine boyuna babayiğitler yani ama ikisinin de kızları var ikişer tane.
sonra benim eşimde çok narindir bebek yüzlü değil belki ama heybetli bir insan değil ama bir oğlumuz var.
bilmiyorum benim düşündüklerimde pek çıkmadı.ama annem de derdi mülayim erkeğin kızı olur diye bilmem doğruluğu var mıdır?

Hayırlısı canım 3 çocuk güzel olduğu kadar zor tabi. Ama bebek yüzlü olayına takılma bence tutmayan da var.

Benim çevremde genelde tutuyor ama tutmayan da var canım. Senin kızın olacak inşallah bak içime öyle doğuyor

Canım evet tutanda var tutmayanda, ancak bana göre geneli tutuyor. Komşum narin yapılı erkek ve kızı var, arkadaşımın kocası bayan gibi nerdeyse kızı var. Bir arkadaşımın kocası iri kıyım bir erkek onunda oğlu var. Evet bir tanede arkadaşım resmen kız gibi ancak onunda oğlu var. Çok örnek var karşımda ve belkide bu düşünceyle yola çıkıyorum.
Sen kız istiyorsun sanırım, rabbim dileğini kabul etsin...

Nilaycım, doğru diyorsun ama işte cesaret meselesi...
Bu arada senin kaç çocuğun var canım? Erkek isteyenmi kız isteyenmisin? Allah seninde gönlündekini nasip kılıp versin.

Nilaycım, doğru diyorsun ama işte cesaret meselesi...
Bu arada senin kaç çocuğun var canım? Erkek isteyenmi kız isteyenmisin? Allah seninde gönlündekini nasip kılıp versin.

Benim 1 kızım var canım, 1 kız 1 erkek hep hayalimdi. Benim de eşim kız çocuklara bayılıyor ve iki kız istiyor ama ne diyim kısmet artık. Şu da bir gerçek ki iki kız kardeş hayat boyu birbirlerine yoldaş olurlar o bakımdan çok şanslısın.

Canım benim, Allaha şükürler olsun çok şanslıyım. Benim hayalimde hep 2 kız 1 erkekti veya 2 erkek. Ama işte yaşam koşulları insana çok fazla şans vermiyor. Sevgili Başbakanımız 3 çocuk öneriyor ya keşke 3. çocuğu yapacaklara 3. çocuk parası verse...
Yavrunu Allah bağışlasın ve sana kalbindekini versin...

Amin canım saolasın, Allah hepimize gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin.

böle bişi varsa bu hormonların etkisinden olabilirr
erkekteki testesteron hormonun düzeyi spermleri etkileyebiliyorr

bu hormon cinsel organ ve kas sisteminin gelişmesinde , sesin kalınlaşmasında, vücudun kıllanmasında , sakal ve bıyıkların çıkmasında görev alır

hani diyorlar ya cok kıllı kart sesli erkeklerin erkek cocugu oluyor v.s diye
işte bunun sebebi bu testestesteron hormonundan olabilirr
cünkü testesteron seviyesinin yüksekligi erkek cocuk şansını arttırıyor

mesela testesteron törpülenmesi diye bişi var,bu durumda olan erkekler daha sakin, hoşgörülü biri haline getiriyor. testosteron yüksekliği kişiyi daha agresif ,sinirli ,asi yapabiliyor.

senin eşindede testesteron törpülenmesi olabilir :) bu genelde orta yaştaki erkekelrde oluyor
eşinin yaşı kac

bidaha hamile kalmayı düşünürsen eşine testesteron arttırıcı takviyeler verebilriisn
çinko,tribulus,l-arginine gibi v.s...

Evet mantıklı bir açıklama olmuş. Peki biz bu takviyeleri kullandığımızda adamı agresif yapmayalım? Öyle bir yan etkisi olur mu sence? Öfkeyi kontrol edememe gibi

ayy canım inşallah hayırlısı olsun tabii ama ne güzel dedin öyle

amin canım tüm dileyenlere versin allahım bize de nasip eder inşallah.

Canım şöyle birşey var, evet görüntü olarak çıtkırıldı, hatta fiziksel aktivite gerektiren durumlarda ben ondan daha güçlüyüm. Fakat adam biraz daha uğraşsa kılsız bölgesi olmayacak:). Bana zaten erkek olduğunu hatırlatacak bir cinsellik birde bu kıllar:)))... Çok kıllı ama kalın sesi yok. Normal işte...
Eşimin yaşı 32 canım. 29 yaşındaydı ilk çocuğumuz olduğunda. Eğer 3.ye cesaret edebilirsem bu dediklerini yaptırırım canım.
Bu arada ben ikinci kızıma yumurta catladıktan sonra gebe kaldığımı düşünüyorum. Bu yüzdende belki cesaretsizim

bence kesınlıkle yanlıs benim eşim kara kaş kara göz boylu poslu tam birmaço erkek tipi yanibir kızımız var bence kesınlıkle alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…