Doğuma Hazırlık Erkeklerin dış görünüşü & fiziksel yapısının cinsiyete etkisi nedir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esim kara kas göz koca göbek kalın ses enine boyuna bir adam..
Kafa yapısı olarak kibar yani en azından bana karsı kibardir genelde.. Bu sebeple kızımız olmuş olabilir mı acaba

Ama babam çok sert erkektir görüntü ses hatta tavır olarak kabadir. Ablam Abi'm sonra ben olmusuz

Bilemedim simdi

Konu baya ilgincmis ya ben hic bilmiyordum böyle
mülayim erkeklerin daha cok kiz cocugunun oldugunu
söyle bi düsündümde ..
benim babamda böyle di$ görünüsten acaip maco birisi yani hööyyt dese insan kaccak delik arar
ve benimde iki tane abim var ,, en son ben olmusum onuda oglan diolarmis ama kiz olmusum

Dayimi düsünüyorum oda böyle pek mülayim cici kibar bi adam
onunda 3.tane kizi var :80:

ama bide benim eski e$imi düsünüyorum hicte mülayim birisi degildi
ama kizim oldu
iyiki de olmus ohh

maco erkeklerin oglan cocuklari oluncada ayni babasi gibi oluyorlar .. cekemezdim valla :82:

Şimdi senin durumu bende yorumlayamadım arkadaşım:)... Vücut farklı kafa yapısı farklı. Sanırım
bu dediğim konu daha çok görünüşle ilgili. Bence sadece bir çocukla değil olay. 2-3 çocuğu olanlara bakmak gerek kaç çocuk erkek veya kız diye. Aklım karıştı valla...
Allah yavrunu bağışlasın...

Canım demek sen bayağı çetincevizmişsin aradan sıyrılıp kaçmışsın:).. Dayında bu tez tutmuş demek.
Allah kızını sana bağışlasın iyiki bir kızın olmuş o zaman.

benim koca görünüştede sert durur.normaldede huyu öyledir.içi dışı bir
ama iki kızımız var..bizdede tutmuyo...

babam çok iyi bi insandır.hani mülayim dedigimiz kişilerden..biz üç kız kardeşizz..erkek kardeşimiz olmamış..bu tutuyo..

ama bence çok ilgisi yok gibi.tutunlar ve tetmayanlar olcak tabi.her neyi karşılaştırsak bile %100 yoktur.arkadaşım bence onu düşünerek çocuk yapmaya korkuyorsan hiç korkma ..
benim dayım çok mülayim biridir.karısına ve çevresinee..yani tepende gezdirecegin biridir dışıda ölye içide..2 oglu bi kızı var.kız sonuncu ..

Son düzenleme:

Evet canım, doğru diyorsun bir bakıma. Elara benim kızların bioritme baktı ve ikiside erkek olması gerekirken erkekleri hızlı bir şekilde sollayıp bana gelmişler. İyikide gelmişler.
Allah yavrularını bağışlasın canım...

merhaba arkadaslar benim esimde gorunus super boylu porslu ama benimde 3 kiz var benim esimin gogusunde jinakomasti var kendiside bundan sikayetci hatta aldirmak istiyor bir arkadasi demiski testesteronu yukseltmen lazim ozaman azalir diorum bu 3 kizi olanlarin esindede bu problem varmi normalde erkeklerin gogus bogesi dumduz olur benim bir arkadasin esinin dumduz gogus bolgesi 2 oglu var sizlerin esinin de boyle problemi varmi acaba yanitlarsaniz sevinirim

Canım sen söyledikten eşimi ve gözümün önünde olan diğer arkadaşları düşündümde öyle senin dediğin gibi bir sorunu olan yok. Bununla ilgisi varmıdır onu bilemiyorum...

Kiz ben ilk defa duyuyom böyle seyleri ne alakasi var ya boyla bosla kalipla tamami ile iliski zamani ve beslenme v.s. en önemliside Rabbimizin kaderimize yazdigi ile ilgili bu durum hem baktimda cevreme hicte naif insanlarin kizi kabalarinda oglu olmamis peki bu hem kizi hemde oglu olanlar nasil yapida oluyo..............

Canım, hem kızı hem oğlu olanlar orta sınıfta yer alıyor sanırım:)... Ben niyeyse bir tarafın daha ağır bastığına inanıyorum canım. Bu işler zor işler arkadaşım...

eşim 180 boyunda...
72 kg...

göbek yok.. manken gibidir sıfır yağ...

yakışıklı sayılır..

1 oğlum 2 kızım var...
1 ve 3 numara bana benziyor... 2 numara babasına...
dolayısıyla esmer kara kaşlı kara gözlü bir kızım..
sarı saçlı mavi gözlü diğer kızım...

oğlum kumral..

bence pek alakası yok canım ya...

Canım Allah evlatlarını bağışlasın. Şimdi öyle düşününce benimde kızlarım görüntü olarak aynı babaları. Renkli göz sarışınlar ve bende sen gibi esmer, belki kumralda denebilir.
Böyle bir bağlantı ile alaka nasıl kurulur diye düşünüyorum şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…