Erkeklerin düşünme tarzı...

DingiltereKralicesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
5.746
10
683
İzmir
Genç bir erkeğin üç kız arkadaşı vardı ve hangisi ile evleneceğine dair karar vermesi gerekiyordu. Bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000 dolar verdi.

Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuafore ve güzellik salonuna gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde şöyle dedi:
"Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"

İkinci kiz arkadaşı yeni bir hokey takımı, video ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve şöyle dedi : "Bunlar senin için aldiğim hediyeler, çünkü seni seviyorum!"

Üçüncü kız arkadaşı bu para ile iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süre içersinde para kendini ikiye katladı. Bu kârı yine yatırdı ve bu şekilde devam etti.
Genç erkeğe geri geldiğinde şöyle dedi :"Senin bana verdiğin parayı coğalttım, birlikte yaşayacağımız gelecek için, çünkü seni seviyorum."

Genç erkek her üç kız arkadaşının yaptıklarından cok etkilenmişti. Bir süre için ortadan yok oldu ve arkadaşlarının verdiği cevaplar hakkında düşündü... CADIARZU

Çok iyi düşündü... CADIARZUCADIARZU

Gerçekten çok, çok iyi düşündü...CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Bu o kadar kolay verilebilecek bir karar değildi, işi çok zordu ...

Çok iyi düşündükten sonra en iri göğüslü olan ile evlenmeye karar verdi... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…