Erkeklerin geçmiş takıntısı

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Herşeyi anlatmanız ne kadar saçma olmuş.
Anlatmanız için hu kadar uğraşan insan evlendikten sonra da burnunuzdan getirir.

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Geçen burada bu şartlarda evlenip 2 çocuğu olmuş bi kadın eşim her kavgamızda çocukların yanında bunu benim yüzüme vuruyor demişti..
Riske girmeye değer mi?

yaşlarımız evlilik için uygun ve evlilik düşünüyo.beni çok sever değer verir evlenmek istiyo. Bsg demek bi çözüm değil. Ben çözüm arıyorum

Her evlenmek isteyen sana değer veriyor olmuyor.
Utanmadan başka erkeklerle cinsel anlamda ne yaptığını oturup dinlemiş bir de böyle mi değer veriyor?
İnsan sormaya utanır ya.

yaşlarımız evlilik için uygun ve evlilik düşünüyo.beni çok sever değer verir evlenmek istiyo. Bsg demek bi çözüm değil. Ben çözüm arıyorum
Adamın beynini uyuştur düşünemesin o zaman en mantıklısı bu bak valla

Kuzu kuzu eski sevgililerinle yaşadığın her şeyi anlatmak nedir? Niye kendinizi her istenen şeyi vermek, her sorulan soruyu cevaplamak zorunda hissediyorsunuz? Çünkü kendinize saygınız yok. Bir de ne çeşit bir gavat sevgilisinin yaşadıklarını dinler,inanın anlamak zor:)

Her evlenmek isteyen sana değer veriyor olmuyor.
Utanmadan başka erkeklerle cinsel anlamda ne yaptığını oturup dinlemiş bir de böyle mi değer veriyor?
İnsan sormaya utanır ya.
onun mantığına göre karım olcak insanın her şeyini biliyim

Kuzu kuzu eski sevgililerinle yaşadığın her şeyi anlatmak nedir? Niye kendinizi her istenen şeyi vermek, her sorulan soruyu cevaplamak zorunda hissediyorsunuz? Çünkü kendinize saygınız yok. Bir de ne çeşit bir gavat sevgilisinin yaşadıklarını dinler,inanın anlamak zor:)
ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum

5 senelik evliyim eşim bir kez olsun geçmişimi sormadı. Beni ilgilendirmez diyor. Ki zaten ilgilendirmez de.
Bu adam takıntılı bir adam , şimdiden bunları arastırması ruh halinin normal olmadığını gösterir. Şimdi unutmuş gibi davranır evlendikten sonra pençelerini çıkarıp aslan kesilir. Bence böyle adamlarla evlilik düşünülmez hatta sevgiliyi bırak arkadas bile olunmaz. Bu adam sana hayatı zindan eder , bile bile kendini atese atma derim.

Eğer bunu takmasaydı bu kadar sorgulamazdı. Bunların konuşulması başlı başına yanlış. Öğrenince ne geçmiş eline? Size net çözüm söyleyeyim bu kişiyle evlenmeyin belli ki evlendikten sonra sürekli sizin yüzünüze vurucak.

"Yüzüne vurmam" diyen adam bunun yüze vurulacak bir şey olduğunu düşünüyordur ve bir gün mutlaka vurur.
Detaylı sormasından belli zaten kafa yapısı.

Böyle şeylere normal bakan, bunun bir eksiklik ve yüze vurulacak bir şey olmadığını bilen adam konusunu hiç açmazdı.
haklısın. Kimi de önmli değil deyip evlendikten sonra sorun yapıyor nerden alıcaz o zaman

Back
X