Erkeklerin geçmiş takıntısı

Arkadaşlar bu tarz durumlarda en önemli sorun. Eşler ya da eş adaylarının “ Eşitlik İlkesi” yani hiç flörtü olmamış birisi kendisi gibi biriyle, az olmuş birisi yine kendisi gibi biriyle çok olmuş birisi de kendisi gibi ilişkisi flörtü olmuş biriyle birlikte olursa bu tarz sıkıntılar olmaz. Dikkat ederseniz konu sahibi ne diyor. Eş adayının sadece 1 tane sevgilisi olmuş!

ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum

Aşılmaz...

Eninde sonunda yüzüne vuracak bir öküzle birliktesin. Çünkü yüze vurulacak bir şey olduğunu düşünüyor.
Ama evlenmek istediği için değer veriyor tabi o yüzden bu evlenmelisin kesinlikle elinden kaçırma.

Sağlıklı bir insan özellikle düzgün bir erkek bir kadına asla geçmişini sormaz çünkü bilmek istemez seninle kimin seviştiğini vs.
Erkek arkadaşın bu konuda üstelik psikolojik sorunda yaşamış ve hala hissettirdiğine göre aşamamış.
Böyle gitmez bu sen geçmişinden kaynaklı mahçup ezik durucak, erkek arkadaşın sindirmeye çalışacak.
Beraber bir çift terapistiyle görüşün illa evlencez derseniz.

yaşlarımız evlilik için uygun ve evlilik düşünüyo.beni çok sever değer verir evlenmek istiyo. Bsg demek bi çözüm değil. Ben çözüm arıyorum

Arkadaş en güzel çözümü yazmış aslında.
Bu kafa yapısındaki adamlara bsg deyip yolunuza devam ederseniz böyle sorunlar yaşamazsınız. Kökten çözüm.

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
En fazla ne kadar koseye sıkıstırabılır FBI da falan mı bu adam. İstedigi kdar sorsun ben sana soruyor muyum ne onemı var genç kızım sonucta illakı hoslandıgım ınsanlar oldu ama demek kı kafamız uyumamıs begenmemısız suan senınleyım de. Ya da genellıkle gorucu usulu geldiler 1 hafta falan konustuk kafalar uymayınca ciddiyede binmedi de gec. Yanı sen ona sormuyorsan, onun sana sorması ilerdede bu gecmiş takıntısıyla senı cok cok yıpratacagı anlamına gelir. Valla söyle dırekt ben ara ara dusundum bu sureklı gecnısımı sorman benı sıkostırman ilerisi ıcın bana guven vermiyor de. Yanı, hzır daha nişan falan olmamısken bunları cıddı cıddı konus. Gecmıse olup bıtmıs sunger öekelım demeyı bılmelı. Ne gerek var tatıle gittigibi tatile kadar neler yasadıgını hangı sevglınle ne derece yakınlastıgnı anlatmaya ne gerek vardı

ya işte kısacası soyundun mu falan dedi ? Kaldığında çok ileriye gittin mi gibi sorular sordu. Öf biliyorum tuhaf şeyler. Ben sadece böyle sorunlar nasıl aşılır yardım istiyorum
Yüzüne vurmam demiş size. Bu ne demek? Sizi suçlu, hatalı görüyor. Bu zihniyeti düzeltebileceğiniz mi sanıyorsunuz?

Dürüst olmak gerekirse geçmişe ben de takılıyorum.
En baştan soruyorum, eğer sevgili olmak gibi bir niyetimiz varsa.

Şanslı olduğum nokta ise erkeklerin övünülecek bir şey olduğunu düşündükleri için her şeyi anlatmaları.

Su an icin unutmus gibi yapiyor. Sanki kendi sutten cikma ak kasik. Biliyorum ki ( burada da bu konuyla ilgili bir suru konu da acildi) evlenince seni ezmek icin bunlar onun elinde koz olacak. Bunlari isitip isitip gundeme getirip huzursuzluk yaratacak. Simdilik yastik alti yapiyor. Uygun zaman buldugunda etegindeki taslari dokecek. Cok ornekleri var.
Sana defolu muamelesi yapan bir adamla umarim evlenmeyi dusunmezsin.

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Kendisi kesin her haltı yemiştir. Bence asla yol alma o adamla. Evliliğinin her günü burnundan gelir. Her kavgada başına kakar.

benim kadar sevgilisi olmamış sadece 1 tane
O da kendi problemi. Bunun derdine mi duseceksin?
Ayrica dogru oldugunu nereden biliyorsunuz?
Herkes sizin gibi degil ki iki sıkıştırıldığında hemen her seyin dogruyu soylesin.
Daha dün kkda biri konu acti. Esinin 'eskiden bir iliskim olmustu' dedigi kadinla nisan atmis oldugunu. Ki kadin hakkinda epey konu konusmuslar zamaninda. Ama adam stratejik davranmis, cok seffaf/herseyini anlatir gibi davranmis. Buna inandirmis...oysa anlatmamis. bence seninki de bu hesap
Yarin bir gun is kendine donmesin diye temkinli davranmistir. Allah bilir kirdigi cevizleri ama "senden once bir kisi oldu askim".
Benim bir ev arkadasim vardi. Kiz var ya oyle birseydi ki... Uc ayri sevgilisi dogumgunu suprizi yapmaya gelirdi baska sehirlerden de zamanlama farkiyla birbiriyle enselenmezlerdi.
Sonra okul bitti, yasadigi küçük sehre döndü. Orada kimse kendisi hakkinda kötü konuşulmasin diye aninda mutaasip-muhafazakar kiz triplerine girdi. Calistigi kurumda konuştuğu adam onu opmek isteyince aglamis falan, 'senden bunu hic beklemezdim. Ben öyle bir insan mıyım' diye 😅
Yani diyecegim o kiii sen o adama cok da inanma.
Ayrica yasadiklarini da savun.
"evet bunu ben yasadim. Beni ben yapan sey gecmisim.
Kimse basima silah dayamadi..."
Sen bu kafayla, yaptiklarini utanacak bir hata olarak görürsen tek bu adam degil sonraki iliskilerinde de ayni sıkıntıyı yaşarsin.

Aşılmaz...

Eninde sonunda yüzüne vuracak bir öküzle birliktesin. Çünkü yüze vurulacak bir şey olduğunu düşünüyor.
Ama evlenmek istediği için değer veriyor tabi o yüzden bu evlenmelisin kesinlikle elinden kaçırma.
5 senelik evliyim eşim bir kez olsun geçmişimi sormadı. Beni ilgilendirmez diyor. Ki zaten ilgilendirmez de.
Bu adam takıntılı bir adam , şimdiden bunları arastırması ruh halinin normal olmadığını gösterir. Şimdi unutmuş gibi davranır evlendikten sonra pençelerini çıkarıp aslan kesilir. Bence böyle adamlarla evlilik düşünülmez hatta sevgiliyi bırak arkadas bile olunmaz. Bu adam sana hayatı zindan eder , bile bile kendini atese atma derim.
anladım. Düzeldim demesine inanmamalıyım yani

Bu arada sevgilin diye her seyi anlatmak zorunda degilsin. Bazi seyler senin ozelin olmali. Bir sey yasamadim deyip isin icinden cikabilirdin. Neyse umarim adamin gercek yuzunu gormussundur. Cinsellik yasamadigin halde opustun el ele tutustun diye sana defolu muamelesi yapiyorsa sil o adami gitsin. Biliyorum yapmayacaksin. Karar senin. Ama bunu takinti haline getiren adam ilerde bunun acisini senden cikaracaktir.

Son düzenleme:
Yüzüne vurmam diyor ve sizde hiç birşey söylemiyorsunuz? Ne yapıtınızda yüzünüze vuracakmış istediğinizi yaşarsınız ondan önceki hayatınız onu ilgilendirmez evlendikten sonra her tartışmada ısıtıp ısıtıp önüne koyacak demişlerdi dersiniz bu erkeklere bu kadar yüz vermeyin ya köşeye sıkıştırdı anlattırdı ne demek ya ben istemedikten sonra kimse benim geçmişte ne yaptığımı öğrenemez instagramda ilişki koçu bal var onu takip etmeni ve söylediklerini uygulamanı öneririm ipleri erkeğin eline bu kadar vermeyin sizin yüzüne vurmam demesi bile saygısızlık cepte görüyor seni

haklısın. Kimi de önmli değil deyip evlendikten sonra sorun yapıyor nerden alıcaz o zaman

Bunu yapan sevgiliniz gibi adamlar zaten.

"Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo."
Bu cümleyi kuran kendisi. Önemli değilmiş gibi davranıyor ama davranışları ve cümlelerinin alt metni tam tersini gösteriyor.
Sizin bu davranışları iyi okumanız lazım.

Gerçekten önemsemeyen adamı anlarsınız. "Soyundun mu" vs gibi saçma şeyler sormaz, böyle şeylerin konusunu bile açmaz.

Back
X