benim kadar sevgilisi olmamış sadece 1 tane
O da kendi problemi. Bunun derdine mi duseceksin?
Ayrica dogru oldugunu nereden biliyorsunuz?
Herkes sizin gibi degil ki iki sıkıştırıldığında hemen her seyin dogruyu soylesin.
Daha dün kkda biri konu acti. Esinin 'eskiden bir iliskim olmustu' dedigi kadinla nisan atmis oldugunu. Ki kadin hakkinda epey konu konusmuslar zamaninda. Ama adam stratejik davranmis, cok seffaf/herseyini anlatir gibi davranmis. Buna inandirmis...oysa anlatmamis. bence seninki de bu hesap
Yarin bir gun is kendine donmesin diye temkinli davranmistir. Allah bilir kirdigi cevizleri ama "senden once bir kisi oldu askim".
Benim bir ev arkadasim vardi. Kiz var ya oyle birseydi ki... Uc ayri sevgilisi dogumgunu suprizi yapmaya gelirdi baska sehirlerden de zamanlama farkiyla birbiriyle enselenmezlerdi.
Sonra okul bitti, yasadigi küçük sehre döndü. Orada kimse kendisi hakkinda kötü konuşulmasin diye aninda mutaasip-muhafazakar kiz triplerine girdi. Calistigi kurumda konuştuğu adam onu opmek isteyince aglamis falan, 'senden bunu hic beklemezdim. Ben öyle bir insan mıyım' diye

Yani diyecegim o kiii sen o adama cok da inanma.
Ayrica yasadiklarini da savun.
"evet bunu ben yasadim. Beni ben yapan sey gecmisim.
Kimse basima silah dayamadi..."
Sen bu kafayla, yaptiklarini utanacak bir hata olarak görürsen tek bu adam degil sonraki iliskilerinde de ayni sıkıntıyı yaşarsin.