Erkeklerin geçmiş takıntısı

Cinsellik gibi muhteşem bir şeyi yaşadığınız için kimsenin size suçlu hissettirmesine izin vermeyin.
Cinsellik suç degil, ilişkilerin temellerinden biridir. Ama yok siz bunu yaşadığınız için çok üzülmüş vs saçma sapan şeyler .
Sizi bir kadın olarak gördüğüne emin mısınız? Daha çok "değerli bir esya " gibi görüyor sanki

anladım. Düzeldim demesine inanmamalıyım yani
Yok yok kesinlikle inanma aman ha sakınn , kendine en büyük kötülüğü yaparsın. Evlenirsin en ufak kavgada ortaya bunları sürer. Kalkar bir de ailelerinize anlatır çünkü adamın kafa yapısı böyle rezil bir düşünce tarzı. Gecen evli bir arkadas size benzer konu açmıştı. Eşi geçmişiyle ilgili kadına sürekli eziyet ediyormuş çok üzüldük hepimiz. Bunların hepsi birer hayat dersi aslında.

Geçmişi takıyor ki sormuş ,yüzüne vurmam demesi bile olay ,
Sende hala ara ara üzülüyo de ,sen onun malı değilsin ,oturup onu mu bekleyecektin ,evlendikten sonra yaptığı herşey için bunları bahane edecek farkında mısın ,nişanlanma biraz daha bekle emin ol

Herşeyi anlatmanız ne kadar saçma olmuş.
Anlatmanız için hu kadar uğraşan insan evlendikten sonra da burnunuzdan getirir.
çok seviyorum bu yönü hariç hayalimdeki erkekti. Yoksa zaten hiçbir erkeğe hayatımdan taviz vermedim özgür ruhlu bi kızım ama bu adama çok tutuldum. Kendini çok değerli görmüyo zaten ben de senin için eski sevgililerin gibi sıradan biriyim benden ayrılsan 2 ay sonra başkasını bulursun falan demişti.

O da kendi problemi. Bunun derdine mi duseceksin?
Ayrica dogru oldugunu nereden biliyorsunuz?
Herkes sizin gibi degil ki iki sıkıştırıldığında hemen her seyin dogruyu soylesin.
Daha dün kkda biri konu acti. Esinin 'eskiden bir iliskim olmustu' dedigi kadinla nisan atmis oldugunu. Ki kadin hakkinda epey konu konusmuslar zamaninda. Ama adam stratejik davranmis, cok seffaf/herseyini anlatir gibi davranmis. Buna inandirmis...oysa anlatmamis. bence seninki de bu hesap
Yarin bir gun is kendine donmesin diye temkinli davranmistir. Allah bilir kirdigi cevizleri ama "senden once bir kisi oldu askim".
Benim bir ev arkadasim vardi. Kiz var ya oyle birseydi ki... Uc ayri sevgilisi dogumgunu suprizi yapmaya gelirdi baska sehirlerden de zamanlama farkiyla birbiriyle enselenmezlerdi.
Sonra okul bitti, yasadigi küçük sehre döndü. Orada kimse kendisi hakkinda kötü konuşulmasin diye aninda mutaasip-muhafazakar kiz triplerine girdi. Calistigi kurumda konuştuğu adam onu opmek isteyince aglamis falan, 'senden bunu hic beklemezdim. Ben öyle bir insan mıyım' diye 😅
Yani diyecegim o kiii sen o adama cok da inanma.
Ayrica yasadiklarini da savun.
"evet bunu ben yasadim. Beni ben yapan sey gecmisim.
Kimse basima silah dayamadi..."
Sen bu kafayla, yaptiklarini utanacak bir hata olarak görürsen tek bu adam degil sonraki iliskilerinde de ayni sıkıntıyı yaşarsin.
Yalnız senin ev arkadaşın da maşallah ahtapot gibiymiş 😳 evli mi şimdi

Her erkegın zaten klasik yalanı senden once 1 ya da en fazla 2 sevglım oldu 😵 sonra tek tek dm gelır ınstadan ne cabuk benı unuttunda sevgılı yaptın dıye

çok seviyorum bu yönü hariç hayalimdeki erkekti. Yoksa zaten hiçbir erkeğe hayatımdan taviz vermedim özgür ruhlu bi kızım ama bu adama çok tutuldum. Kendini çok değerli görmüyo zaten ben de senin için eski sevgililerin gibi sıradan biriyim benden ayrılsan 2 ay sonra başkasını bulursun falan demişti.
Size söyleyebileceğim tek şey evlendikten sonra sanki yeni duymuş gibi davranmaya başlayacak ve sorun edecek.

En fazla ne kadar koseye sıkıstırabılır FBI da falan mı bu adam. İstedigi kdar sorsun ben sana soruyor muyum ne onemı var genç kızım sonucta illakı hoslandıgım ınsanlar oldu ama demek kı kafamız uyumamıs begenmemısız suan senınleyım de. Ya da genellıkle gorucu usulu geldiler 1 hafta falan konustuk kafalar uymayınca ciddiyede binmedi de gec. Yanı sen ona sormuyorsan, onun sana sorması ilerdede bu gecmiş takıntısıyla senı cok cok yıpratacagı anlamına gelir. Valla söyle dırekt ben ara ara dusundum bu sureklı gecnısımı sorman benı sıkostırman ilerisi ıcın bana guven vermiyor de. Yanı, hzır daha nişan falan olmamısken bunları cıddı cıddı konus. Gecmıse olup bıtmıs sunger öekelım demeyı bılmelı. Ne gerek var tatıle gittigibi tatile kadar neler yasadıgını hangı sevglınle ne derece yakınlastıgnı anlatmaya ne gerek vardı
bana bunları sorarken ağlıyodu benim gelecekteki karıma birinin dokunması beni çok üzüyo falan diye. Ne biliyim ilerde karşıma falan çıkar anlat diğerleriyle naptın bilmem ne didiklerdi yemin ettirdi bende saflığına anlattım.

Anlatmak büyük hata.bunu sorgulamak daha da büyük hata.eski erkek arkadaşımda dıdimin didisna kadar sorgulamisti adi herif.sonra eşim cıktı karşıma.gecmisinle ilgili hiç bişey sormicam gerek yok dedi.ben de onun eski hayatını bilmem sadece daha önce kız arkadaslari olduğunu bilirim.ki ben cinsellik yasamamistm eşimden önce.yuz göz olmak çok kötü.bu kadar irdeleyen erkek bana s.siz geliyor

Bunu yapan sevgiliniz gibi adamlar zaten.

"Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo."
Bu cümleyi kuran kendisi. Önemli değilmiş gibi davranıyor ama davranışları ve cümlelerinin alt metni tam tersini gösteriyor.
Sizin bu davranışları iyi okumanız lazım.

Gerçekten önemsemeyen adamı anlarsınız. "Soyundun mu" vs gibi saçma şeyler sormaz, böyle şeylerin konusunu bile açmaz.
Soyundun mu sorusunda bi' iğrenme geldi.Sapık gibi.Soruya bak.

Bence bu tarz konular sevgili olmadan ilk başta konuşulmalı evlenmeye yakın konuşmak iki tarafa da büyük zarar verir geçmiş bu kadar önemli ise baştan sorup sevmeseymis bence alttan almayin suçlu gibi hissetmeyin sizi sindirmeye çalışabilir çünku İnsAllah başınıza kalkmaz evlenince

bana bunları sorarken ağlıyodu benim gelecekteki karıma birinin dokunması beni çok üzüyo falan diye. Ne biliyim ilerde karşıma falan çıkar anlat diğerleriyle naptın bilmem ne didiklerdi yemin ettirdi bende saflığına anlattım.
Bak bır fantezik rahatsızlık varmıs. kişi eşinin ya da partnerinin geçmişini genellikle sevşştigi anlarda kafasında kurmak ıcın sorarmıs merak edermiş. Tbı orasını anlamadım partberının eskı sevglılerıyle yasadıklarınımı hayal edıyor yoksa baska bıseymı pek anlamadım ama fazla sapıkca. Oyle aglamasuna falan bakma aglıyor dıye herseyıde anlatma canım. Cıddı cıddı konus bu adanla

Keşke bununla da yaşamasaydım pişman oldum. Zaten bununla yakınlaşma olduktan sonra başladı didiklemeye yoksa gayet güzel giden bi ilişkiydi. Bilmiyodum böyle manyak olduğunu. Ailesiyle falan da tanıştırdı sorumluluk hissediyorum üzerimde. Bi de böyle erkeklerin çok olduğu sitelerde erkekler bu tarz şeylere çok önem verdiğini yazmış sonradan bi şeyini duysam boşanırım falan. İğrenç ya erkeklerden soğudum.

Anlatmamanız daha doğru olurdu ama olmuş bir kere... Büyük ihtimalle anlatmazsanız sonradan suçluluk hissedeceğinizi yada öğrenirse diye endişelendiniz... Ama sizi seven insan her durumda sever bunu unutmayın... Geçmişiniz için belki kıskanmış üzülmüş olabilir ama takıntı yapması çok sıkıntı... Çünkü takıntılı biri malesef evliliğe de bunu taşıyor... Benim arkadaşım evlenmeden önce eşiyle yakınlaşmaları oldu... üstelik hayatında ilk kişiydi... Eşi ilk tartışmalarında benimle evlenmeden yaşadıklarını başkasıyla yaşanmadığını nerden bileyim diye yüzüne vurmuş... Üstelikte Avrupa da yaşamış bir insan...bazı erkekler için çok önemli malesef... birde şu var eğer uzun süreli bir ilişkiyse yaşadığınız çok çirkin bu konu üzerinde durması .. .Bahane gibi geldi bana...

Merhaba, kendimi zor durumda hissediyorum. Bu konuda bana yardım edicek fikir verebilecek birilerine ihtiyacım var. Sevgilim var yakın zamanda nişanlanacağız ama kafamda bazı sorunlar dönüyo artık işin içinden çıkamıyorum. İlişkimiz gayet güzel gidiyodu daha önce uzun bi ilşki yaşadığımı söylemiştim. Ara ara konusunu açardı ama büyük sorun olmazdı. Daha sonra diğer görüştüğüm insanlara kadar merak etti ve her şeyi anlattırdı. Eski sevgililerimde kalmalarım biriyle kalmalı tatile gittiğimi falan her şeyi orda kimle ne kadar yakınlaştım hepsini öğrendi. Kimseyle cinsel birliktelik yaşamadım. Sadece uzun ilişkimde seviştim ama onda da her şeyi yaşamadım ve bunları da sevgilim biliyo evet anlatmak saçma ama beni köşeye sıkıştırdı çok irdeledi.bir sürü psikolojik sorun yaşadı geçmişim yüzünden. Artık geçmiş konusunu açmıyo. Seni üzmem geleceğimize bakcaz yüzüne vurmam diyo ama eminim sürekli aklına geliyo. Ara ara modu düşüyo üzülüyo farkındayım.Nişanlanmayı çok istiyo ama ben korkuyorum. Böyle durumlar yaşayan var mı ?
Sanki erkeklerin geçmişi çok temiz. Kimbilir kendisi ne haltlar yedi de, senin de bunları yapabileceğin ihtimali geliyor aklına. İşte kişi kendinden bilir işi. Keşke hiç anlaymasaydın.

"Yüzüne vurmam" diyen adam bunun yüze vurulacak bir şey olduğunu düşünüyordur ve bir gün mutlaka vurur.
Detaylı sormasından belli zaten kafa yapısı.

Böyle şeylere normal bakan, bunun bir eksiklik ve yüze vurulacak bir şey olmadığını bilen adam konusunu hiç açmazdı.
+1000

Back
X