• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin hamile kadınlarda anlamadıkları

şuan hamile değilim fakat gözlemlediğim kadarıyla şunlara erkekler bir anlam veremiyorlar.
1.duygusal iniş çıkışları: normalde de kısaca "haydaa" diyerek anlamadıkları iniş çıkışlar hamile bayanlarda daha bir artıyor.daha huysuz buluyorlar kimisi askerde öğrendiği katlanma duygusu ile baş etmeye çalışırken kimisi odunluğundan taviz vermeyip, kadınları daha stresli hamileliğe ve sürekli ciyak ciyak huysuz bebek doğurmaya teşvik ediyorlar resmen.
2.çok yemek ve kilo: garip ama hamile bırakmakta bir övünç kaynağı erkekler için söylemeselerde öyle,çocuk için diyince bile çoğunun cinselliği değişiyor.bir kadın hamileyken neden birşeyi deli gibi istediklerini çözmüş olduklarını sanmıyorum.hiç kız kardeşi olmayanlar herhangi hamile bayanın yanında zaman geçiremeyenler özellikle bu dönemde tepetaklak olup karısınla beraber aşırıp beraber kilo alıyorlar beraber aldıkları kiloya takıyorlar birbirlerinin kilolarını eleştiriyorlar. bunu anlamamaları onların aynı şeyi yapmamalarına engel değil. erkekler çok düz mantık oldukları için normalden farklı bulunan herşeyin son halini sesli olarak söylerler "aa ne kadar büyük" ne kadar kocaman" bunun hamile bir kadına söylenmemesi gerektiğini de pek bir acı şekilde öğreniyorlar.
3.çocuğu düşünmek: ben bir erkeğin kadın doğurana kadar ciddi anlamda düşündüğü fikrinde değilim.erkeklerin ağzında da doğsunda sağlıklı olsun. lafı daha fazladır. belkide çocuğu taşıyan kadın olduğu için hiç anlayamayacaklar.çünkü kadınlar daha minik bir hücreyken sahip çıkarlar.

ortada dert yok ama güzel tespitler..

Erkekler adet donemini bile anlamiyorlar. Hele '' neden bukadar abartiyosuz'' dedikleri zaman bana geliyorlar. Her erkek ayni olmuyor tabi. Bence bir erkek karisinin hamilelik doneminde yada daha once hamilelik hakkinda bilgi edinip kitap okumasi lazim cok sabirli olmasi lazim. Sabirli degilse vay halimize.

avaz avaz bebek sesi ikimizi de rahatsız ediyor fakat o ses hiç bitmicek zaten bizimkinin sanki ses düğmesi mi olcak bilmiyorum :(

Back
X