- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 133
- 35
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
İlişkinin başında böyle olmuyorlarki. Bilsrm bu kadar sıkacak başlarmıydım böyle bi ilişkiye.erkeklerin hepsi öyle değil. sen ailenden yediğin baskı yetmezmiş gibi öylelerini buluyorsun, yazık değil mi sana. tavsiyem: yeni bir ilişkiye başla ve ilişkinin başında seni rahat bırakıp bırakmayacağını öğren.
Hayır hepsi öyle değil.
Ve bu sevgi de değil.
Aşırı kıskanç erkeklerin kendi kafalarında sadakate inanmadıklarından aşırı kıskaçlık krizine girdiklerini düşünüyorum ben. Aşırı kıskanç sevgilimden boynuz yemem ve en yakın arkadaşımın nişanlısının da aşırı kıskanç olup onun da aldatmasını buna bağladım yani.
Ve hayır her erkek öyle değil. Sıkmadan boğmadan, seni malı gibi sahiplenmeden seven erkek var.
Benim eşim mesela en yakın erkek arkadaşımla ilgili gık demedi, şehirdışından geldiğinde en sevdiği yemeklerle de ağırladık. Kızkıza buluşmalarımızda da asla aramaz rahatsız etmez. Saygı duyarak sevilmek daha güzelmiş bunu gördüm. Kendine bunu yapma ondan. Emin ol o manyaktan kurtulunca oh be diyeceksin. Sevgi aşk boyunduruk altına almak hiç değil, güzel seven birini sevdiğinde şükredersin.
Yok yakınken ayrıl, hayatını cehenneme çevirme. Kıskançlık çok yorucu bir şey.[/Anlatmak istediğim şeyleri anlatmışsınız.
sen yinede genelleme yapma. mesela ben sabah öğle çıkar gezerim. akşamda eşime şuraya gittim bunu yaptım derim. iyi yapmışsın der konu kapanır. umarım öyle birini bulursunİlişkinin başında böyle olmuyorlarki. Bilsrm bu kadar sıkacak başlarmıydım böyle bi ilişkiye.
Aile bi nebze çekiliyo çünkü umut var işimi elime alıp gidicem diye ama sevgili öyle değil. İlerde eşin olacak insan gözüyle bakıyosun sonra fos çıkıyo hepside ve bütün erkekler aynı diye bi yargıya kapılıyosun.evlilik böyle bişi herhalde diyip evlilikte soğudum artık
İnşallah. Ama gerçekten 3 5 yıl aşktan uzak olmak istiyorum. Soğudum artık erkeklerdensen yinede genelleme yapma. mesela ben sabah öğle çıkar gezerim. akşamda eşime şuraya gittim bunu yaptım derim. iyi yapmışsın der konu kapanır. umarım öyle birini bulursun
Nikahına alabilirsin,almayabilirsin. Bunun garantisi var mı ? eşin dediğin insana tabiki hesap vericeksin,o da sana vericek. Akıllı olan insan bu durumu taviz olarak görmez. Olması gereken olrak görür. Herkes yerini bildikten sonra,taviz tavizi de doğurmaz. Keza,şahsım adına hiçte öyle olmuyor.. Sizin düşünce yapınııza göre ben eşime 'taviz' veriyorum . O da bana 'taviz' veriyor. EE ne oluyor yani ?? incilerim mi dökülece. Ben saat 2 de evde olurum hayatım. Dediğim zaman. Tamam hayatım der kapatır telefonu. Sonrada geldinmi eve diye arar saat 2 olunca. Bunlar çok güzel şeyler. Size değer verdiğini gösterir kesinlikle. Konu sevgili'ye gelince. Sevgili olduğunuz zaman tahammül edemiyorsunuz,sizi sık boğaz edebiliyor bu durum. Onunla henüz bir yatağı paylaşmıyorsunuz,aynı sofraya oturmuyorsunuz,aynı evde yaşamıyorsunuz.. onun sizin üzerinizde ,sizinde onun üzerinde hiçbir Hakkı yok her açıdan. Hem Dini,Hem resmi,Hem duygusal manada.. Dıyorsunuz ki,ne oluyor yaa.. Bu benim Kocam mı,Babam mı. Hatta böyle olduğunda çok duyarım. Babam bile bana böyle hesap sormaz derler genelde. Yani bir yakınlık arıyoruz. Her açıdan. Ama sevgili olunca çok sallantı..
Ben konu sahibini destekliyorum ki zaten. Haklı. Sen benim kocam değilsin,babam değilsin. Şuraya gittin şuradan geldin vs. diye sna hesabp vermek zorunda değilim. Bitti. Dese bir daha aynı hareketi yapmaz o adam. Bunu demek istedim. Başka türlü laftan anlamayabilir.Saygi duyuyorum ama benim bi insana deger vermem ona ait oldugumu hissetmem icin ayni evde yasamam gerekmiyo. Esiniz sizi 1 kere ariyo olabilir ama konu sahibini sevgilisi 3 4 kez arayip nerde oldugunu ne yaptigini sorguluyomus hadi sorguladi diyelim her disari cikmasi kavgayla sonuclaniyomus. Bu guvensizliktir. Taviz konusu genellemeydi. Zira konu sahibi tavrini belirttigi halde degismeyen bi erkek var bu da karakterdir zaten belirttim.
Konu sahibi diyomus zaten ki her disari cikma mevzusu kavgayla sonuclaniyomus. Yani adamin karakteri bu. Esinizin de karakteri oyle olsaydi her disari cikisinizda 3 4 kere arayip ne zaman gitceksin gitmedin mi hala diye sorup sonra kavgaya donusturseydi emin olun cok zorlanir kocam o benim tabi ki hesap vericem diyemezdiniz.Ben konu sahibini destekliyorum ki zaten. Haklı. Sen benim kocam değilsin,babam değilsin. Şuraya gittin şuradan geldin vs. diye sna hesabp vermek zorunda değilim. Bitti. Dese bir daha aynı hareketi yapmaz o adam. Bunu demek istedim. Başka türlü laftan anlamayabilir.
Kavgaya niye dönüştürüyorsunuz ki ? ne gerk var diyorum bende. Bu bazı kadınlara yaranılmıyor zaten. Onu düşünmese,arayıp sorması,serbest bıraksa,istediğini yap ,istediğin yere git diye musamaha gösterse. Buraya hemen '' Kızlaaaaaaaaaaaaaar,sevgilim (veya kocam) bana değer vermiyooor,benımle ilgilenmiyor,hiçbir şeyime karışmıyoooooor '' dıye konu açılırdı. ! Yuakrda da yazdığım gibi. Akıllı olan İNsan,bu gibi durumları taviz olarak almaz. Olması gereken olarak düşünür. Devamı da gelmez. Yaşamış biri olarka konuşuyorum ben. Bol keseden sallamıyorum !Konu sahibi diyomus zaten ki her disari cikma mevzusu kavgayla sonuclaniyomus. Yani adamin karakteri bu. Esinizin de karakteri oyle olsaydi her disari cikisinizda 3 4 kere arayip ne zaman gitceksin gitmedin mi hala diye sorup sonra kavgaya donusturseydi emin olun cok zorlanir kocam o benim tabi ki hesap vericem diyemezdiniz.
Hepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .
Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma
Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.
Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .
Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.
kendisi bir halt karıştıran erkekler böyle oluyo geneldeHepsi aynı mı yoksa bana mı denk geliyo. Sevgilim Onsuz dışarı çıktığımda sürekli arayıp haber vermemi istiyo. Eğer ben aramazsam kendisi 3 4 kere arayıp ne yağtığımı nerde olduğumu kaç saate geleceğimi soruyo. ben 1 2 saate gelirim diyince net saat istiyo. Ben nasıl kesin bi saat söyleyebilirim allah aşkına .
Onsuz dışarı çıktığım her seferde kavga etttik. Hepsinde De kavga etmek için farklı bi bahane buldu.ve hepsi çok saçma
Ayrıca kıyafetimede karışıyo.
Ben zaten baskıcı bi ailede büyüdüm ve herşeyin hesabını vermekten çok bunaldım şimdi erkek arkadaşımda böyle yapınca daha çok yoruluyuyorum ve benim kaderim bu mu acaba diye soruyorum kendime.
Hiç bi zaman istediğim biyere gidip istediğim bişeyi giyemiyeceğim mi. Sürekli birinlerinin onayını beklemek onlardan izin almak ve hesap vermek zorunda mı olacağım .
Bundan önce 2 kere erkek arkadaşım oldu ve benzer sebeplerle ayrıldık . sanırım aynı sebeple yine bi ayrılık yaşayacağım.
Kavgaya niye dönüştürüyorsunuz ki ? ne gerk var diyorum bende. Bu bazı kadınlara yaranılmıyor zaten. Onu düşünmese,arayıp sorması,serbest bıraksa,istediğini yap ,istediğin yere git diye musamaha gösterse. Buraya hemen '' Kızlaaaaaaaaaaaaaar,sevgilim (veya kocam) bana değer vermiyooor,benımle ilgilenmiyor,hiçbir şeyime karışmıyoooooor '' dıye konu açılırdı. ! Yuakrda da yazdığım gibi. Akıllı olan İNsan,bu gibi durumları taviz olarak almaz. Olması gereken olarak düşünür. Devamı da gelmez. Yaşamış biri olarka konuşuyorum ben. Bol keseden sallamıyorum !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?