Erkeklerin hepsi mi böyle ?

sanada hep baskici erkeklerin denk gelmesi garip bir tesaduf.. bence sevgilinin baskici halini aza indir yani hayatina buyuk olcude karismasin. yani tamam elbet soz hakki olur ama sen nerde nasil davranmasini bildikten sonra yinede karismasi pek hos olmaz :/ bu konuyu bir konus sevgilinle halledilmeyecek birsey degil gibi gorunuyor konu sahibi :)

yanlış yere mesaj yazmışım pardon

Ayni degil. Mesaj atarim disari cikiyorum diye kendine dikkat et der. Surekli arayip kasmaz ben zaten haber veririm simdi surdayiz suraya gidicem diye. Son zamanlarda bi yere giderken birilerinin haberi olmasini gerektigini dusunuyorum sadece sizi nerede bulacaklarini bilsinler. Omur boyle hesap verererek, kendini kisitlayarak gecmez

Niye net saat istiyor ki? kendi bir haltlar karıştırıyor da ona göre mi ayarlayacak ki kendini? Adamın zihniyeti bozuk.
Hiç düşünme, ayrıl. evlenince pencereye bile çıkarmaz böylesi...

Istedigim her seyide giyiyorum. Kimse bana onu giyme bunu giyme demiyor.
Sende boyle olan erkeklere itaat ediyosun sozlerinden cikmiyosun ki hep boyleleri sana denk gelmis.
Seni kisitlama gucunu onlara vermissin.

Soruna cevabım hayır hepsi aynı değil.
Karakter meselesi.
Senin düşüncene karakterine uymuyorsa zaten istesende birlikte olamazsın illa bir gün gelir patlarsın
Çözüm basit olmuyorsa olmuyordur çok üzerinde düşünelesi bir durum değil. Zira ilerde çok pişman olunası bir durum.

Ayni degil. Mesaj atarim disari cikiyorum diye kendine dikkat et der. Surekli arayip kasmaz ben zaten haber veririm simdi surdayiz suraya gidicem diye. Son zamanlarda bi yere giderken birilerinin haberi olmasini gerektigini dusunuyorum sadece sizi nerede bulacaklarini bilsinler. Omur boyle hesap verererek, kendini kisitlayarak gecmez
O da benden sizin yaptığınız gibi yapmamı istiyo işte. Mesela Bulunduğum bi cafeden başka bi cafeye geçsem bile haber vermemi istiyo. Ben yapamıyorum böyle kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum

Sen benim henüz nikahlı eşim değilsin,ben de senin değilim. Birbirimize hesap vermek zorunda değiliz. De. Net.

tamam aileni seçemiyorsun ama erkek arkadaşını seçme şansın var..yol yakınken ayrıl...

Istedigim her seyide giyiyorum. Kimse bana onu giyme bunu giyme demiyor.
Sende boyle olan erkeklere itaat ediyosun sozlerinden cikmiyosun ki hep boyleleri sana denk gelmis.
Seni kisitlama gucunu onlara vermissin.
Evet başta babam ve abım olmak üzere anneminde onları desteklemesiyle böyle erkeklere itaat etmek zorunda bırakılıyorum. Var mıdır bi fikriniz öneriniz bu konuda ne yapmalıyım ?

Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde sizin gibi kafama göre giyinip çıkamıyorum. Şu an el mahkum katlanıyorum . ama kesinlikle böyle bi yerde Ve böyle kafada bi insanla yaşamak istemiyorum.
Şimdiye kadar gördğüm erkeklerin hemen hemen hepsi böyle.
Bulunduğum yerden çok fazla dışarı çıkma imkanım olmadığı içinde burda insanlardan fikir istiyorum.gerçekten türk erkeklerinde bi sıkıntı mı var yoksa sadece benim Çevremdekilerin mi ?

Soruna cevabım hayır hepsi aynı değil.
Karakter meselesi.
Senin düşüncene karakterine uymuyorsa zaten istesende birlikte olamazsın illa bir gün gelir patlarsın
Çözüm basit olmuyorsa olmuyordur çok üzerinde düşünelesi bir durum değil. Zira ilerde çok pişman olunası bir durum.
Evet . ayrılıcaz büyük ihtimal. O yaptığının çok doğru olduğunu ve bana saçma gelse bile onu sevdiğim için taviz verebilmem gerektiğini düşünüyo. Ama dediğiniz gibi ileride çok pişman olurum . bu tavizlerin sonu gelmez

Back
X