• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ihtiyac dedigi

sohbetkoyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
120
45
38
32
Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

Maalesef onlarin genelde aşktaniilişkiden beklentilerinin arasında cinsellik de oluyor. Biz saf asikken onlar ne oluyor Allah bilir.....

İhtiyaç adı altında yapıyorlarsa bu etkinlikleri zaten koşarak uzaklaşmalısın bence. Tamam ihtiyacı vardır da bunu böyle direk söylüyorlarsa ki soyleyenler var, bu ihtiyaçlarını gidermek için birileriyle çıkarlar. Hepsi öyle değil açıkçası yani karşı taraf (kız) istemediğinde ona saygı duyanlar da var ki bu olmalı zaten. Ben zamanında 2,5 sene geçirdim biriyle. 2 sene sonra bu durumlardan rahatsız olduğum için ayrıldım. Sevgi bir zaman sonra o duyguya dönüşüyorsa hiç hoş değil. Ama kızın da buna dur demesi lazım çunku böyle şeyleri yaşadıkları kızları bırakıp gidiyorlar sahip çıkmıyorlar görüyoruz..

O adam seni bunları yaşadığın için sevecekse hiç sevmesin,

sen istemiyorsan hiç bir şeye mecbur değilsin o sevecek diye kendini kullandırmamak kaldıramayacağın şeylerin altına girmemek lazım.

Uzmanların desteklediği şeyi anlamadım? Topa girmeyen kızlardan uzaklaşmayı destekleyen uzmanlar gibi abuk bir anlam var, şu haliyle.

Ortası için kesin bir ölçüt yok ne yazık ki, kimsenin zamanı kendimize uyacak değil, pişman olanlardan veya bunla övünenlerden etkilenmemek lazım, sadece. İhtiyaç diye bir taraf baskı yapıyorsa, ötekinin ortamı terketmesi şart zaten.

fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

Ne yapılması gerektiğini erkeğe göre belirleyen hüsrana uğrar, kendi doğruları olmalı kadının...

Tecavüzcü Coşkunla Türk filmlerinin esas oğlanına göre "yapılması gerekenler" aynı mı?

"Erkek bırakır, yakınlaşmazsam hayatımdaki adamı kaybederim" demek acizliktir...

Birlikteliği buna bağlayan kadın da erkek de zavallıdır, eninde sonunda her ikisi de yalnız kalır.

Kişi kendi değerleri, vicdanına göre hareket eder.

Olgun bir kadın hayatındaki erkek kendisine prim versin diye kılını kıpırdatmaz.

Aciz kadınlar sadece uzuvlarıyla, karakterli kadınlar kalpleri ve mantıklarıyla kabul görürler...

İki gruba da talep var...

Aciz kadınlara aciz adamlar, karakterli kadınlara yüksek şahsiyetli erkekler...

Herkes dengini bulur...

Eşim anlatmıştı bi arkadasi sırf abazaliktan kurtulmak için evlendim istediğimde birlikte olacak kadın aramaktansa evde bekleyeni var demiş. Hepsi böyle değil ama boyleleri de var

Valla erkekler icin ask cinselliktir denmis de, kadinlar icin de boyle degil mi? Yani asik oldugumuz kisiye cinsel cekim hissetmez miyiz biz kadinlar da? Bazen bu forumu okudukca bende bir problem mi var diyorum.:KK53: Libidom mu cok yuksek acaba benim?:KK64:
Mesele cinselligi arzulayip arzulamamak degil, mesele yasamayi isteyip istememek. Istemiyormussunuz. Asla ve asla yasamayin. Ilıskilerinizin basinda da pesinen soyleyin istemediginizi. :) Su Turk kadinlari da sevgilisini elinde tutmak icin cinsellik yasamamasi gerektigini ne zaman ogrenecek acaba? Sonra 'Oy ben neler ettim, basimi nerelere vuram? Cok gunah isledim.' bilmem ne. Isledikleri gunah falan umurlarinda bile degil aslinda, cocuk bunlarla evlenmeyi kabul etseydi akillarina bile gelmezdi zinanin gunahi,sevabi. Ama terkedilince birden akilarina gunah isledikleri geliyor.

Hem bu arada bir erkegi elde tutmak icin sevismek ne kadar kucuk dusurucu ve onur kirici farkinda misiniz? Siz bu kadar mi degersizsiniz? Erkegi elinde tutmak icin seks yapan bir kadincik...Boylesi bir kadin olsa olsa bir zavallidir.

Evet, ihtiyaç. Aynı zamanda kadın için de ihtiyaç. Kimi beklemeyi tercih eder kimi de yaşamayı.

Fakat, beklemek isteyene saygı duymayan erkekten bi halt olmaz. Gerçekten seven adam düşüncelere, isteklere saygı gösterir. Size gerçekten seven denk gelmemiş sadece.

Bu işler karşılıklıdır, cinsellik yaşanmıyor diye ayrılıyorsa bi adam, bırakın gitsin zaten.

Back
X