• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin ihtiyac dedigi

bir erkek severse dokunmaz deniyor ...o zamanda şu konu açılır ben onu seviyorum oda beni seviyor ama neden bana dokunmuyor soğuk duruyor adamın acaba cinsellikle ilgili sorunumu var deriz bunu yaparız

dokunuyorsa ve gittiyse sevmedi demek mi gerekiyor.dokunurken yada sevişirken bu adam beni sevmiyor dokunuyor beni terk edecek mi demek gerekir.

öyleyse dokunduğu an sen sevmiyorsun deyip bana dokundu beni ihtiyaç gördü mü diyelim...

bunlar o ilişkinin içeirsinde ilerleyen gelişen yaşanan duygular diye düşünüyorum.

Seven insan dokunmaya kıyamaz lafı saçmalık bence. Evlenince niye dokunuyor o zaman? Seven insan, evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyene saygı duyandır sadece.

Merhaba arkadaslarim ve ablalarim..
Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum
.''kullan at '' tabiri hoş olmadı:KK12::KK12::KK12:

Adam gibi bir adam olduktan sonra sevipte bir şeyler yapamadığı için bırakmaz..
Aynı şekilde bir şeyler yaşanınca ''kullandı attı'' da yapmaz..
Malesef sizin ve arkadaşlarınızın karşısına ser..sizler çıkmış.
Bunun ortası gerçekten seveni bulmaktır.

gerçekten seveni bulmak gerek
gerçekten seni seveni
aşık olanı
sana saygı duyanı
gerisi kendiliğinden geliyor :KK14:

Seven insan dokunmaya kıyamaz lafı saçmalık bence. Evlenince niye dokunuyor o zaman? Seven insan, evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyene saygı duyandır sadece.

"tek guvendigim erkek babamdı, o da annemi..." diye kurulan sacma cumleler de yine bu dusuncelerden oturu bence,

ha yasamak istemiyorsan istemiyorsundur, karsındaki kisi saygı duyamıyorsa da gule gule dersin,
ancak seven yapmaz ne demek yahu :confused:

ihtiyaç diye birşey var evet.ama kadın içinde var bu ihtiyaç.seven erkekte kadında bunu yaşamayı çok ister.karşısındaki yaşamak istemiyosa tabiki saygı duyulmalı.ama cinsellik yaşamak isteyene de ihtiyaçlarını gidermesi konusunda saygı duyulmalı.
sizin çevrenizdekiler karşınıza çıkanlar cinsellik yaşınılacak kadar güven vermeyen kişiler.en seveni demeniz bile bayağı geldi anlattıklarınızdan.belki yaşlarınızdan kaynaklı olabilir.

Ben bir soru sormak istedim hepinizn goruslerini merak ediyorum. Cogu arkadasim ve kendimde yasadigim gibi erkekler "ihtiyac" adini adlandirdiklari yakinlasma icin zorluyor (ileri boyuttan bahsetmiyorum) bunun dogru olmadigi dusuncesindeyim fakat arastirdim ve farkettimki bu toplara girmeyince uzaklasiyorlar (en seveni bile). Uzmanlarda destekliyor bunu. Bir arkadasimda cok iyi giden iliskisini yakinlasmamaktan kaybetti obur arkadasimda hizini alamadi cok ileri gitmesede evine gidecek boyuta geldiginden terkedildi birdenbire (kullan at gibi birsey oldu). Ortasi yokmudur? Ne yapilmali gercekten merak ediyorum

O topa girip de terkedilen de cok var. O zaman da hafif bu kiz der giderler. Erkek sevmiyorsa sen ne yaparsan yap gider. M

Canım kaç yaşındasın,böyle şeylere inanma uzmanlar her konuda bişey söylüyor birinin dediği diğerini tutmuyor..yakınlaşma konusunu değil de karşılıklı bir şeyler hissettiğin biriyle görüşmelisin o zaman böyle sacma isteklerle karşılaşmazsın..(ihtiyaçmış,tanım bulmuşlar bi de uyanıklar:KK12::KK12::KK12::KK12:)

Bunun bir formülü yok!
Bildiğim iki şey var,
^^benimde ihtiyaçlarım var sen vermiyorsan, başka yerden alırım^^ diyen erkeğin ardından ağlamak;
^^her hıyarım taze^^ diyenin peşinden, tuzlukla koşmak; gerzekliktir!

Ortasi buyuklerimizin dedigi gibi ' göster ama elletme'
:p

Yakinlasma durumu kisiden kisiye degisir... o yuzden ortasi yok.. kimine gore opusup koklasmak normaldir, kimi prensip olarak elini bile tutturmaz.. burada onemli olan erkegin saygi gostermesi.. zaten sen senin dusuncelerine uygun bir sevgili bulmalisin .. sana dogru gelen ona da dogru gelmeli..

'Ihtiyac' konusu da cok komik.. kadinlarin da her ay alisveris ihtiyaci var.. versinler bakalim
Her ay 1000 lira alisverisimiz icin... :KK55:

onun ihtiyaçlarını karşılamadın diye seni bırakıyorsa sevgilin üzülme bence sevin yanii.Seninle ne için birlikte olduğunu anlamış olursun.

Bunun kadini erkegi yok aslinda, belli bir sureden sonra saglikli bir iliski icin insanlarin cinsellik ihtiyaci duymaya baslamasi normaldir. Kadin da duyar o ihtiyaci, erkek de. Tabii bu ihtiyacin ne derecede ne sekilde karsilanacagi da karsilikli ortak noktalar bulunarak belirlenir. Kimisi sevisir, kimisi opusur, kimisi yuzeysel olarak bir seyler yapar vs bir sekilde ihtiyac giderilir ya da torpulenir. Birbirine karsi cinsel cekim duymayan iki insanin saglikli bir iliskisi de olamaz, benim gorusume ters. :KK51:

Ancak, "ihtiyaclarim var, senden hayir yok o zaman ben gideyim bir sevisip geleyim" gibi bir olay da yok tabii ki. Yani bunu one surerek baski yapan ya da baskalariyla olma yolunun acilmasini isteyen erkege tekmeyi basmak farzdir :KK14: Ama her yakinlasmaya calisan erkege de sapik, akli oralarda, amaci cinsellik damgasi vurmak da bir hastaliktir. Bundan dogal bir sey yok cunku, hem kadin hem de erkek icin.

Sorun kızlarda. Karşındaki ihtiyacını karşılamadın diye senden ayrılmadan önce, kararına saygı duymadığı için bi kere de sen ayrıl. Nolucak yani. Bizim kızlar bi erkeğin peşine kapılıp gidiyo, ne dese yapıyo (hatta bazen kendisi istemese de yapıyo), sonra da vay başıma gelenler. Ya tamam adam belki başka bi nedenden ayrılıyor, belki anlaşamadınız, olabilir yani. Sonra kendini kullanılmış hissediyosun. Severek yapsaydın bu işi zaten öyle hissetmezsin. Yani bu ihtiyaç işlerine pek karışmayın. Çünkü o ihtiyaç hiç bitmez. Eğer siz de gerçekten istiyor, sonra ne olursa olsun pişman olmicaksanız yaşayın bazı şeyleri. Ben tasvip etmiyorum o ayrı. He öylesine de adam denir mi bilemedim, başka özne de kullanabiliriz :D

Cinsellik kadın için de erkek için de ihtiyaçtır. Ama bunu yaşamak kişinin kendi sınırlarıyla alakalı bir durum.

Bu işin doğrusu yanlışı yok. Evlenmeden cinsellik yaşayana da yanlış diyemeyiz, evlenene kadar bekleyene de. Sınırlarınıza uygun adamlarla bir arada olursanız sorun olacağını sanmıyorum.

Tek yanlış var bu durumda; o da sevgilimin ihtiyacını karşılayayım, her türlü haltı yiyeyim ama bakire kalayım demek. Bu gruptaki hiç bir kadına saygı duyamıyorum malesef.

Seven erkek dokunmaz ne demek allah aşkına. Hiç birinizin kocası sevmiyor demek ki. Seven erkek de dokunur, kadın da. En azından dokunmak ister ama bazı durumlar engel olduğu için dokunamaz.

Kadin erkek farketmez, cinsellik bir ihtiyactir, su icmek, yemek yemek gibi gayet dogal bir ihtiyac. Turun devamliligini saglayabilmek icin tum canli turleri bu ihtiyacla doğar. Günümüzde cinsellik o kadar abartilmis ki, erkekler icin skor yarisina, kadinlar icin namus meselesine donusturulmus durumda. Oysa saglikli her birey sevdigi karsi cinsle cinsel paylasimlarda bulunmak ister, cinselligin tabu olmasindan kaynakli olarak da kadinlarin buyuk bolumu bunu bastirirken erkeklerin buyuk bolumu ise abartili sekilde yasam amaci haline getiriyorlar. Ikisi de normal degil aslinda. Sonuc olarak bence karsilikli sevgi ve guven icinde yasanmali ne yasnacaksa, bir kadinin evlilik oncesi birliktelik yasarken, ya benimle evlenmezse gibi kaygıları varsa hic bulasmamasi lazim bu islere. Benim bedenim benim kararim bugun seviyoruz sevisiyoruz yarinin ne getirecegi belli olmaz diyip, olasi ayrilik ihtimalini kabullenmeden yasanan iliskiler sadece hayal kirikligi getirir. Hele ki sirf sevgilisi istiyor diye birseyler yasiyorsa zavalliligin dibidir.

Cinsellik kadın için de erkek için de ihtiyaçtır. Ama bunu yaşamak kişinin kendi sınırlarıyla alakalı bir durum.

Bu işin doğrusu yanlışı yok. Evlenmeden cinsellik yaşayana da yanlış diyemeyiz, evlenene kadar bekleyene de. Sınırlarınıza uygun adamlarla bir arada olursanız sorun olacağını sanmıyorum.

Tek yanlış var bu durumda; o da sevgilimin ihtiyacını karşılayayım, her türlü haltı yiyeyim ama bakire kalayım demek. Bu gruptaki hiç bir kadına saygı duyamıyorum malesef.

Seven erkek dokunmaz ne demek allah aşkına. Hiç birinizin kocası sevmiyor demek ki. Seven erkek de dokunur, kadın da. En azından dokunmak ister ama bazı durumlar engel olduğu için dokunamaz.

:KK45::KK45::KK70:
Bu saatlerde hep cinsellik pismanlik bakirelik üzerine yorum yapıyoruz bu gidişle haydariye dümen olucaz...

Katılmıorum. Seven dayanmalı. Beklemiyosa evlensin... ne alaka saçma..

Valla erkekler icin ask cinselliktir denmis de, kadinlar icin de boyle degil mi? Yani asik oldugumuz kisiye cinsel cekim hissetmez miyiz biz kadinlar da? Bazen bu forumu okudukca bende bir problem mi var diyorum.:KK53: Libidom mu cok yuksek acaba benim?:KK64:
Mesele cinselligi arzulayip arzulamamak degil, mesele yasamayi isteyip istememek. Istemiyormussunuz. Asla ve asla yasamayin. Ilıskilerinizin basinda da pesinen soyleyin istemediginizi. :) Su Turk kadinlari da sevgilisini elinde tutmak icin cinsellik yasamamasi gerektigini ne zaman ogrenecek acaba? Sonra 'Oy ben neler ettim, basimi nerelere vuram? Cok gunah isledim.' bilmem ne. Isledikleri gunah falan umurlarinda bile degil aslinda, cocuk bunlarla evlenmeyi kabul etseydi akillarina bile gelmezdi zinanin gunahi,sevabi. Ama terkedilince birden akilarina gunah isledikleri geliyor.

Hem bu arada bir erkegi elde tutmak icin sevismek ne kadar kucuk dusurucu ve onur kirici farkinda misiniz? Siz bu kadar mi degersizsiniz? Erkegi elinde tutmak icin seks yapan bir kadincik...Boylesi bir kadin olsa olsa bir zavallidir.
Konuyu okudum hadi bakalııım dön baştan baştan aynı şeyleri bi daha yaz diye düşündüm. Ama sonra yazınızı gördüm üstüne tek kelime yazmama gerek kalmadı. Noktasından virgülüne katılıyorum. Elinize sağlık valla :D

Back
X