• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin ilk cinsel deneyimi

para karşılığı biriyle yatması tabikide çok içrenç bi durum. ayrıyetten bir zina. acaba evlenmeden önce cinsel deneyimi olan varmıdır şahsen bana kocam deseki daha önce biryle beraber olmadım inanmam günümüzde artık ne kadar onaylamsamda tiksinsemde gençlerde cinsellik evlenmeden önce çok yaygınlaştı. konuya dönim erkek arkadaşımla herşeyi konuşuyorum daha öne hayat kadınıyla birlikte olduğunuda biliyorum. ama benden önce kesinlikle evleninceye kadar bir daha böle birşey yapmayacağına söz verdi. ben nasıl evlendiğim geceyi bekliyorsam oda beni beklicek . o yüzden önemli olan sizle birlikteyken bi hayat kadınıyla bile olsa beraber olmaması önemli benim için.kaydirigubbakcemile

ben erkeklerin hayat kadını ile ilk deneyim yaşamasını onaylamıyorum ama yapabilecekleri fazlada bir seçim yok
eşim olsun etrafımdaki erkek arkadaşlarım kuzenlerim olsun hepsininde savunduğu şu bakire bir bayanla birlikte olursam kendimi sorumlu hissederim buda kadına olan saygılarımı anlamıyorum ama çare olarak hayat kadınları kalıyor geriye
evlenene kadar bekleyin deyincede kadın erkek ayrı diyorlar yasakkelime

ben sevgilimin ilk birlikteliğinin bir turist kızla tek gecelik bir ilişki olduğunu biliyorum çok canımı sıkan bi konuydu ama artık şu şekilde düşünmeye karar werdim...sonuçta o zamanlar ben yoktum...ama yine de biraz mide bulandırıcı bunu bilmek sizce???

benden önce biriyle cinsel birliktelik yaşamış olması beni rahatsız etmez..aksine doymuş olsunki, bana geldiğinde gözü çok dışarda olmasın..
ama bu her zaman işe yaramayabiliyor..

birbirimizin ilkiyiz ve bu konuda kendimi çok şanslı buluyorum.bu devirde böyle erkek zor bulunurŞeniz

mide meselesi aslında
yani hayat kadını yerine sevgilisiyle sevişmesini tercih ederim.yani eski sevgilileriyle deneyim yaşamasını.
benim eşimin ilk ilişkiye girdiği kadın benim. yani biz evlenene kadar kimseyle birlikte olmamış . tabiki eski sevgilileriyle yüzeysel bişeyler yaşamış
ama hayat kadını olmamasına sevinirken eskileri düşündükçe de sinirlenmiyo değilim. :)

aman bu erkeklerde bigün beni öldürecek milli olmasada ozamana kadar kendini nasıl tatmin ediyosa öyle etse ne olur. ondan sonra git hayat kadınına hastalık kap gel benle evlen bana bulaştır. tükürdüm öyle tecrübeye ben ya.
Allahtan benimkiyle liseden beri tanışıyoz o tür konulara titizdir bilirim. güvenirimde. ben onun ilki olacaksam oda benim ilkim olsun. erkeklerin bakire kız isteği varsa benimde bakir erkek isteğim var. işte bu durumda onlar erkektir yapar deniliyor. yokyaaaa ozaman yeri gelince kadın erkek eşittirde bilmemne. yok kardeşim yok ben rastlayamadım bu eşitliğe kimse kusura bakmasın.

böyle düşünen bikaç kişi daha vardı ama bu yazıyı alıntı yapmak istedim...bu arkadaşları tebrik ediyorum..ne kadar güzel böyle düşünmeniz ve bu şekilde de erkek arkadaşlarınızın olması.:CüvCüv:
ben anlamam öyle ergenliğe girince gidip tecrübe kazanmakmış falanmış safsatalarına iyi madem bizde gider tecrübe kazanırız...kıssasa kıssas..:1ninca:
ama ne yazıkki toplumda böyle bir gidişat devam edipgelmekte ..
ben genelevdeki bayanlara üzülürüm..bi sürü midesiz kaba saba erkeğin kahrını çektikleri için .. Allah yardım etsin onlara..:Saruboceq:

arkadaşlar bende kendimi bu konuda çok şanslı görüyorum birbirimizi tanıdığımızda o 15ben 12yaşındaydım ve ben onun ilkiyim tabiki o da benim hala devam eden güzel bi ilişkimiz var ve biliyorumki başkasının elini bile tutmaya zamanı olmadı benden :):)

ben bu konuda pamuk a katılıyorum....kadın için namus ne ise erkek içinde ole olmalı...ama malesef gunumuzde boyle erkekler çok az....düşünmesi bile kotu bence

erkek arkadaşım cinsel deneyim falan yaşamamış hihoyyyt
birlikte yaşamayı düşünüos
şimdilik ileri gitmeden yaşamaya çalışıos sengözlerimebaksanab
evlenincede ikimiz daha ii deneyimler kazancas inşallah :utangac:
ama bence ne hayat kadını ile nede başkası ile cinsel deneyimi olmasını hoş karşılamazdım :kahve:

erkek arkadaşım cinsel deneyim falan yaşamamış hihoyyyt
birlikte yaşamayı düşünüos
şimdilik ileri gitmeden yaşamaya çalışıos sengözlerimebaksanab
evlenincede ikimiz daha ii deneyimler kazancas inşallah :utangac:
ama bence ne hayat kadını ile nede başkası ile cinsel deneyimi olmasını hoş karşılamazdım :kahve:

işte buna gülerım :roflol:

hayat kadını da olsa başka biride olsa sevgilimin daha önce biriyle cinsel bir birliktelik yaşamış olması çok canımı yakıyor ama elden birşey gelmez olmuş bitmiş şeyler diyip teselli olmaya çalışıyorum bilmiyorum kaç kişi benimle hemfikir...sonuçta tenine başkasının teni değmiş ne bileyim işte buna benzer bi sürü ayrıntı insanın ister istemez canını sıkıyor...

ewet size tamamen katılıyorum baska kadının bedenine degmis olmasını hazmedemiyor insan ağır geliyor senağlama

söylemeselerde bir erkeğin evlenene kadar illaki birlikte oldugunu düsünüyorum ama bunu bana söylerse kızardım :oklava:

hayat kadınlarının faydalı olduğuna, namusumuzu koruduğuna asla inanmadım ve inanmam da süprizzzzz
ne demek yani erkekler abazalıktan kurtulsun diye bi kadının hayatının böyle çöplüğe atılmış gibi atılmasının neresi doğru :uhm:
hem irade diye bişey vardır eğer insan iradesine hakim olamıyorsa insanlık özelliğini kaybetmiş demektir :bbo:
sevmeden sırf zevk için seks yapanları asla anlamadım ve anlamam sevgi olmadan aşk olmadan kuru kuruya hayvani ihtiyaçlarını karşılmak gibi bişey bu
Allah böle erkeklerden hepimizi korusun :Saruboceq:
ağır mı oldu bilmem yazdıklarım ama erkeklerin abazalığını önlemek için kadınların hayatının mahvedilmesi gibi bişeye doğru diyemem ve bunun arkasında duramam :delphin:
haaa bunu savunanlar vardır oda kendi bilcekleri bişi artık :CüvCüv:

buna milli olmak deniyor sanırım :S hiç hoş olmayan bi tabir, hem de hiç hoş değil...
yapmayan erkek olduğuna asla inanmazdım.. sordum nişanlıyken. asla olmadığını, en büyük korkusunun o olduğunu söyledi, Allah'tan korkmak gerek dedi... inanıyorum ona ve inanabilmek öyle güzel ki (: ben onun o benim ilkimiziz a.s.

kusura bakmayın kızlar ama bakireliğini kaybetmeyipte sevişen kadın çok buna nedemeli bakireyim diiyp içi rahat olup eşine erkeğine laf atan çok nası olcak...

Her erkek genelevde yaşamaz ve genelevide tercih etmez. çünkü orada seksi doyasıya yaşama imkanınız olmadığı gibi arzuladığınız gerçek bir şehvetli aşkta yoktur. mastürbasyondan çok da öteye geçemez. şahsen bütün tecrübelerim çıktığım bayanlarla olmuştur. kaldıki genelev mantalitesi ciddi anlamda itici özellikle yeni nesilde aklı başında hiç bir arkadaşımın o bataklığa gitmek istediğine şahit olmadım.

ha erkekler bunu illa yapmak zorunda mı derseniz. doğa buna mecbur ediyor. sevgilinizle yada çıktığınız bir insanla yalnız başbaşa kalıpta hanginiz sevişmeyi denemediniz ? ilk akla gelen aşkın şiddetiyle bu oluyor tabi ki. yani bi anlamda her iki tarafın katkısı var. sadece erkekler suçlanamaz. özellikle bu devirde flört ve arkadaşlığın alabildiğine hür yaşandığı bir dönemde gerçek anlamda bir bakire kız zaten çıkacağına inanmıyorum. vajinal yoldan olmasada anal oral mutlaka bir macera yaşıyorlar.

maalesef benimde erkek arkadasim benden once baskalariyla ilisikye girmis
ilk duyudgumda kotu olmustum hatta sogumustm ondan
ama zamanla alistim
ama yalan degil bazen opusurken bana gzl sozler soylerken acaba o kizlaradami ayniisini yapmisti onlarada mi boyle davranmisti diye aklime geldigi oluyo:s

Her erkek genelevde yaşamaz ve genelevide tercih etmez. çünkü orada seksi doyasıya yaşama imkanınız olmadığı gibi arzuladığınız gerçek bir şehvetli aşkta yoktur. mastürbasyondan çok da öteye geçemez. şahsen bütün tecrübelerim çıktığım bayanlarla olmuştur. kaldıki genelev mantalitesi ciddi anlamda itici özellikle yeni nesilde aklı başında hiç bir arkadaşımın o bataklığa gitmek istediğine şahit olmadım.

ha erkekler bunu illa yapmak zorunda mı derseniz. doğa buna mecbur ediyor. sevgilinizle yada çıktığınız bir insanla yalnız başbaşa kalıpta hanginiz sevişmeyi denemediniz ? ilk akla gelen aşkın şiddetiyle bu oluyor tabi ki. yani bi anlamda her iki tarafın katkısı var. sadece erkekler suçlanamaz. özellikle bu devirde flört ve arkadaşlığın alabildiğine hür yaşandığı bir dönemde gerçek anlamda bir bakire kız zaten çıkacağına inanmıyorum. vajinal yoldan olmasada anal oral mutlaka bir macera yaşıyorlar.

yazdıklarınıza katılmıyorum,dinimizde cinsellik evlenmeden kadınada erkeğe de haramdır,erkekler arzularına sahip olamıyor ,mecburen bir türlü ihtiyaçlarını giderecekler diye bir şey olamaz ,dinimiz rüyalanma yoluyla erkeklere rahatlamayı helal kılmıştır,bütün mesele iradeyle alakalıdır,yolda giderken kırmızı ışık yanınca ben yoluma devam etmek istiyorum diyemiyorsun ,çünkü beyin durman için seni uyarıyorsa cinsel isteğin geldimide dinen haram dır diye evli olmadığın biriyle cinsellik yaşamanı ,elgellemeli.birde bu zamanda bakire kız kalmadı yazmışsınız insan çevresindekilerle ve yaşadıklarıyla ön yargılı konuşmamalı diyorum........

offfff of cok adi bu erkek milleti ya
hayır ben erkek olsam gururuma yediremem yaa
iğrenç kadınlarla, iğrenç ortamlarda, parayla birşeyleri tatmin etmek...
bu kadar da küçülemez insan bence
benimki yapmış mıdır acaba-tatlicadiarzu-
düşünmemek en iyisi:delphin:

Back
X