• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin ilk cinsel deneyimi

valla ALLAH KORUSUN beyim böyle birsey yapmis olsaydi benide kötü etkilerdi cönkü onlar nasil el deymemis ariyorlarsa kendileride öyle olmali.bazi arkadaslar demis ya erkegin önemli degil kizin ilk olcak diye bence cok sacma bir düsünce. ne demek erkek her bo... yesin biede el degmemis kiz alsin.pisikkkkkkkkk avunu yalasin öyle pislikler ayyy sinir oldum ben düsünmesi bile korkunc ya.düsünsene sevdigin adam baskasiyla yatmis bende önceki gecmisi bile olsa olmamasi lazim.madem öyle kizin da ondan önceki gecmisine bakmasinlar ikiside herseyi etsin.birbirini bulunca gelecege baksinlar beraberce gecmisi unutsunlar

erkek kadına nazaran deneyimli olmalı..dediğin gibi noktasına kadar katılıyorum.bu zamanda artık babaları erkek ewlatlarının ellerinden tutup genel ewlere götürüyorlar tecrübe kazanılsın diye Ki zaten her yetişkin erkek bunu babasına bırakmadan da bi şekilde bu ihtiyacını hallediyor. hatta cinsel deneyimi olmayan erkekler kendı aralarında alay konusu olabiliyor.Biz bayanlarsa nefsimize hakim olmayı daha iyi biliyoruz.bekarım we ileride ewlenecegım erkegın daha onceden canının istediği hayat kadınıyla birlikte olması beni pek bağlamıyo. irdeleyemem. bu onun için ihtiyaç.. ama benden sonrada dewamı gelırse eger, dediğin gibi o canımı fena halde sıkar....
valla bir defa senden önce o haltlari yemis olan adam senle evlendikten sonra bir yapmaz iki yapmaz o ranin tadini aldiya akli orda olur ve yine edecegini eder.cünkü yasak olan bagin üzümü tatli olur. o yüzden buna evlenirkende cok dikkat etmek gerekir.ben bir kitap okumustum hayat kadinlarinin hayatini yasadiklarini anltiyordu.belki burda yazsam cok acik olcak o yüzden susayim.neler oluyor neler canim.

ilk defa eşiyle birlikte olan çok erkek var,ben asla inanmam her erkek cinselliği yaşıyor diyenlere,kadınlar nasıl nefsine hakimse erkeklerdende var,ben nasıl yaşamadıysam evleneceğim erkeğide öyle isterim,tecrübesi gerekmez,beraber tecrübe ederiz:delphin:

bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor

kesınlıkle katılıyorum ....:delphin:

bence de erkeğin deneyimi olmalı en azından kadını nasıl yöneteceğini ilk gecede nasıl davranacağını bilmeli sonra iki tecrübesiz o geceyi işkenceye çevirmemeli ama bunun temiz bir hayat kadını olmasını tercih ederim neden derseniz ilk deneyimini bildiği tanıdığı olgun bir kadınla yaşarsa unutamıyor hayatında iz bırakıyor hayat kadını ise unutuluyor gidiyor ilk defa milli olmanın verdiği heyecan kalıyor tam tersi olgun bir kadın onu bağlayabiliyor ve her ilişkisini onunla karşılaştırıp onu görmek istiyor

o kadin ona ilk gece nasil davranacaginin dersini mi veriyor ????
ya orlari tatmis adam daha azgin oluyor.kadin ruhundan anlamiyorki hayvana dönüsüyor.kac tane örnek var tanidigim.biri eliyle kizlik zarini parcalamis ,bir diyeride jilette parcalamis.kadinlarin hayati karardi ya resmen.pek ala bir sürü kitap var cinselligi anlatan o sekilde de kendilerini bilgilendirebilir kadin olsun erkek olsun.o zaman kizlarada hayat erkegi bulunsun ilk gece o halletsin.digeride hayat kadiniyla.ohhh iyi sorun yok unutulmaz bir ilk gece yasarlar artik her iki tarafta tecrübe kazanmis oldu.ilk geceleri kabus olmaz artik.nasil fikir amma

ben de eşit koşullardan yanayım, ben eşimin ilk tecrübesi olamadım, ama eşim de benim ilkim değildi, o yüzden rahatsız değilim.

bende esitlik diyorum.ben esimin ilkiyim o ise benim ilkim diil.hatta bi ara ayrildik bosanmaya karar verdik 7 ay ayri yasadik bi sevgilisi bile olmus(biz birlestikten aylar sonra ögrendim).bende hazmedemiyorum.bana ondan baska kimsenin eli degmedi ama ona ne eller degdi ohooo...

Çok isterdim eşimin ilki olmayı ama malesef erkekler ergenliğe girdği anda mutlaka birileriyle beraber olma isteği oluyor. Evet bunun itirafınıda aldım zamanında eşimden içim çok acımıştı yani benden çok önce olmasına rağmen kıskandım üzüldüm ve o sinirle saydım pişman oldu söylediğine sen bu kadar karaktersiz olamazsın falan diye :kızgın: Bir yandanda şöyle düşündüm eğer birini sevip sevgiyle beraber olması benim için daha acı yani öyle olsaydı düşüncemde şu olurdu ay onuna daha güzel gün geçirmiş olabilirmi daha fazla mutlu olmuş olabilirmi? gibi,

Ahhh erkekler aslında çok yanlış bende eşitlikten yanayım onlar yapıyor ohh ne ala erkektir yapar ,, biz yapsak (allah korusunda) adımız çıkar kötü yolda..:oklava:

sevgilim çok uzun yıllar arkadaşımdı. kesinlikle genelevi tercih etmediğini biliyorum. hiçbir zaman sormadım. genelde o konuşur.anlatır. mahalleden arkadaşları ısrar ederler gidelim diye. birtanem benim orayı ordaki insanları hiç uygun görmüyor. zaten kişiliğinden görüyorum. aklı sadece uçkurunda olan birisi değil. bütün gün benim evimde yalnızdık. ve bana dokunurken bile nasıl dikkat ettiğini gördüm. bu insanın kendisiyle alakalı. rahat ev kimse yok. birşeyler yaşamayı isteyebilirdi. değilmi herkesin ilk düşüncesi nedense bu oldu ama. ben onunla evlenene kadar her gününmü her anımı yalnız geçirebilirim. böyle davranışlarını gördükçe parayla biriyle yatmış olduğu fikri aklıma bile gelmiyor. Allahta yaşatmasın.

erkek arkadaşımın ilkiyim aynı şekilde o da benim..benden önce başka birinin olmasına tahammül edemezdim sanırım hep aklıma gelirdi..ayrıca erkek arkdaşım bu işi arayla yapanları ve hergün başka bir erkekle olan bayanların mide bulandırıcı olduğunu düşünüyor.midesinin almayacağını söylüyor...bana kalırsa birsürü bayanla ilişkiye giren erkek de mide bulandırıcı bisürü çeşit çeşit teni kokusu teri farklı olan kadına dokunacak osnra gelip bana dokunacak..yok öyle yağma..

erkek arkadaşımın hayatında ilk olarak bazı şeyleri yaşamaya başladığı insan benim ve bu bana çok mutluluk veriyo nasıl ilk olmayayımki daha 15yaşında yakaldım onu liseye yeni başlamıştı garibim fırsatı bile olmadı ama şimdi fırsatı olsa o dönüp bakmaz çünkü bunu çok mide bulandırıcı buluyo sonuçta her erkek o ilişkiyi yaşayacak die bişey yok mastürbasyon denen bişey var nasıl kadınlar evlenecekleri erkekleri bekliyorlarsa onlarda beklemeli o benim ilkim ve bende onun ne mutlu bizeeeee

bu yorumu sevdim ben.sevgisiyle ilişkiye girmiş olabilir.bişey demem buna.artık herkes sevgisiyle beraber oluyor zaten. fakat geneleve giden insan kendine güvensiz insandır bence.sevgisi falan olmamıştır oda çareyi orda bulmuştur.aşk yok sevgi yok tek amaç 2 dk lık iğrenç bi zevk (!)
eskiden çoktu bu genelev muhabbetleri kızlar evlenmeden olmaz diyordu ama artık öyle değil...

konuyu okurken sizin yorumunuzu ve birkaç arkadaşın yorumunu görünce gerçekten çok sinirlendim kusura bakmayın.sevgili olanlar ilişkiye girebilir bu beni alakadar etmez ama siz asla herkes zaten yapıyor artık diyemezsiniz nerden biliyorsunuz herkesin yaptığını yanlarında mı bulunuyorsunuz sürekli.lütfen yorum yaparken biraz mantıklı koşullar içerisinde yapalım başkalarının adına konuşmayalım.:kızgın:

hakkaten yaa genellemeye bak.!.. burası los angeles degil.. hala evlenmeden olmaz diyen kızların sayısı yüksek.. tamamiyle kişisel bir mevzu; yargılamak ta yanlış , herkes adına kesin ifadeler kullanmakta..

benim şahsi düşüncem erkeğin gecmişinde 1 kere dahi olsa cinsel anlamda deneyim sahibi olmasından yana.. kasteddiğim herönüne gelen le yatmış , yada genel evden cıkmamış bir tip olması degil tabi.. böyle bir erkekten ne kadar duygusallık beklenebir? yada sadakat ?

ama hiç bir sey bilmeyen bir erkegin tecrübesizliği ilk gece bayanın heyecanı ,stresi ve gerginliği ile birleşince ortaya cok tadsız anlar cıkablir.. en azından neyin nasıl yapıldıgını bilmeli erkek, cünkü aktif olan ve yönlendirici olan erkek oluyor.

a.s.

ha birde kendini korumuş olan birçok erkek var arkadaşlar sanki bulunmaz hint kumaşı gibi anlatmışsınız.o şekilde herkesle birlikte olanlar normalde birlikte olmayanlar anormal miş gibi yazmış biçok arkadaş.:kızgın:.kesinlikle bu şekilde değil.İçinde ALLAH korkusu olan biri benim ihtiyacım var kendimi tatmin etmeliyim diye düşünmez o yüzden bu işlerden uzak tutan o kadar güzel evlatları varki bu toplumun onların kıymetini bilmek lazım üstelikte hiç azımsanacak kadar olduğunu sanmıyorum.tabir yerindeyse at gözlüğüyle bakmamak lazım bence..:1closedeyes::1closedeyes:

hayat kadını da olsa başka biride olsa sevgilimin daha önce biriyle cinsel bir birliktelik yaşamış olması çok canımı yakıyor ama elden birşey gelmez olmuş bitmiş şeyler diyip teselli olmaya çalışıyorum bilmiyorum kaç kişi benimle hemfikir...sonuçta tenine başkasının teni değmiş ne bileyim işte buna benzer bi sürü ayrıntı insanın ister istemez canını sıkıyor...

Seninle tamamen aynı fikirdeyim bi ara bu olay yüzünden psikolojim bozulmuştu erkek arkadaşım bunu benden önce bir kere yapmış çok da pişman fakat benim aklıma geldikçe hala çok fena sinirlerim bozuluyor yardım edin:kızgın:Çok üzgünüm çoook

benim şahsi düşüncem erkeğin gecmişinde 1 kere dahi olsa cinsel anlamda deneyim sahibi olmasından yana.. kasteddiğim herönüne gelen le yatmış , yada genel evden cıkmamış bir tip olması degil tabi.. böyle bir erkekten ne kadar duygusallık beklenebir? yada sadakat ?

ama hiç bir sey bilmeyen bir erkegin tecrübesizliği ilk gece bayanın heyecanı ,stresi ve gerginliği ile birleşince ortaya cok tadsız anlar cıkablir.. en azından neyin nasıl yapıldıgını bilmeli erkek, cünkü aktif olan ve yönlendirici olan erkek oluyor.

a.s.

ben de bu yorumları anlayamıyorum, öyle öğrenilmesi çok güç bir olaydan bahsetmiyoruz. zaten içgüdüsel olarak yapılan bir şey yani, kimsenin yönlendirici olmasına gerek yok bence.

ben de bu yorumları anlayamıyorum, öyle öğrenilmesi çok güç bir olaydan bahsetmiyoruz. zaten içgüdüsel olarak yapılan bir şey yani, kimsenin yönlendirici olmasına gerek yok bence.

aynen katiliyorum..
o tecrübesiz ben tecrübesiz.. birlikte ögrenebiliriz sonucda..
tecrübeli olunca daha farkli biseymi oluyor?
zamanla zaten yeterince tecrübe ediyorlar.. bunun icin farkli kisilere gerek yok bence..

Back
X