• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin ilk cinsel deneyimi

benim sevgilim hiç hayat kadınlarına gitmedi...yani gitse açık açık söler saklamaz benden.... :delphin:
ama benim gıcık aşkımın,kendisi çok yakışıklı olduğu için kızlar peşini bırakmıyo.. :mymeka:
bide 4 yabancı dil var..antalyada çalışıyo rus ingiliz kadınlar,pislikler dibinden ayrılmıyo ordan birileriyle olmuş...
ben bunu duydum,itiraf etti...ve lanet ettim asla kabul edemem :(
ama ben bu adamla evlenmeyi düşünüyorum..napıcam bilmiyorum...elimi bile tutturmuyorum,bu sefer o lanet ediyo geçmişine. :roflol: :roflol:

benim yoktu öyle bir takıntım aman daha önce birlikte olmuşmu aman kimle olmuş nolmuş falan diye..:dilcikar:
ama gel görki benim sevgili eşim ilklerini sadece benimle yaşamış hihoyyyt
sorduğumda verdiği cevabı şöyleydi...
bir erkek evleneceği kızın bakir olmasını ister dimi..a.s
ben böyle istiyorsam eşimde böyle ister...
nasıl ki bayan kendini erkeğine saklıyorsa...
erkekte kendini kadınına saklamalı dedi...
mide meselesiymiş ona göre vede günahtan korkar zinadan korkar...
onun için ilklerimizi birlikte yaşadık...:1hug:

Burada tüm arkadaşların düşüncelerini okudum ve bende bu konuda şanslı görüyorum kendimi nişanlım sempatik ve eğitimli bir insan 4 yıldır beraberiz ve ben hep merak ediyordum birileriyle birşeyler yaşayıp yaşamadığını ve bana verdiği yanıt insan herşeyi eşiyle, hayatını ömrünü paylaşacağı insanla yaşamalı ve öğrenmeli demesi gurur duyuyorum onunla ve bu yüzden de daha çokkk seviyorummm.

Back
X