- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Bu kadar konu açarak neye varmaya çalışıyorsun bence psikolojik destek almalısınİnternette inci,uludağ hatta entel geçinen ekşiye dahi girdiğimde o kadar iğrenç zihniyetlerle karşılaşıyorum ki.
Örneğin;İncide 2 günde 1 kız çocuğu olan kişi şöyle şöyledir hatta ve hatta kız çocuklarını boşuna diri diri gömmüyorlardı bir vildikleri vardı diye savunanlar bile var.
artık böyle zihniyetteki erkeklerin aramızda nefes alıyor olması bile korkutucu biliyorum aramızda daha iğrenç ve insanlıktan nasibini alamamış tonla erkekle birlikte yaşıyoruz.
tek suçumuz dünyaya kadın olarak gelmek...
bunlardan hiçbir şekilde yok. ayrıca kadını sadece bir et parçası olarak görmek de düşmanlıktırYoo tek sucumuz dunyaya kadin olarak gelmek degil. Sizin tek sucunuz bu zihniyetleri insandan sayip okumaniz.
bunlardan hiçbir şekilde yok. ayrıca kadını sadece bir et parçası olarak görmek de düşmanlıktır
Dramaguenlik olucakti o klavye hatası olmuşSizin bu erkeklere takikliginiz da iyi değil bir sevgili koca bulsanız da bizde sizin şu drama güvenliğiniz den kurtulsak
Aa başka konularıda mı bunun üzerine?Bu kadar konu açarak neye varmaya çalışıyorsun bence psikolojik destek almalısın
İnternette inci,uludağ hatta entel geçinen ekşiye dahi girdiğimde o kadar iğrenç zihniyetlerle karşılaşıyorum ki.
Örneğin;İncide 2 günde 1 kız çocuğu olan kişi şöyle şöyledir hatta ve hatta kız çocuklarını boşuna diri diri gömmüyorlardı bir vildikleri vardı diye savunanlar bile var.
artık böyle zihniyetteki erkeklerin aramızda nefes alıyor olması bile korkutucu biliyorum aramızda daha iğrenç ve insanlıktan nasibini alamamış tonla erkekle birlikte yaşıyoruz.
Bu kadar konu açarak neye varmaya çalışıyorsun bence psikolojik destek almalısın
Genellemelerden sıkıldım artıkİnternette inci,uludağ hatta entel geçinen ekşiye dahi girdiğimde o kadar iğrenç zihniyetlerle karşılaşıyorum ki.
Aa başka konularıda mı bunun üzerine?
Aynen öyle. O tip kadınlar niye baksınlar onlara akıl var mantık var. Kadın çalışıyor; evi var arabası var. Ne yapacak? Görümce elti dırdırı mı çekecek? Tabii ki kendine göre birini bulacak.şimdi herkesin her dediğini ciddiye alamayız. bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye.
açıkçası saçma sapan düşünceler yakın çevremden, değer verdiğim ya da bişey sandığım insanlardan çıkıyorsa eğer üzülüyorum. ama onun dışından öyle internetten falansa zerre önemsemiyorum.
üstte bir üye demiş zaten sosyal bir ortamda bana yapamazlar, hayatıma zaten yaklaştırmam diye. çok doğru.
geçenlerde ekşide bir konu vardı. bekar kadınların ev almaması falan gibisinden. neymiş efenim bekar kadınlar ev araba almıyormuş çünkü kocaları alsın diye düşünüyorlarmış, yatırım yapmak yerine yiyip içip gezmeye harcıyormuş parasını. bütün yük erkeklerin omzundaymış falan.
birisi de şey demiş, yahu kendi ayakları üstünde duran, güçlü, evi arabası parası olan düzgün kadınlar sizi hayatlarının ucuna yanaştırmadığı için siz bütün kadınları hayatına girebildiklerinizden ibaret sanıyorsunuz diye. bu da çok doğru.
takmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?