• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin kalbine giden yol boğazından mı geçer?

erkeklerin kalbine giden yol boğazındanmı gecer??

• Ankete Katılan
    90
Bence hayır, eşim için hal ve hareketlerim, ilgi ve hoşgörüm daha önemli.
Yeterki herşey yolunda olsun, yumurta kırsam gene mutlu olur.

evet bence boğazlarından geçer...
tabi arada istisnalarda vardır belki başka tarafından geçen ama :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ben nişanlımın kalbini yemekle çaldım..öğrencilik hayatımızda bol bol yemekler yapar karınlarını doyururdum o ara aşık olmuş demekki:roflol:

kesinlikle evet sonuna kadar katılıyorum.erkeğin kalbine giden yol midesinden de geçer... :))

Boğazından geçmezse memnun olurum yemek yapmayı hayatta beceremem:uhm: Evlenince ya açlıktan ölür garibim yada beni kapının önüne koyar heraldekafamçokkarıştı

Ama çoook güzel pasta börek yaparım pnla idare etsin artık kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

huzurlu bir eşten geçer kalbine giden yol..

çünkü mutlu erkek yanık yemeğe bile güzel olmuş der ve sizinle ilgilenir..

Erkeğin kalbine giden yol erkekten erkeğe değişir:

Kimi boğazına çok düşkündür ---- >> midesinden geçer...
Kimi anasına çok düşkündür :)----->> annesinden geçer...
Kimi yatağa çok düşkündür:) ------->> seksilikten geçer...
Kimi sevgiye muhtaçtır -------------->> sevgi verin yeter...
Kimi huzura çok düşkündür- --------->> huzur verin yeter...

benim tek cevabım olamayacak bu konuda ... Nasıl ki biz bayanların kalbine giden yol da değişiyorsa ,

erkeklerde de değişir kanımca CADIARZU

valla bizimki bogazina pek duskun.cokacimcoookguzel yemekler yapica bir keyiflenir oooo sormayin:roflol:

alakası yok benim eşimin yemek yemez hiç birşey yemez nasıl yaşar pekde anlamam..yemek yiyen seçmeyen biriyle evli olmayı tercih ederdim keşke mutfaktan hiç çıkamasaydım:)))

anam ben yemek yapmayı bılmıyorum tam olarak bıgun karnıyarık yaptım sevıncten havaya uctu.. okadar mutlu oldukı anlatamam benıde mutlu ettı tabı:)hihoyyyt

benımkının kontorden gectı valla kızlar.bız tanıstıgımızdan evlenınceye kadar ayrı sehırlerdeydık oyuzden gece gunduz saatlerce durmadan konusurduk.malum onun ıcınde kontur lazım geldı.yalnızca onun kı deıl benımkıde ole oldu alkisalkisalkis

erkeklerin kalbine giden yol boğazından mı geçer? geçer! :D hatta o kalbe biri dokunamıyorsa iyi yemek yapmayı öğrenen erkeler var :D çok gördüm hatta birinin kalbine dokunmaya çalışıyorum ama.. :/ bu yanık yemeklerle biraz zor işim...

Back
X