Kızlar, gece gece yatak odasında tek kaldım yine, Normalde, geç yatmamak için barismanin yollarına bakarim da alışmak lazım dimi

Sorun şu ki,eşimle 2 yildir evli ve uzunca süredir birlikteyiz. Ben dört senedir üniversiteyi bitirdim ancak eşim de dört senedir okulu uzatiyor . Ve dönem sonunda okul ocak ayında bitecek diyip , ocak gelince hazirana kaldı diyerek beni devamlı oyaliyor. Bu nedenle eşime artık pek güvenemiyorum ve paranoya oldu bütün söyledikleri yalan gibi geliyor. Aslında hiç öyle biri değil dürüsttür ama bu konuda sözünde durmadigi gibi durustte davranmiyor. Her sene ocak ayını sonra haziran ayını bekliyorum ve her seferinde aynı cevabı alıyorum.
Ve bu sorun nedenyle türlü sıkıntılar çektik, evin geçimini ve sorumlugunu daha çok ben ustlendim. Yeri geldi o evde oturdu ben çalıştım . Çoğunlukla kendimi eş değilde veli gibi hissettim. Hem bu durum hem de sürekli yarattığı hayal kırıklığı beni inanılmaz yıprattı. Artık mezun olacağına inanmıyorum . Simdi de bir kaç dersim kaldı diyor ama ben bir kaç sene kalmıştır diye düşünüyorum artık.
Akşamda bu nedenlerle kavga ettik. Ben bana net konusmadigindan artık sana inanamıyorum, ilerde De cozulmeyek sorunlara neden oldugun icin sana hakkımı helal etmiyorum, artık okul bitse bile mutlu olamiycam dedim. O da bende sana hakkımı helal etmiyorum dedi. Bende peki dedim ciktim.
Yani arkadaşlar, calisiyoruz, ugrasiyoruz, sabrediyoruz ama karşı taraf farkında bile olmuyor. Yıllar sonra olurda mezun olursa destekçi olduğum için bana teşekkür etmeyecek kadar nankör oldugunu tahmin ediyordum, ancak daha şimdiden böyle demesi çok zoruma gitti. Beni nasil yiprattigini çok iyi biliyor oysa