Bu son olayla kafama iyice yerleşti. Konum burada https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hic-flortu-olmamis-erkek.1107222/
Daha önce de yaşamıştım böyle şeyler. 28 yaşındayım 24 yaşındayken nişan attım. 22 yaşındayken nişanlanmıştım .2 yıl nişanlı kaldım öncesinde de 3 senelik flört dönemim vardı .19 yaşında başlayan ilişkim 24 yaşında son buldu . İlkim olan bu kişiye çok aşıktım birçok ilkimi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve ayrıldım. Beraber tatillere giderdik harika zamanlar geçirdik ama bitti sonuçta .
25 yaşından itibaren hayatıma giren her kişiye geçmişimi anlattıgımda eski nişanlımla tatile gittiğimi vs çok ayrıntıya girmiyorum tabi ama üstün körü anlatıyorum . Hep sorun yaratıyor hayatımdaki yeni kişiler ve bana karsı hareketleri değişiyor.
Nişan atıp mutlu olan yeniden evlenenler sevilenler var mı ?
Nişanlanıp ayrılman sorun değil ama tatillere gittiğini anlatmana gerek yok, neden bahsediyorsun ki, tatil de sorun olmamalı tabi ki ama anlatmana da hiç gerek yok.
Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?