- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
muhafazakar ve dindarin ne oldugunu biliyomusunuz???aydin ve ilerici bayan!!!Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
Niye anlatıyorsun? Bilseler ne olacakBu son olayla kafama iyice yerleşti. Konum burada https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hic-flortu-olmamis-erkek.1107222/
Daha önce de yaşamıştım böyle şeyler. 28 yaşındayım 24 yaşındayken nişan attım. 22 yaşındayken nişanlanmıştım .2 yıl nişanlı kaldım öncesinde de 3 senelik flört dönemim vardı .19 yaşında başlayan ilişkim 24 yaşında son buldu . İlkim olan bu kişiye çok aşıktım birçok ilkimi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve ayrıldım. Beraber tatillere giderdik harika zamanlar geçirdik ama bitti sonuçta .
25 yaşından itibaren hayatıma giren her kişiye geçmişimi anlattıgımda eski nişanlımla tatile gittiğimi vs çok ayrıntıya girmiyorum tabi ama üstün körü anlatıyorum . Hep sorun yaratıyor hayatımdaki yeni kişiler ve bana karsı hareketleri değişiyor.
Nişan atıp mutlu olan yeniden evlenenler sevilenler var mı ?
Bu konuyu şöyle çeşitlendirebiliriz:
Erkeklerin geçmişte sevgilisi olan kadına bakış açısı
Erkeklerin söz atmış kadına bakış açısı
Erkeklerin nişan atmış kadına bakış açısı
Erkeklerin boşanmış kadına bakış açısı
Erkeklerin kadınlara bakış açısı
Böyle erkeklerden bi b.k olmaz.
Nişanlanıp ayrılman sorun değil ama tatillere gittiğini anlatman sacma.Senin gecmisini kimse kafasinda canlandirmak zorunda deil.Yani bana da dese sewgilim veya esim.iste nisanlimla sunlari yaptim bunlari yaptim diye bir sogurum ondan.Bu son olayla kafama iyice yerleşti. Konum burada https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hic-flortu-olmamis-erkek.1107222/
Daha önce de yaşamıştım böyle şeyler. 28 yaşındayım 24 yaşındayken nişan attım. 22 yaşındayken nişanlanmıştım .2 yıl nişanlı kaldım öncesinde de 3 senelik flört dönemim vardı .19 yaşında başlayan ilişkim 24 yaşında son buldu . İlkim olan bu kişiye çok aşıktım birçok ilkimi onunla yaşadım ama o beni aldattı ve ayrıldım. Beraber tatillere giderdik harika zamanlar geçirdik ama bitti sonuçta .
25 yaşından itibaren hayatıma giren her kişiye geçmişimi anlattıgımda eski nişanlımla tatile gittiğimi vs çok ayrıntıya girmiyorum tabi ama üstün körü anlatıyorum . Hep sorun yaratıyor hayatımdaki yeni kişiler ve bana karsı hareketleri değişiyor.
Nişan atıp mutlu olan yeniden evlenenler sevilenler var mı ?
Muhafazakar insanlar kadini esya gibi mi görüyormuş, nasıl iğrenc bir genelleme!! Kadını cinsel obje olarak gören " ileri" görüşlü milyon tane erkek varken birde. Neyse ki renginiz griye dönmüş...Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
Bu söylediğiniz mantıklı bir şey mi sizce? Dindar insandan uzak dur, aydın insana yaklaş nasıl bir mantık! Dindar insan aydın fikirli olamaz mı? Siz bunu yazarken kendinizi aydın ve ileri fikirli mi sanıyorsunuz? Bence çok yoz düşünüyorsunuz. İnsanları sınıflayıp ayrıştırmak, birbirini anlamak istemeyen zıt kutupların ortaya çıkmasına sebeptir.Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
+9876547765688Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?