Erkeklerin nişan atmış kadına bakış açısı

Ben iyi ki atmışım şimdi çok sevdiğim, beni ben olduğum için seven biriyle beraberim. Zamanı gelince oluyor her şey bazen çok çabuk bazen geç

Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
muhafazakar ve dindarin ne oldugunu biliyomusunuz???aydin ve ilerici bayan!!!

Ben ben ben , kısa süreli kavga esnasında ailemle nasıl bir tesadüf ise görücü için arayan iç adayının telefonu ben açtım gel beni al goca istiyom dedim. Göbek bağı hala an ennesine bağlı biriyle nişanlandık, gerdeğe girsek annemde gelsin diyecek o derece tövbe estavfurullah ,düğün salonunda yaptığım nişanı 3 günde bozdum. Eşim bilir ha en ince Ayrıntıya kadar hiçbirşeyi bilmek zorunda degil . Bunu hiç sorun etmedi bir kere konuştuk kapandı gitti

Niye anlatıyorsun? Bilseler ne olacak

Anlaşamamışsınız, bir şeyler yolunda gitmemiş ve bir durum sonlandırılmış. Bunda davranışların değişmesine sebep olacak bir şey göremiyorum.
Zaten bu sebepten size bakış açısı değişecek insan başından kendini belli edip, hayatınızı meşgul etmiyorsa ne ala.
Bu geçmiş anlatma mevzusu tuhaf geldi. Anlatıyorsanız bile konunun eski ilişkiler mevzusuna gelmemesi gerekir diye düşünüyorum. Suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramaz.

Nişanlanıp/evlenip ayrılmakta sorun yok. Bu durumları sorun edecek kişilere denk gelmişsin sadece yani sorun karşı tarafın bakış açısı. Ama inan seni sen olduğun için seven, seni yaşadıklarınla yargılamayacak, yaşadıklarına saygı duyacak insanlarda var.

1 defa söz 1 defa nişan attım şu an evliyim çok şükür mutluyum kafanıza yatmazsa ayrılırsınız bu bir ayıp değildir

Bu konuyu şöyle çeşitlendirebiliriz:

Erkeklerin geçmişte sevgilisi olan kadına bakış açısı
Erkeklerin söz atmış kadına bakış açısı
Erkeklerin nişan atmış kadına bakış açısı
Erkeklerin boşanmış kadına bakış açısı
Erkeklerin kadınlara bakış açısı

Böyle erkeklerden bi b.k olmaz.

Nişanlanıp ayrılman sorun değil ama tatillere gittiğini anlatman sacma.Senin gecmisini kimse kafasinda canlandirmak zorunda deil.Yani bana da dese sewgilim veya esim.iste nisanlimla sunlari yaptim bunlari yaptim diye bir sogurum ondan.

Acaba bunu siz mi çok takıyorsunuzda karşınıza bu tarz cümleleri kuran bu kafa yapısında olan insanlar mı çıkıyor?

sevgiliden ayrılmak ile nişanlıdan ayrılmak arasındaki fark ne ki?

ne yazık ki böyle bir durum var. Kadın hep bu konularda geri olmalı gibi bir anlayış var..

Yasam tarziyla alakali bir durum bu. Muhafazakar, dindar, ataerkil insanlardan uzak durup aydin, ilerici, kadini esyaegibi gormeyen, yenilikci, ozgur dusunceli insanlarla iliski kurarsan, boyle seyler yasamazsin. Nisan atmakla ilgili bisi degil yani
Muhafazakar insanlar kadini esya gibi mi görüyormuş, nasıl iğrenc bir genelleme!! Kadını cinsel obje olarak gören " ileri" görüşlü milyon tane erkek varken birde. Neyse ki renginiz griye dönmüş...

Nişanlanıp ayrılmakta hatta evlenip boşanmakta sorun yok bence. Bir sürü insan tanıyorum ikinci evliliğini yapmış ya da yapmak üzere olan. Acaba siz kendiniz bu konuyu dert edip karşı tarafa yansıtıyor olabilir misiniz ? Bir de tatildir birlikte geçirilen zamanın detaylarıdır bunları insan bilmek istemeyebilir. Hatta bilmese daha iyi olur. Benim de erkek arkadaşım şuraya gittik bunları yaptık diye anlatsa rahatsız olabilirim. Herkesin geçmişte birşeyler yaşadığını biliyoruz ama bunları zaman ve mekan verilerek kafanda canlandırmak insanda ne bileyim nahoş bir his yaratıyor. Bunun cinsiyetle ya da kadına bakış açısıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Yabancıların “too much information” diye bir lafı vardır yani gereksiz derecede fazla bilgi. Nişanladım ayrıldım diyerek zaten dürüstlük sorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuz gerisi “too much information”.

Bu söylediğiniz mantıklı bir şey mi sizce? Dindar insandan uzak dur, aydın insana yaklaş nasıl bir mantık! Dindar insan aydın fikirli olamaz mı? Siz bunu yazarken kendinizi aydın ve ileri fikirli mi sanıyorsunuz? Bence çok yoz düşünüyorsunuz. İnsanları sınıflayıp ayrıştırmak, birbirini anlamak istemeyen zıt kutupların ortaya çıkmasına sebeptir.
Konu sahibi, bence sizin durumunuz esas olarak nişan atmakla ilgili değil. Nişanlınızla tatile falan gittiğinizi yazmışsınız, bence bu tür şeyler hoşlarına gitmiyor olabilir. Bu da kişisel bir tercih. Sizi kandırıp sorun etmiyor gibi görünüp sonra farklı karakterde çıksalar daha kötü.

neden eskiyi üstünkörü olsa da anlatıyorsun?
hayatımdaki insan bana geçmişini anlatsın istemem ben, illaki yaşanmıştır birşeyler ama bunu ondan duyarsam soğuyorum. siz de anlatmasanız ne gerek varki?

Hiçbir sevgilim ya flörtümle geçmişte sevişmiş olmamla ilgili sıkıntı yaşamadım.

Bu biraz da sizin duruşunuza bağlı. Eğer bunu karşıdakine anlatmak zorundaymış gibi anlatırsanız onlar da öyle algılıyorlardır.

Halbuki ben buyum tarzında laf arasında konuşulabilecek şeyler bunlar.

+9876547765688

Çevrenizi ve kendinizi değiştirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…