- Emoji Skoru
- 75
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi lesmerisss
bana kendisi istek attı, aynı lisede okumuştuk türkçe hocamın oğluydu ama tanışmıyorduk hani. daha sonrasında instadan ortak arkadaşımız olmamasına rağmen beni buldu ve istek attı. ben de kabul ettim. sanata düşkün bir insanım severim ve ilgilenen insanlardan da etkilenirim piyano ve edebiyatla ilgileniyorum. kendisi resimle ilgilenen çok güzel çizen biri. ve bende ne bileyim gözüme güzel geldi hoşlandım bu durumdan. aşık olmaktan bahsetmiyorum. daha sonra hikaye atıyorum beğeniyor kaç tanesine, tekrar tekrar bakıyor üste çıkıyor adı falan. müziklerimi beğeniyor vs. ama asla mesaj yazmıyor. artı olarak yakın arkadaşa da aldı beni. blog olarak yazı yazdığını fark ettim onu da çok güzel yapıyordu gerçekten yeteneği var (yakın arkadaşlarda paylaşıyordu) her neyse hoşuma gitti bu da. daha sonrasında bende attığı hikayeleri vs beğendim yakın arkadaşlara aldım. ve bugün bir anda beni karşılıklı takipten çıkardı hiçbir şey yokken hemde. asla ne yaptığını anlamadım. niyetini çözemedim. ne yapmaya çalışıyor sizce? kendi kendime gelin güvey olmadım ama etkilenmiştim biraz ve tavrı acayip geldi ilk defa böyle bir şey yaşadığım için anlamadım.