• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin niyetini anlamaya çalışmak

lesmerisss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
75
Puanlar
13
bana kendisi istek attı, aynı lisede okumuştuk türkçe hocamın oğluydu ama tanışmıyorduk hani. daha sonrasında instadan ortak arkadaşımız olmamasına rağmen beni buldu ve istek attı. ben de kabul ettim. sanata düşkün bir insanım severim ve ilgilenen insanlardan da etkilenirim piyano ve edebiyatla ilgileniyorum. kendisi resimle ilgilenen çok güzel çizen biri. ve bende ne bileyim gözüme güzel geldi hoşlandım bu durumdan. aşık olmaktan bahsetmiyorum. daha sonra hikaye atıyorum beğeniyor kaç tanesine, tekrar tekrar bakıyor üste çıkıyor adı falan. müziklerimi beğeniyor vs. ama asla mesaj yazmıyor. artı olarak yakın arkadaşa da aldı beni. blog olarak yazı yazdığını fark ettim onu da çok güzel yapıyordu gerçekten yeteneği var (yakın arkadaşlarda paylaşıyordu) her neyse hoşuma gitti bu da. daha sonrasında bende attığı hikayeleri vs beğendim yakın arkadaşlara aldım. ve bugün bir anda beni karşılıklı takipten çıkardı hiçbir şey yokken hemde. asla ne yaptığını anlamadım. niyetini çözemedim. ne yapmaya çalışıyor sizce? kendi kendime gelin güvey olmadım ama etkilenmiştim biraz ve tavrı acayip geldi ilk defa böyle bir şey yaşadığım için anlamadım.

Sevgilisi çıkarmıştır.
sevgilisi varken yakın arkadaşlarına alıp nasıl beğenebiliyor aklım almıyor. asla sevgili olayına girmeyeceğim bir de bu çocuk namazında niyazında dışarıdan gayet düzgün görünen bir çocuk. ilk kendimi sorguladım acaba yanlış bişi mi yaptım diye

Erkeklere fazla kafa yorma bence değmez. Konuyu okudum ben bile anlamadım o sevgilisnden geri ayrılınca sizi geri ekler o zaman kendin sorarsın

Erkeklerin niyeti okunmaz bacım. Herhangi bir şeyi herhangi bir niyetle yaptıklarını görmedim. Hele bir de 19 yaşında bir erkekse bu boşver gitsin. Davranışlarına fazla anlam yükleme. Sevgilisi vardır o çıkarmıştır.
yok 22 yaşında tıpçı

yok 22 yaşında tıpçı
Hiç farketmez inan bana. 0’ı 1’in sağına istediğin kadar doldur, 10,100,1000,10000,….. ama başındaki 1 silinince hiçbir anlamı kalmaz. O baştaki 1 de ergenlik hormonlarından dolayı siliniyor otomatik olarak :)

sevgilisi varken yakın arkadaşlarına alıp nasıl beğenebiliyor aklım almıyor. asla sevgili olayına girmeyeceğim bir de bu çocuk namazında niyazında dışarıdan gayet düzgün görünen bir çocuk. ilk kendimi sorguladım acaba yanlış bişi mi yaptım diye
Evli erkekler çatır çatır aldatiyor, yakin arkadaslarina almis begenmis cok mu.

Benim sevgilim birini yakin arkadaslarina alip begense ruhum duymaz, adamin instasini, begenilerini kontrol etmiyorum mesela.

Evli erkekler çatır çatır aldatiyor, yakin arkadaslarina almis begenmis cok mu.

Benim sevgilim birini yakin arkadaslarina alip begense ruhum duymaz, adamin instasini, begenilerini kontrol etmiyorum mesela.
ay oha ama abla. nasıl anlayacağız iyi birisini peki

Hiç farketmez inan bana. 0’ı 1’in sağına istediğin kadar doldur, 10,100,1000,10000,….. ama başındaki 1 silinince hiçbir anlamı kalmaz. O baştaki 1 de ergenlik hormonlarından dolayı siliniyor otomatik olarak :)
dışarıdan sanatla ilgilenen kendi halinde biri gibi gözüküyordu. bende okey olmuştum bu yüzden bir anda çıkartılınca şoka girdim

ay oha ama abla. nasıl anlayacağız iyi birisini peki
Anlayamayacagiz :D
Guven tanidikca olan bir sey. Sosyal medyasini kontrol etme ihtiyaci hissettiren birini hayatimda tutmam mesela. Kontrol etmek, aldatilmamanin garantisi degil cunku.

dışarıdan sanatla ilgilenen kendi halinde biri gibi gözüküyordu. bende okey olmuştum bu yüzden bir anda çıkartılınca şoka girdim
İnan bana ilerde bunlar çok önemsiz olacak senin için. Şu an ne hissettiğini anlayabiliyorum o yüzden tecrübelerimize güven. Sen de başka erkeklerle iletişim kur, sanatla ilgilen, hobilerin olsun, okulunu oku. Erkekleri de donunda salla geç mis gibi bir gençliğin var önünde 🙏🏻

Yakın arkadaşlara almasına fazla anlam yüklemişsiniz. Ben de bazen akrabalarla paylaşmak istemeyip arkadaşlarla paylaşmak istediğim durumlarda onları yakın arkadaşlara alıyorum.

Back
X