Erkeklerin Ters Davrandığı Kız Olmak

MerveCey94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
60
13
3
31
Arkadaşlar merhaba, ben iş hayatına yeni atılmış bir bayanım. İş yerindekilerden, günlük hayattaki sosyal çevremden memnunum ama işişkiler konusunda ya şanssızım ya salak ya da strateji yapamıyorum. Benden başta hoşlanan erkekler bir süre sonra aşırı ters davranmaya başlıyor -gerçi şu ana dek 3 kişide böyle oldu, üniversitede sevgilim vardı onla dini konularda farklılıktan ayrıldık ondan sonraki kişilerde sürekli ters davranışlar oldu. Üzerine de beni rakip olarak görmeye başladılar, napmam lazım ? Bilinçaltı düşüncelerim bozuk ondan mo böyle nedenini aşırı merak ediyorum.

Sende onlara ters davran kimseye yumuşak yüzlü olmakya gelmiyor özellikle iş hayatında
Cevabınıza teşekkürler Yok bunlar hoşlanılan Kişiler ama benden hoşlandıklarını da düşünüyorum çevremdekilerde öyle olduğunu düşünüyor hani teyit etmek açısından . Sonra adamlar aşırı ters davranıyor anlamadım gitti.

Adamlari tersliyorsan..aman bunla mi ugrascaz.diye onlar da sana ters davraniyorladir.
Yoksa hoslandiklari kiza neden ters davransinlar ki?

Adamlari tersliyorsan..aman bunla mi ugrascaz.diye onlar da sana ters davraniyorladir.
Yoksa hoslandiklari kiza neden ters davransinlar ki?
Yok bayağı iyi davranıyorum normalde babamı alttan almam, adamları alttan alıyorum. Sonra da kendime kızıyorum babacığım benim için neler yapıyor ben elin adamına iyi davranıyorum diye. YAnş bir şey oluyor birden tersliyorlar.

Cevabınıza teşekkürler Yok bunlar hoşlanılan Kişiler ama benden hoşlandıklarını da düşünüyorum çevremdekilerde öyle olduğunu düşünüyor hani teyit etmek açısından . Sonra adamlar aşırı ters davranıyor anlamadım gitti.
Rica ederim ,anormal bi durum gerçi erkekler de genel olarak normal sayılmazlar uzunnn zamandır evli olduğumdan flört işlerini bilmiyorum yeni nesilde ,kolay lokmamı arıyorlar anlamadım ki zira yeni nesil erkekler ciddi ilişkilerde çok yeteneksiz sıkmayın canınızı iki densizin hareketi sizi yıldırmasın

Dişiliğim mi düşük veya regresyon mu ne bi atalardan kalma düşüncelere bakıyorlar ya ne yaptırsam bilemedim ama son 3 tür aynı şeyler olması fena halde canımı sıktı...

çok ataerkil bir yerde mi yaşıyorsunuz bazı erkekler gizli kadın düşmanılar şimdi moda oldu erkeklerin kadınları küçümsemesi valla siz de onlara surat yapın yüz vermeyin terslerse.

ama erkeklerde bazı takıntılar var mesela kilolu kadınlara arkadaş olarak bile kötü davranıyor bir kısmı ya da tipini beğenmediklerine karşı kaba oluyorlar arkadaş dahi olarak.

arkadaşlarının bile güzel ve fit olmasını isteyen bir çevrem var ne yazık ki ordan biliyorum!

çok ataerkil bir yerde mi yaşıyorsunuz bazı erkekler gizli kadın düşmanılar şimdi moda oldu erkeklerin kadınları küçümsemesi valla siz de onlara surat yapın yüz vermeyin terslerse.

ama erkeklerde bazı takıntılar var mesela kilolu kadınlara arkadaş olarak bile kötü davranıyor bir kısmı ya da tipini beğenmediklerine karşı kaba oluyorlar arkadaş dahi olarak.

arkadaşlarının bile güzel ve fit olmasını isteyen bir çevrem var ne yazık ki ordan biliyorum!
Kendimi övmek için demiyorum da güzel ve fitim :) hani onla alakası yoktur da şöyle bir şey fark ettim ailem benle ilgili mesela adam soruyor ailen napıyor neler yapıyorsunuz işte birlikte tatile gittik şunu bununuaptık diye sanki ondan sonra hınç duyup rekabete giriyorlar. Ama kadın düşmanı erkek çooook var ya . İstanbul’daki erkek de bunu yaptı Ankara’daki de ...

Hatta yeni hat aldım yurtdışına çıkınca normal bir erkek arkadaş var normal normal konuşuyorduk çocuğa yolladım numaramı engellemişmwhatsapptan beni hani ben sana bişi yapmadım ki amaç nedir anlamadım.

Kendimi övmek için demiyorum da güzel ve fitim :) hani onla alakası yoktur da şöyle bir şey fark ettim ailem benle ilgili mesela adam soruyor ailen napıyor neler yapıyorsunuz işte birlikte tatile gittik şunu bununuaptık diye sanki ondan sonra hınç duyup rekabete giriyorlar. Ama kadın düşmanı erkek çooook var ya . İstanbul’daki erkek de bunu yaptı Ankara’daki de ...

Hatta yeni hat aldım yurtdışına çıkınca normal bir erkek arkadaş var normal normal konuşuyorduk çocuğa yolladım numaramı engellemişmwhatsapptan beni hani ben sana bişi yapmadım ki amaç nedir anlamadım.

ailenle iyiyse aran hınç duymuyorlardır. aa bu kızdan bize ekmek çıkmaz günübirlik takılıncak kız değil diyip gıcık oluyorlardır aradaki farkı gör. güzel fitsen cinsellik için gelen çoktur eğer o modda takılmazsan da sinir oluyorlar kendimden biliyorum.

o engelleme olayı da ya kuyruk acısıdır ya da sevgilisi yapmıştır. normal erkek arkadaşlarım bile durduk yere siliyorlar sosyal medyadan ama denk gelince bana gayet normaller bi bakıyorum hop profil fotosu 2 kafa oluyor ordan anlıyorum :D

takma be yav bu devirde normal erkek kalmamış ben sallamıyorum evde kaldıysam kaldım napam ruh hastalarını çekip kendim hasta olcağıma. baksana daha sevgili bile olmadan sana kendini ne kadar kötü hissettirmişler düşün onlardan biriyle evli olsan ne halde olurdun

bunun sebebi biraz da aaa yurtdışına gitti artık ekmek çıkmaz bundan kafası. insanlar çok gaddarlar bana kız arkadaşlarım bile bunu yapıyorlar. takma.

ailenle iyiyse aran hınç duymuyorlardır. aa bu kızdan bize ekmek çıkmaz günübirlik takılıncak kız değil diyip gıcık oluyorlardır aradaki farkı gör. güzel fitsen cinsellik için gelen çoktur eğer o modda takılmazsan da sinir oluyorlar kendimden biliyorum.

o engelleme olayı da ya kuyruk acısıdır ya da sevgilisi yapmıştır. normal erkek arkadaşlarım bile durduk yere siliyorlar sosyal medyadan ama denk gelince bana gayet normaller bi bakıyorum hop profil fotosu 2 kafa oluyor ordan anlıyorum :KK70:

takma be yav bu devirde normal erkek kalmamış ben sallamıyorum evde kaldıysam kaldım napam ruh hastalarını çekip kendim hasta olcağıma. baksana daha sevgili bile olmadan sana kendini ne kadar kötü hissettirmişler düşün onlardan biriyle evli olsan ne halde olurdun
Ya ama tüm erkekler nasıl böyle olabilir ki ? Anneler yetiştirirken hiç mi bakmıyor ? Bu erkeklerden birinin annesi de babası da TÜBİTAK’da çalışıyordu mesela yani şey için diyorum bilgisiz insanlar değiller okumuşlar etmişler sen oğlunu niye böyle yetiştirdin ki ? Evli erkeklerde mi böyle davranıyor karılarına anlayamıyorum.

bunun sebebi biraz da aaa yurtdışına gitti artık ekmek çıkmaz bundan kafası. insanlar çok gaddarlar bana kız arkadaşlarım bile bunu yapıyorlar. takma.
Ama çok saçma değil mi ? Kız arkadaşlarınız niye yapıyor ki ? Ben insan ilişkilerinde sınıfta kaldım.

Ya ama tüm erkekler nasıl böyle olabilir ki ? Anneler yetiştirirken hiç mi bakmıyor ? Bu erkeklerden birinin annesi de babası da TÜBİTAK’da çalışıyordu mesela yani şey için diyorum bilgisiz insanlar değiller okumuşlar etmişler sen oğlunu niye böyle yetiştirdin ki ? Evli erkeklerde mi böyle davranıyor karılarına anlayamıyorum.

cevap olarak evet bakmıyorlar anca şimdiki neslin anneleri belki biraz eğitiyordur oğullarını.

valla öyle tipler de gelinim tübitakta çalışsın ama oğluma yemek yapsın donunu yıkasın kafasında bu ülkede. oğlan da şımarık oluyor sonuç olarak.

Back
X