bak bu rekabet olayını ben bilirim eski sevgilim bana yaptı.
başarılıysan çevrendeki erkekler de başarılıysa komplekse giriyorlar bu dediğimi her kadın anlamıyor ama var böyle tipler. muhtemelen narsist bu erkekler. ne yazık ki başarılıların içinde oranları çok fazla. sen güzel başarılı sosyalsin diye sana gelirler sonra sırf öyle olduğun için senle rekabet ederler.
benim ex diyeyim sen öküz anla. telefonum bozuldu yeni tel aldım of bu telefondan da sıkıldım diyip çat diye masaya vurup kırdı yeni tel aldı kendine. ailem doğum günümde araba aldı adam borç harç kendi arabasını değiştirdi altta kalmayayım diye.
var böyle erkekler ve artık gözünden anlıyorum o erkekleri. biraz araştır sen de anla seni düşüremesinler inan bana dua edersin ilişki yaşamadan bir narsisti tanıcak hale gelirsen çooook zaman kazancın olur hem.
bak sonrasında başka bir hoşlandığım çocuk vardı koşuda denk geldik ne kadar koştun falan dedi azdı kilometrem ay o kadar mı koştun blabla küçümsedi beni neden haspam benden çok koşuyor o süper erkek bense koca g.t neyse adamı sildim olmaz bunla diye. artık katlanamıyorum poposu kalkık beni küçümsemeye çalışan erkeğe. bulamıcam da heralde hem başarılı olup hem kompleksli olmayan erkek
ay gece gece içimi döktüm puahaha