Erkeklerin Ters Davrandığı Kız Olmak

Yok 2 tanesi benim arkadaşlarıma da dile getirmiş diğer kalan bir tanesini bilmiyorum da ben Merve’den hoşlanıyorum diye ama sonrasında çok manyakça davranışlar sergilediler görseniz... birde benle rekabet etmeye başladılar. Bir tanesi ben doktora bursu aldım güzel bir okuldan ondan sonra nasıl verirler sana ya diye kesti iletişimi hatta ahahah :KK70:

:KK48::KK48: Çok iyi ya bayağı kıskanmış. Bir diğer ihtimal de şu olabilir. Yurtdışına taşınmışsınız galiba. Artık bu iş olmaz diye düşünüp yeni ilişkiye başlamış olabilir wpden engelleyen çocuk. Kız arkadaşı engelletmiştir belki sizi.

Ama diğer türlü nasıl olacağız ? Politik doğruculuk gibi mi olmak lazım ?

evet. ben yapamadım sen yaparsın umarım. dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı..

kendini öv yaşadığın kötülükleri anlatma kimseye 1sen 5 göster kendini. inan devir böyle sen yapmazsan seni ezerler. bi bakmışsın senden 10 kat yerde tipler ellerde tutuluyor seni harcamışlar.

:KK48::KK48: Çok iyi ya bayağı kıskanmış. Bir diğer ihtimal de şu olabilir. Yurtdışına taşınmışsınız galiba. Artık bu iş olmaz diye düşünüp yeni ilişkiye başlamış olabilir wpden engelleyen çocuk. Kız arkadaşı engelletmiştir belki sizi.
Ama mesaj attığım an engelledi ve attığım saat mesai saatiydi yani kız arkadaşı engellemiş olamaz kendi engellemiş direkt :( Yani bu çocuk bizden katbekat zengin...

evet. ben yapamadım sen yaparsın umarım. dediğimi yap yaptığımı yapma hesabı..

kendini öv yaşadığın kötülükleri anlatma kimseye 1sen 5 göster kendini. inan devir böyle sen yapmazsan seni ezerler. bi bakmışsın senden 10 kat yerde tipler ellerde tutuluyor seni harcamışlar.
Valla dediklerinizin secreenshptunu alıyorum tekrar tekrar okuyacağım çok doğru . Yaşadığın kötülüklerden kastınız nedir dertleri anlatma manasında mo ? Onları da koz olarak kullanıyorlar gerçekten

Ama mesaj attığım an engelledi ve attığım saat mesai saatiydi yani kız arkadaşı engellemiş olamaz kendi engellemiş direkt :KK43: Yani bu çocuk bizden katbekat zengin...

kız arkadaşı görmesin diye engellemiştir.

ya boşver zenginse zengin. sen de başarılısın zengin olursun takılma bu zenginliklere.

babadan zengin tiplere gıcık olurum ben şımarık tembeller oluyorlar uzak durmakta fayda var

kız arkadaşı görmesin diye engellemiştir.

ya boşver zenginse zengin. sen de başarılısın zengin olursun takılma bu zenginliklere.

babadan zengin tiplere gıcık olurum ben şımarık tembeller oluyorlar uzak durmakta fayda var
Yok erkekler çok fena olmuş Ya nasıl düzgününe denk gelirim bilemem :)

Valla dediklerinizin secreenshptunu alıyorum tekrar tekrar okuyacağım çok doğru . Yaşadığın kötülüklerden kastınız nedir dertleri anlatma manasında mo ? Onları da koz olarak kullanıyorlar gerçekten

aynen o dertleri dinlerler aa canım haklısın derler sonra da sırf yaşadın diye suçlusu sen olursun. bizde mağduru suçlama var biri sana kötü davransa bile derler ki bunda sorun var ki kötü davrandı kesin.

bak buraya yazdığın gibi anlatma mesela 3 kişi de aynı şeyi yaptı diye arkadaşlarına ailene bile.

aynen o dertleri dinlerler aa canım haklısın derler sonra da sırf yaşadın diye suçlusu sen olursun. bizde mağduru suçlama var biri sana kötü davransa bile derler ki bunda sorun var ki kötü davrandı kesin.

bak buraya yazdığın gibi anlatma mesela 3 kişi de aynı şeyi yaptı diye arkadaşlarına ailene bile.
Çok doğru tespitler dediğiniz gibi kullanılıyor sonrasında :)

Ben birde bir konu daha açtım ona da bakarsanız :)

Bence mesafeli duruş kazanıp onu bozmayın
Biraz çekinilen bir insan olmak her daim avantaj

Bir de erkekler kendilerine iyi davranan kızlara iyi davranmıyor değişikler
Ya burada da çok gördüm hesap ödeten erkekler diye konu açmışlar kızlar bu hale getirdi annelerde yanlış yetiştiriyor :( x

bak sonrasında başka bir hoşlandığım çocuk vardı koşuda denk geldik ne kadar koştun falan dedi azdı kilometrem ay o kadar mı koştun blabla küçümsedi beni neden haspam benden çok koşuyor o süper erkek bense koca g.t neyse adamı sildim olmaz bunla diye. artık katlanamıyorum poposu kalkık beni küçümsemeye çalışan erkeğe

Acaba farkinda olmadan burdaki ornekteki gibi kendini begenmis kibirli ya da hava atan bir eda mi takiniyorsunuz? Mesela o yurtdisi muhabbetinde belki hava atar gibi yaptiniz da cocuk da bu halinizden sıkılıp engelledi. Bu tavir da hoslansalar bile erkekleri uzaklastirabilir.alintiladigim uye de adamin kibirli hali nedeniyle silmis mesela. Cunku hep anlattiginiz ornekler kendinizle ilgili basarilar ya da guzel tecrubeler. Bunlari anlatirken biraz havali anlatiyor olabilir misiniz?

Acaba farkinda olmadan burdaki ornekteki gibi kendini begenmis kibirli ya da hava atan bir eda mi takiniyorsunuz? Mesela o yurtdisi muhabbetinde belki hava atar gibi yaptiniz da cocuk da bu halinizden sıkılıp engelledi. Bu tavir da hoslansalar bile erkekleri uzaklastirabilir.alintiladigim uye de adamin kibirli hali nedeniyle silmis mesela. Cunku hep anlattiginiz ornekler kendinizle ilgili basarilar ya da guzel tecrubeler. Bunlari anlatirken biraz havali anlatiyor olabilir misiniz?
Hayır çünkü bu çocuk zaten yurtdışında çok faha iyi bir ülkede yaşıyor :D sitede zaten yurtdışıyla alakalı bir cümle kursak bile herkes hemen hava atıyor olabilir misiniz demiş herhalde bizim ülkede insanlar çok üzülüyor yurtdışında eğitim görmüş kişi görünce içler buruluyor /(

Hayır çünkü bu çocuk zaten yurtdışında çok faha iyi bir ülkede yaşıyor :KK70: sitede zaten yurtdışıyla alakalı bir cümle kursak bile herkes hemen hava atıyor olabilir misiniz demiş herhalde bizim ülkede insanlar çok üzülüyor yurtdışında eğitim görmüş kişi görünce içler buruluyor /(
Yok ya ben ne uzulcem egitimimden de isimden de memnunum cok sukur:) alinti yaptigim uyenin mesajini tekrar okursaniz ordaki olaya benziyor sizin olay da. Orda uye hanim cocuga sinir olmus iletisimi kesmis sanki burda da ayni sebep gibi geldi bana. Konu cocugun daha guzel bir ulkede yasamasi degil tavirlardan kaynaklanabilir.

Back
X