erkeklerin vefasızlığı kanıtlandı

netertua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
2.110
12
116
Diğer
Başlığı okuyunca erkek ziyaretçilerimizi belki biraz kızdıracak bir araştırmayı paylaşmak istiyoruz. Sonuçta hiç bir erkek vefasız olduğunu kabul etmez ama gerçekler acıdır ne yazık ki… Bunun için belki araştırmalara da gerek yoktur, ülkemizde kadınların yaşadıklarını düşününce araştırma sonuçlarıyla ispatlanmış olması bir nebze erkeklerce kabul edilebilir belki.

Daily Mail’de yayınlanan bir habere göre; ABD’de yapılan bir araştırma ile erkeklerin hasta eşini terk etme olasılığının yedi kat fazla olduğu açıklanıyor.

Sözü edilen araştırmada, beşyüzden fazla evli çiftler arasında kanser ve MS gibi hayati tehdit oluşturan hastalığı olanların durumları değerlendirildi ve hastalık dönemlerinde, hasta olan kadın ise evliliğin bitme olasılığının daha fazla olduğu belirlendi.

Ms hastalığı olup ta boşananlar arasında yirmiüç çiftin yirmiikisinin kadın hasta olduğu, evliliği biten yirmiüç beyin tümörü hastasından onsekizinin kadın olduğu belirlenen araştırmada, diğer kanser hastalıklarına yakalanmış ve ondört evliliği bitmiş çiftlerde hasta olan tarafın ise onüçünün kadın olduğu tesbit edildi.

Ayrıca; Washington Üniversitesinde yapılan bu araştırma sonucunda ise, erkeğin hasta olduğu evliliklerde sadece yüzde üç boşanma görülürken, kadının hasta olduğu evliliklerde boşanma oranı yüzde yirmibir olarak belirlendi.

Bunların dışında araştırmada, ayrılıkla sonuçlanan ilişkinin sağlık üzerindeki etkisi de belirlendi. Eşinden ayrılmış hastalar daha uzun süre hastanede kalırken, antidepresan kullanımı ve radyoterapi gibi uzun süreli tedavileri tamamlama ihtimali ise daha az olduğu ortaya çıktı.

ALINTIDIR

arkadaşlar siz bu görüşe katılıyor musunuz?
isterseniz fikirlerinizi burada paylaşabiliriz.

bana göre doğru,
erkekler kadınlara göre daha vefasız.
tabiki istisnalar vardır ama gördüğüm kadarıyla öyle.hem araştımayla da ispatlanmış

bence doğru, hatta daha yakında böyle bişey kuzenimin başına geldi, kendisine MS teşhisi kondu ve akabinde nişanlısı tarafından terk edildi

bence bu işin erkeği bayanı yok ben katılmıyorum.bu şekilde olup eşini terkeden çok kadın da duydum , gördüm.insanın içinde olan bir şey bu.sevgiyle alakalı bir durum.

çok geçmiş olsun canım. :çok üzgünüm:
Allah şifa versin.

saol canım ama biliyosun MS nin tedavisi yok, bilmiyorumda tedavisi olamayan hastalıklarda kadınlarda eşini ya da nişanlısını terk edebilir, çok büyük özveri gerektirir beraber kalmak çünkü, aslında onları suçlayamıyorumda
tabii yüzdeye vurursan erkekler daha meyillidir bence, çünkü basit bi gripte bile karısına bi çorba yapmayan erkekler var

bence bu işin erkeği bayanı yok ben katılmıyorum.bu şekilde olup eşini terkeden çok kadın da duydum , gördüm.insanın içinde olan bir şey bu.sevgiyle alakalı bir durum.

sen de haklısın.doğru söylüyorsun. a.s
ama erkekler daha çabuk terkediyor sanki.

Ben buna katılmıyorum..Vefasız erkek daha çok olabilir ama hasta eşlerini terk eden kadınlarda var.Teyzeme kanser teşhisi konmuştu,eniştem onun hep yanındaydı,o öldükten sonra alyansı bile hala parmağında,istese çoktan evlenip yeni bir hayat kurabilirdi kendine..Diyeceğim o dur ki,beş parmağın beşi de bir değil...

haklısın.
''erkekler kadının sağlığını severler'' bu söze de katılmıyor değilim.

yok canım bence erkek kadın farketmiyor. kadın da yapıyor erkek de.

doğru %70 kalitesiz %30 kaliteliyi yakalamak çok zor bayanlar için çoğuda fes ediyor zaten, hepsi kötü diye

öncelikle başınız sağolsun.:çok üzgünüm:
ne kadar da güzel eniştenizi tebrik ederim.maşallah alkisalkisalkis alkisalkisalkis

belki kişiye göre değişir ama ne eşim nede ben kesinlikle böyle birşeyi aklımızdan bile geçirmeyiz. ben acı içinde kıvranırken göz yaşı döken bir eşim var. aslaa asla ona kondurmam bunu

ben bunun dogruluguna inanmiyorum..her insan bir deyil..ona kalirsa vefasiz kadinlarda var...bu arastirmacilarin tesbitleri cogunlukta dogru cikmiyo ve inanmiyorum...insan kendi neyi görüyorsa yasiyorsa ve nelere sahit oluyorsa ona inanmali..arastimacilara deyil...zaten biktim onlarin sacma sapan arastirma sonuclarindan...:enbuyukkk:

Bence bu erkek kadin olmakla degilde kisilikle ve vicdanla alakali. Vicdani olan kolay kolay terkedemez esini hastayken.

şuan yaşadığımız durumları erkek-kadın diye ayırmaya gerek yok bence...
günümüzde herşeyi,herkesten beklemek mümkün

valla sağlığımıza dikkat etmeliyiz.yoksa kimseden hayır yok.Allah sağlık versin herkese.zaten bunu hepimiz az çok evliliğimizde hissetmişizdir.biraz hasta olup işleri aksatsak erkekler hemen mırın kırın etmeye başlarlarklava: ama sağlığın yerindeyse her arzularını yerine getiriyorsan senden iyisi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…