Selam
Bu aralar beni rahatsız eden durumu arka arkaya yaşadım.Cok da harika bir fiziğim yok hatta standartin altında bir boya sahibim.Birkac aydır spor yapıyorum vücudum şekle girdi ve kaslandi ama karşıdan anlasilan bir şey değil yani ben ciplakken fark ediyorum
Bir arkadaş bir konuyu konuşurken senin de vücudun çok sportif duruyor dedi.Kizardim bir şey de diyemedim.Yine bir gosteride yandaki arkadaş eğilip sen de yaparsın vücudun esnektir dedi.Bana yine bir kal geldi.Yani bunu diyen kadın olsa veya sevgilim olsa hoşuma gider ama pek samimiyetim olmadığı erkeklerden duyunca tuhafıma gidiyor yani teşekkür etsen iltifat değil ne munasabet sen vücuduma mi bakıyorsun desen siz yanlış anladıniz diyecek bir de kendini bir şey zannediyor diyecek.Nasil tepki vermeyelim bana kendimi kötü hissettiriyor bu tarz söylemler yoksa ben mi bagnazca düşünüyorum normal mi yani bir erkegin buna yorum yapması?
Bu aralar beni rahatsız eden durumu arka arkaya yaşadım.Cok da harika bir fiziğim yok hatta standartin altında bir boya sahibim.Birkac aydır spor yapıyorum vücudum şekle girdi ve kaslandi ama karşıdan anlasilan bir şey değil yani ben ciplakken fark ediyorum