- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
erkeklerin yabancı kızları basit olarak görmesine tahamül edemiyorum..
bugün bi alışveriş merkezinin döner kapısından geçiyoruz arkadaşımla önümde iki tane çocuk çocuklar bizden küçükler belli yani.. beni görp abi arkada rus var şu kapı bozulsada aksiyon yaşasak dediğini duydum..
bana baksana sen bana mı dedin dedim aa türkmüş kusura bakma abla dedi..
bu ne terbiyesizlik bu ne ahlaksızlık nerde kaldı bizim misafirperverliğimiz..
yurdumuza gelen yabancı kızlara neden yollu muamelesi yapılıyo?
geçende internete gezinirken bi haber gördüm türk erkeklerinin rus kızı tavlama sanatı mı yazıyodu yalan olmasın buna benzer rus ayarlamak için tavsiyeler yani..
tamam kızlar fazla rahat açık giyiniyolar bunların etkisi olabilir ama bence bunun adı ahlaksızlık..
bi kadın olarak yerli yabancı hiç bi kadının bu şekilde görülmesini istemiyorum gerçekten erkeklerden tiksinir boyuta geldim artık..
sinirliyim dert değil belki ama canımı sıktılar..
bugün bi alışveriş merkezinin döner kapısından geçiyoruz arkadaşımla önümde iki tane çocuk çocuklar bizden küçükler belli yani.. beni görp abi arkada rus var şu kapı bozulsada aksiyon yaşasak dediğini duydum..
bana baksana sen bana mı dedin dedim aa türkmüş kusura bakma abla dedi..
bu ne terbiyesizlik bu ne ahlaksızlık nerde kaldı bizim misafirperverliğimiz..
yurdumuza gelen yabancı kızlara neden yollu muamelesi yapılıyo?
geçende internete gezinirken bi haber gördüm türk erkeklerinin rus kızı tavlama sanatı mı yazıyodu yalan olmasın buna benzer rus ayarlamak için tavsiyeler yani..
tamam kızlar fazla rahat açık giyiniyolar bunların etkisi olabilir ama bence bunun adı ahlaksızlık..
bi kadın olarak yerli yabancı hiç bi kadının bu şekilde görülmesini istemiyorum gerçekten erkeklerden tiksinir boyuta geldim artık..
sinirliyim dert değil belki ama canımı sıktılar..