Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)
Nerede yaşıyorsun çok merak ettim ya da dışarı çıktığında hiç gözlemlemiyorsun.Yıllar önce bişeyler duymuşsun,orada kalmışsın.Türk kızları belli bir kalıba sokamazsın ki yok ten rengi bozuk,yok burnu büyük...Bizim ülkemiz çok çeşitli,mavi gözlüsü de,sarışını da,esmeri de,çekik gözlüsü de var.Karadenizli kızlar çoğunlukla renkli gözlü ve kaymak gibi bembeyaz tenli olurlar.Karadenizli kadınların ciltleri çok güzel oluyor.Doğulu kızlar esmerdir genellikle.Trakya da sarışın,renkli gözlü beyaz tenli kızlar çoğunluktadır mesela.Tip olarak;Almanlar için sarışın-mavi göz gelir ilk aklına,işte Ruslar denince beyaz ten filan.Ama Türk deyince???Çünkü çok çeşitliyiz.'Çoğu' diye bir kelime,tip için söylersek,bize uzak.Bizim için genel bir tip belirtemezsin,çünkü Trakya'da,Bursa'da,Ege'nin bazı yerlerinde sarışın,mavi göz kombinasyonuna çok rastlarsın,ama doğuya gidersin neredeyse tamamı esmer.Evet Karadenizlilerin burun yapıları biraz farklı olabilir ama Eskişehir'e gidersin,burun yapısı olarak daha farklı insanlar görürsün.Senin bu yaptığın genelleme malesef her şehir,bölge değiştirdiğinde geçerliliğini yitirecektir.
Cinsel organ genellemesine çok güldüm.Kaç kişininkini gördün de konuşuyorsun?Ya da gördün diyelim yabancı kızlarınkini nerden biliyorsun?Takmışsınız bir boy,bir kıl aldı başını gidiyor...Uzun boylusu da çok var kısa boylusu da..Christina Aguilera da Türk o zaman,Hayden Pinetteare de Türk,Britney Spears,Kylie Minogue...Malum yabancı kadınların hepsi manken gibi 1.80 ya

Kıllı demişsin yok simsiyahmış..İlk sayfada bir mesajım var orayı oku,buraya da yazayım Adriana Lima mesela çok kılsız,inan bana

En azından bizim ülkemizdeki modeller,mankenler bir defileye,tanıtıma çıkacağı zaman Osman gibi gelmiyorlar işe..Ama onlar yabancı di mi onlara laf yok,pardon.O kılsız sandığın kızların çoğunun tüyü sarı,denizde bir güneşlenmeye yattılar mı güneşte altın gibi parlıyorlar,sarı bile olsa insan bacaklarını filan alır.Sanırım belli olmuyor diye önemsemiyor çoğu,ama güneşte,gündüz vakti çok belli oluyor.Kollardaki sırıtmıyor da bazıları bacaklarını da almıyor,o tüyler de dikiliyorlar nasıl oluyorsa,sanki ablanın vücudunu sarı kaktüsler taşıyor gibi bir görüntü çıkıyor ortaya.Çünkü bilirsiniz sarı tüy normalde pek belli olmaz ama güneşe çıkınca vuuvv

Ayrıca bunların değişik mezheplerinden,değişik inanışlarına sahip olanları var.Geçen yaz tatilde yanımda bir orman şaha kalkmış geldi yattı yanıma resmen,kızlar kasıklarından bile kıl fışkırıyor,sonra öğrendik ki yalan olmasın tam söyleyemeyebilriim ama hristiyanlığın bir mezhebine mensup insanlar sanırım böyle almazmış pek...ama onları görmeyiz biz,
biz kendi milletimizi görür hep onu kötüleriz.Bize bizden düşman olan başka kimse yoktur çünkü.
Rus kadınların kıroluğunu neden kimse görmüyor.O giyim tarzları süper gerçekten.Geçen sene Rusya'ya gitmiş biri olaraktan yakın tarihten bir örnek söyleyeyim

sanırım bronz tene özeniyorlar.Bir alışveriş merkezindeki görüntü aynen şöyleydi:Yüzü bembeyaz,bronz ten rengi çorap giymiş kadınlar.Şimdi beyaz tenlisiniz ve düşünün ki Eda Taşpınarın ten renginde çorabı ayağınıza geçirdiğinizi

Bunu Türk kızları yapsa yerden yere vururlardı.Bizimkiler solaryuma gidiyor da hakkını veriyor,ya da güneşte hallediyor falan bronzluk sevdasını.Görücektiniz böyle bir rüküşlük yok.Hepsi güzel filan da değil bu arada Çoğunun yüzü çok kart.Güzel olanlar da hakkaten güzel hakkını yemeyelim,ama geneli kart bir simaya sahip,yüz hatları çok sert.Bence her millette olduğu kadar,ama büyük çoğunluğu boylu poslu olduğu için daha dikkat çekiyor.Ben babamın işyeri grubuyla gittim,gruptaki bekar,genç erkekler sokaklarda güzel kız arayıp durdular,muhabbetleri çok komikti

ama hepsi hayalkırıklığıyla döndü,sanırım rusyayı bir vs defilesi gibi bir yer olarak hayal ettiler ama malesef,fizik olarak tamam ama yüz güzelliği olarak aynı şeyi söyleyemicem,gruptaki erkekler de bu fikirdeydi.Ama güzelleri de çok güzel ona laf yok.Kısaca abartılacak hiçbir şey yokken,sırf bizim erkeklerin açgözlülüğünden böyle saptamalar çıkıyor ortaya...