Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude
estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)