• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türk Kızları vs. Yabancı Kızlar (Alıntıdır.)

sanki kendisi bunlari yazarken icinde hic kotu niyet yok hepimizi biliyoruz neden yabanci kizlari sevdiklerini gelmis bide tuylu diyo geri zekali ben turkiye geldigimde kizlar gayet bakimli ve guzel oluyorlar bence ... (fransada yasiyorum burda yabanci cok buna dayanarak diyorum ki turk kizlarinin tirnagi bile olamazlar .. tek avantajlari genelde burunlari ve dudaklari guzel oluyor bide vucutlari duzgun okadar :D )

Ya tabikide turk kizi ilk gordugu kisiye selam verip yurumeye baslamaz orf ve adetleri vardir onlarla buyumustur ..cogu turk erkeginin aklida ilk tanistigi kizla hemwn biseler yasamak tabi bu is turkiyede bole olmadigi icin ukrayna guzel geliyo cunku orasi onlara rahat turkiye o ulke kadar rahat degil eger burada ole olsaydi diger ulkeleri ove ove anlatmazlardi

Peki bizim bu çok rus sever yabancı sever erkeklerimiz aynı özgürlükleri kendi kız kardeşleri, ablaları ne biliyim eşleri filan isteyince niye kromagnum oluyorlar da yabancı kızlara gelince böyle iyiler şöyle açık fikirliler böyle erkeklerle kolay iletişimde bulunuyorlar terslemiyorlar filan diyorlar orası da ilginç. Her kız dans ediyormuş peh peh sanki senin sevgilin, eşin ya da kız kardeşin ben dans kursuna gidicem orda başka bir partnerim olacak dese bu tipler aa tabi git canım dans öğren mi diyecek hiç sanmıyorum. Bu ülkede hala kadınlardan sadece fotosentez yapmasını bekleyen dışarı çıkmasını, sosyalleşmesini, çalışmasını kendi ayakları üzerinde durmasını sindiremeyen tek hücreli gibi yaşayan erkekler var neyin kafasını yaşıyorlar ben anlamadım açıkçası. :27:

helal olsun ben de aynı cümleleri yazacaktım yaaa bu kadar olur:129:

Bambino2013 .!.:
Hiç bir noktasına katılmıyorum. Çok sık yurtdışında bulunan biri olarak şu kadarını söylüyüm, Türk kızlarının eline su bile dökemezler. Evet birçok konuda geri kalmış olabilir Türk kızları ama bu maalesef kötü şartlardan kaynaklanıyor. Eğer aynı imkanlar Türk kızlarında olsa varyaaa konuyu yazan Türk erkeği laflarından dolayı erkekliğinden utanır.:KK20:
Ben ispanyada bulundum sadece ama sana katılıyorum kesinlikle tüm ispanyayı penople cruz filan belleyip yorum yapıyorlar.
birde hayatlarında hiç ingiliz görmemişler sanırım italyan ispanyol erkekler çok alay ediyorlar ingiliz kızlarıyla dişleri yamuk kilolular çok boyları kısa bilmrmne.
kendi kızını bu kadar gömen başka bir topluluk yok yakışıklı olsalar gam yemiycem.

Konuyu acan biraz acimamis turk kizlarina ama hakki var yahu :))Turk kizlarinin cogunun burnu cirkin, cirkin olmayanin buyuk bolumude estetik yapmis. Ten renkleri bozuk oluyor, rus kizi gibi bembeyaz tene sahip olan kac tane allahinisen..Ustune ustluk bide bakimsiz oluyorlar.Bakimsizliktan kastim,kol killarindan basla, yuzundeki killara kadar sipsiyah siritmasi.Kactir cevremdeki bu tip insanlara soyledim, ama hangisine diyeceksin?Kiminin yanaginda bile sipsiyah sakal gibi killar cikiyor..Cinselorganlari bile cirkin oluyor.Genelde koyu renkli sarkmis burusuk dudakli vaginaya sahipler cogu.Usenmedim netten arastirdim.Bazi forumlarda bu konuyu inceden ele almislar.
Boylarinida soylemeden gecemiyecem..Ama guzel yanlarida var turkkizlarinin..Pasakli degillerse eger, iyi birer evkadini oluyorlar.Dogurganda oluyorlar.Anacta oluyorlar.Seveni cok seviyor.Hemde cok.Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki hicbir yabanci hemcinslerimin ah erkekler diye dertlenip acaba beni nasil sever diye yanip ugrastigini gormedim..
Demekki neymis, turk erkekleri ellerinde olanla yetinmeliymis. :)
Zaten kuzey ülkeler deseler anlarızda ispanya italya dediğin türk güzellere benziyor güzelleri onları katmaları mallık.
Birde hiç ingiliz gördün mü böyle beuazlık olmaz olsun dersin :D
ama rusya isvec norvec harbi güzeller laf yokta onların erkekleride süper .

Back
X