erkeklerin yabancı kız merakı

Irkçılık gibi olacak ama kimse kusura bakmasın.
Rus muhabbetinden gına geldi.
Sevgilimle 2 ay önce santoriniye gittik kıza kamerayı uzatıyoruz bizi çeker misin diye- Rus kız sevgilime işveyle gülerek nerelisin kaç yaşındasın diye soruyor :53:
Başkası olsa orada kıyameti koparır ben güldüm geçtim düşük kalite olup erkeklerin ağzının içine düşeni çok.

yollu olarak görülüyolar çünkü yollular

size burda rus kızlarını anlatsam ağzınız açık kalır

çok arkadaşım oldu ruslarla ilişkisi olan

birisi şunu demişti hiç unutmam

"bu sektörün(bunları pazalıyolar ya pavyonlarda falan) bu kadar içinde olmalarının sebebi seksi sevmeleri,
gerçekten çok severek yapıyolar ve yatakta çok iyiler iş olarak görmüyo çoğu) demişti.

bu gerçekten de doğru.tüm dünyada beyaz kadın ticareti denen bişey var.
her yerde rus dolu ve hepsi sex için kullanılıyo.gerçekten sevmeseler sırf para kazanmak bu sektörün
tam ortasında olmak için yeterli bi sebep değil bence.

ayrıca çok sinsiler

benim bi tanıdığımdan hamile kalmış birisi oğlana söylemeden yurtdışına kaçmış
doğurmuş çocuğu gelmiş
aklı sıra tc vatandaşı olacak

aynısını eskiden benim eşime de yapmış kızın biri

neyse ki düşürmüş çocuğu

eşimin de eskiden çok olmuş rus sevgilisi

inanılmaz sapıklardı zor kaçıyodum ellerinden der hep

ki benim eşim düşkündür cinselliğe ona rağmen düşün artık

Son düzenleme:
Bi yazı görmüştüm buraya yazmak istiyorum."Cinsel açlığın afrikasıdır Türkiye"...

inanin 4 tane rus arkadasim oldu o kadar sinsi ve fesatlarki butun erkeklerin onlara tapmasini bekliyorlar:37:onlardan baska guzel ve guzel vucutlu hatun yoktur gorusleri boyle amanin yanlarinda demeyin su guzel diye aninda veto yersiniz ustelik turk kadinlarina gicikliklari var ortalik karistirmayi dedikodu bir numarali huylari he hepsi aynimi derseniz orasini bilemem ama 4 arkadas ayni kafadan olduklarini gordum ve birbirlerini tanimiyorlar sag gosterip soldan vuran cinsler bir turk olarak daha fazla beynim yetmiyor onlarin sinsiliklerine bende kestim gitti irtibatimi :46:

işte süper bir cevap. uzun yıllar antalyada yaşadığım için bu dediklerinizin çoğunu gözlemledim.
ha evlenip çocuk doğuran rus kadınlarıda var. buda benim namus,bekaret peşindeki türk erkeğinin bu değerini ırka ve ülkeye göre değiştirdiğini yani dengesizliğini bana gösterdi devamlı:)

kimseyi hakir gormek istemem ama memleketinin bagrindan kopup gelmis silme pos biyik sahibi namus namus nidalariyla ortaligi ayaga kaldiran erkeklerin namus bekaret saplantilarinin sadece yurdum kadiniyla sevgiliyken ya da evlenirken islemesi bana da cok dengesiz gelmistir:51: anlam vermek gercekten mumkun degil:27:

konu sahibi kendisinin Rusa benzetildigini yazip ego tatmini yapmaya calismis bence bu konudan bunu anliyorum cunku cogu kiz ve erkek Ruslari basit ve sex objesi olarak gorur bu anormal bi durum degil fazla acik giyimleri ve kolay lokma olmalarindan dolayi bu tutum gayet normal size niye batti anlamadim bu latin kizlarinin guzel bulunmasi kadar dogal.. ergenlik yasayanlar genelde oyle zaten hangi ergen Rus kizlari mi aman ha bacimiz olurlar laf etme Turk misafirperverligine yakismaz der ki cok guldum:D aa Ruslara mi benziyosun guzelsindir o zaman sen gibi istedigin yorumlari yapmadigim icin uzgunum cunku neticede Turksun Ruslarin sexyligi dogalarinda var malesef canim sacini sariya boyatip dipten cikan koyu sac ve koyu kasla lensle acik giyinmeyle malesef Turklerden olmaz bu kafayla:D

kişi kendinden bilirmiş işi diyorum siz anlamanız gereken şeyi anlarsınız dicem ama aklınızın nasıl çalıştığı ortada..
neden bu kadar insan anlatmak istediğimi anlayıp sizin böyle anladığınıza ekstra bi yorum getirmiycem..
saygısızlık etmek istemiyorum mümkün olduğunca düzeyli bi şekilde düşüncelerimi yazıyorum ama sizin gibi fesat insanları gördükçe burdan soğuyorum bi bitmediniz gitti..
ayrıca saçım doğuştan sarıdır ve zaten baba tarafım türk değil gözümde lens değil..
açıkcası gözümde o kızdığım erkeklerinden bi farkınız yok çünkü önyargı insanı yiyip bitirir..
tabiki fikrinizi açıkca söyleyebilirsiniz burası onun için var.
kusura bakmayın ama asıl sizin bu hareketiniz ego tatmini..
kendinizce saçını sarıya boyayıp lens takan insanları aşağılayıp alkış bekliyosunuz.. yaptığınız ayıp.

yediklerinden içtiklerinden mi bilmiyorum
çok istekli olduklarını duymuştum
bu ne istek bu ne cesaret anlamıyorum
bizde de hormon var ama birini begendigimiz zaman hemen gidip yatalım mı diye sormuyoruz
Ama onlar soruyormus :37:

Bunca kisi de benim gibi rus kizlarini basit gormenin normal oldugunu soylemis siz niye hazmedemiyosunuz onu cozemedim boyle bi yorum getirdim sevip sevmemek sizin olayiniz yorumumu tatli bulanlarda var vivalajuicy gibi tesekkur ediyorum ona da:)). sayemde sarisin ve lenssiz oldugunuzu vurgulama sansiniz oldu fena mi:D

Hakediyorlar demekki.. hiçbir kadın milleti basitlik ve fuhuş konularında dünyada bu kadar ün yapmamıştır herhalde bu hakedilmiş bir ün yani.. Şahsen onlara ne dendiği umurumda değil..

Back
X