Erkeklerle ilgili

Kizlar bazen bakan kisiler oluyor tipleri de iyi yani. Ama adim atmiyorlar. Her kiza mi boyleler. Niye adim atmiyorlar ki bende umitleniyorum bos yere
Size belki o amaçla bakmiyorlardir siz yanlış anlamış olabilir misiniz beğendiği kıza adım atar erkek çok çekingen olsa bile bir yolunu bulur gerisi size kalıyor cesaret bulursa devami gelir

Rahatlık mı batıyor rainyy? Napcan yani baksalar,sana yürüseler? Kafa rahat yahu... Hesap vereceğin,yemek pişireceğin,her türlü ihitiyacını karşılayıp da nankörlük göreceğin kimse yok be? Ağa da sensin,paşa da. Dert arama kendine..

Ah Ah... Bana 20 yaşım ve şimdiki aklım lazımdı.
Tamam da senin dediğin evlilik için geçerli ilişkiler için değil.

Ayyy konularınızdan gına geldi. Bıktık artık bence kk olarak. O kadar laf yiyorsunuz burda daha utanmadan gelip konu açıyorsunuz sürekli.
Az kaldı yakında üstünüzü başınıza parçalaya parçalaya sokağa atacaksınız kendinizi "erkeeeeeek, erkeeeeek yok mu, erkeeeek!" Diye. Banlanmak istemediğinden kibarca söylüyorum ama resmen aranıyorsunuz. Yolunuz yol, kafanız kafa değil. Önünüze gelen her erkeğe böyle yaklaştığınız için de bi Allah'ın kulu sizi ciddiye alıp da doğru düzgün bi ilişki yaşamaz.

Ayyy konularınızdan gına geldi. Bıktık artık bence kk olarak. O kadar laf yiyorsunuz burda daha utanmadan gelip konu açıyorsunuz sürekli.
Az kaldı yakında üstünüzü başınıza parçalaya parçalaya sokağa atacaksınız kendinizi "erkeeeeeek, erkeeeeek yok mu, erkeeeek!" Diye. Banlanmak istemediğinden kibarca söylüyorum ama resmen aranıyorsunuz. Yolunuz yol, kafanız kafa değil. Önünüze gelen her erkeğe böyle yaklaştığınız için de bi Allah'ın kulu sizi ciddiye alıp da doğru düzgün bi ilişki yaşamaz.
Okadar kibarsin ki terbiyesiz. rahatsiz oluyorsan okuma

Okadar kibarsin ki terbiyesiz. rahatsiz oluyorsan okuma
İyi de o kadar çok konu açıyosunuzki birine denk gelmesem diğerine denk geliyorum. E insan da göre göre bunalıyır sürekli "erkek yok mu" diye yazan birini görünce.
Ayrıca kibar olmaya çalışmadım. Ban yemeden, yazdıklarınıza karşı düşüncelerimi belirttim. Baydı çünkü gerçekten. Belki dışardan nasıl gözüktüğünüzü farkedersiniz de biraz kendinize çeki düzen verirsiniz.

Her bakan herkse açılıyor mu yada hoşlanıyor mu herkes herkese bakıyor
Sende her bakıda anlam yükleme ne gerek var ayrıca

Erkekler bence artık çekingen
Beğendiğin kişiye sen adım at ne olacak sanki

Back
X